torstai 24. joulukuuta 2009

Simpsonit marathon

Joka jouluinen Simpsonit maratoni rysähti taas käyntiin. Blogaistaanpa tässä nyt nopeasti tämän päiväiset -huomenna en ehdi. -Elikkä mitäs illan ekassa jaksossa tapahtuu..?
...
Valmentajan poika. Amerikkalainen piirrossarja. Homerin usko Bartin jalkapallotaitoihin on vankkumaton.
...
Entäpä sitten toisessa..., mitäs siinä...?
...
Kaksi rva Nahasapeemapetilonia. Amerikkalainen piirrossarja. Apu menestyy Springfieldin naismarkkinoilla, mutta hän saa muistutuksen kotimaan sitoumuksista.
...
No just -ja tähän ei sit ole kuvaa olmassa. -Next.
...
Kaksi totuutta. Amerikkalainen piirrossarja. Marge huomaa elämän valuvan hukkaan, joten
jotakin uutta sisältöä siihen on keksittävä.

...
Kuten ei tähänkään..., eli next vaan.
...
Jouluvaras. Amerikkalainen piirrossarja. Bart kehittää huiman valheen aiheutettuaan perheelle jouluaamuna syvän pettymyksen.
...
Hoo..., vaihteeksi taas kuvan kera -mutta next..
...
Simpsonin laulava perhe. Amerikkalainen piirrossarja. Homer ei piittaa musikaaleista, mutta ihmeellinen on laulun voima.
...
Sitten taas vaihteeksi kuvattomien pariin. -Next.
...
Työni on huvini. Amerikkalainen piirrossarja. Homer ja Bart eivät ole uskoa onneaan saatuaan töitä tivolista.
...
Ja näitä kuvattomiahan riittää. -Next.
...
Haaksirikko. Amerikkalainen piirrossarja. Oppilaat aiheuttavat koulubussionnettomuuden ja joutuvat oikealle eloonjäämiskurssille.
...
Sama tahti senku jatkuu. -Next.
...


Koomikon paluu. Amerikkalainen piirrossarja. Hassuklovni tajuaa lopultakin puhtaan huumorin merkityksen, mutta joutuu heti kiusaukseen.- Vieraileva ääni: Jay Leno.
...

Vihdoinkin taas kuvallinen -whohoo. -Silti..., next.
...




Rikos ja rakkaus. Amerikkalainen piirrossarja. Homer auttaa Moeta raha- ja rakkausasioissa rupeamalla varkaaksi. - Vieraileva ääni: Helen Hunt.
...
Toinen kuvallinen heti perään. -Thats amazing. -Mutta next -ja tää taitaa olla vika.
...
Perimä pelottaa. Amerikkalainen piirrossarja. Kulkeeko Simpsonin suvussa väistämätön tyhmyysgeeni? Lisa huomaa itsessään huolestuttavia oireita.
...
Tuskinpa tulee tänään näitä katsottua..., mutta oli kuitenkin kiva blogata. -Nyt sitten -ei muuta kuin hyvää joulua ja MO!


Hyvänyön blogaus

Viimeiset joulutoivottelut vielä tässä..., eli ei muuta kuin...
...
HYVÄÄ JOULUA!!
...
Niin ja -hyvää yötä ja MO!

Päivän "HYVÄÄ JOULUA!!" makee kuva

Toivotetaan hyvät joulut vielä päivän makeen kuvan muodossa. -Onhan noi joulukellot nyt aivan hemmetin makeet -eikös olekin...? -Eli ei muuta kuin vielä kerran -tai siis tokavika kerran...
...
HYVÄÄ JOULUA!!

Typyjoulukalenterin 24. luukku

Viime vuoden joulunakin sain kunnian avata 24. luukun -ja nyt se taisi taas osua minun kohdalleni..., joten eiköhän sitten avata taas kerran tämä 24. luukku. -Niin tehkäämme.

Ooh. -Kyllä noiden kanssa kelpaisi nyt mennä kohta nukkumaan..., mutta ekana pitää toivottaa vielä tämän jälkeen kaksi kertaa hyvät joulut. -Nyt vielä tässä...
...
HYVÄÄ JOULUA!!

Joulukalenterin luukku 24 auki

Joulukalenterin luukku 24 auki
Viimeinen luukku pamahti auki..., eli on aika toivotella hyvät joulut kaikille koko team MatoApinan puolesta..., tässä -ja kolmessa seuraavassa blogauksessakin. -Eli ei muuta kuin eka kerta...
...
HYVÄÄ JOULUA!!