torstai 17. helmikuuta 2011

Pihvi mahtailua/-pelleilyä kotosalla :D

Ennen ku pistettiin piffit paistumaan piti hieman mahtailla pihvin koolla. -Yllä olevassa kuvassa näyttää siltä kuin söisin pihviä raakana.

Mahtailu senku jatkuu. -Aikamoinen möhkäle kieltämättä.

Meitti ei saa mahtailusta tarpeekseen. -Pistää nyt oikein lähemmäksi kameraa näytille. -Check this steak out bitches.

Mahtailun huipentuminen; -vertailu oman möhkäleen ja Tontsan kahden pikkuruisen pihvin kanssa. -Minun yksi tuli ykköseksi -ja Tontsan kaksi jäi kakkoseksi.

Illan leffa: The Last Airbender

Illan leffana on tänään ostamani -ja omassa Hulkin blogissa esittelemäni leffa -The Last Airbender. -Yllä olevaa kuvaa käytin myös omassa blogissani ostosten esikatselu blogauksessa. -Samainen kuva meni myös uudeksi galleriakuvaksi.

Tontsakin innostui esittelemään leffaa. -Kotelo auki että näkyy minkälainen levy sielä on sisällä. -Tylsän näköinen -pelkkä leffan nimi eikä mitään makeita kuvia leffasta.

Jälkiruokaa ostamassa

Poikettiin vielä S-Marketissa hakemassa jälkiruokaa illaksi -ja siinähän Tontsa niitä esittelee. -Kolme jättipönikkää puddingia -kaksi suklaata ja yksi vanilla.

Samalla reissulla Tontsa oli ostanut pussillisen punaisia Pollyja ja tarjosi heti minulle kourallisen.

Om-nom-nom.. -Sinne uppoaa Pollyt. -Ja on taas niin v|tun terävä ilme naamalla.

Illan ruoka: -Megapihvi ja minipihvit

Tontsan kaa ajateltiin vetäistä pihvit illan ruokana. -Mahtaa olla helppo arvata kumpi paketeista on minun...?

Siinä kunnon virne naamalla vertailen biffien kokoa. -Tontsan pikku pihvit olisivat pieni alkupala minulle. -No ei sentäs. -Minun yhdessä jättipihvissä on yhtä paljon syömistä kuin Tontsan kahdessa pienessä -eli voisin tulla aika kylläiseksi -"alkupaloistani".

JIM: South Park

Mitäs kivaa illan South Parkissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Pinewood Derby. Stanin isä sattuu keksimään poimuajon, ja ulkoavaruuden olennot saapuvat Maahan tutkimaan asiaa. Tapaus herättää runsaasti huomiota maailmalla, ja myös Suomi tekee jaksossa erikoisvierailun. Amerikkalainen sarja. 13. tuotantokausi. 
...
Niin -mitäs kivaa illan jaksossa olisi luvassa...? -No sehän on alleviivattuna tuossa selostuksessakin. -"Suomi tekee jaksossa erikoisvierailun".. -Eli TOD odotan innolla illan jaksoa =)...:saint:...:)...