keskiviikko 4. heinäkuuta 2007

Yksi kysymys ennen leffaa

Isääni -ja vähän myös minuakin on askarruttanut sana "liituTV". -Siis mistä tää "liitu" sana tulee siihen. Ku tollasesta littanasta telkkaristahan puhutaan yleensä "taulutelkkarina", koska se on litteä kuin taulu ikään ja sen voi pistää seinälle kuin taulun ikään. Mutta mistä se "liituTV" nimitys tulee? -Kysyn tätä isäni puolesta, koska hän toi kysymyksen minun tietoisuuteeni.
...
EDIT. Vastaus tuli yksärinä. -Se onkin Littu-TV yhdellä I:llä ja kahdella T:llä. Olen aina kuullut/lukenut sen "liituna". -H3lvetti kuinka noloa :ashamed:. -Ja menen sitten vielä julkisesti blogissa kysymään moista "mistä tulee sana "liitu-TV" -TSII-SUS F*cking Christ :x...:$...:ashamed:...:/...:|...:D.

July 4th -Independence Day



Tänään sitten olisi Amerikan itsenäisyyspäivä ja meillähän oli suunnitteilla, että oltaisiin lähdetty Nyc matkalle sopivasti ennen (2.7.) ja oltaisiin nyt ihailemassa ilotulitteita jne. -Ajoitetaanko ensi kesänä matka samaan ajankohtaan -2. päivä heinäkuuta =)?

Sainpa varattua huomiseksi liput...


Varasin nyt sitten huomiseksi kaksi lippua Transformerssiin iltanäytökseen ihan kelpo paikoilta. -Tein kyllä silleen tyhmästi, että varasin eka liput, ja sitten vasta soitin serkulle, joka sit ilmoitti jo sopineensa jonkun muun kanssa. Mutta soittelee sitten vielä, jos tulee muutoksia. -Mutoin menen sitten ittekseni, jos ei sitten käykkään serkulle. -Ja mutsilta olin saanut ylimääräisen 20 3ur...(:D) euroa, joten ei tililtä tartte tuhlata.

Chatti "num3r0k1rj41n" jatkukoot...

Joo pari päivää vanha chatti senkun jatkukoot, skannerin voimalla =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEEeeeeee :D!


Chatti -skannattuna kuvana!


Joo tekstin muodossa varmaan myös tarvitaan :)... :/... :ashamed:... :p... :D!


No sen takia että mun mielestä toi on ihan v|tun (:D) ruman/epäselvän näköistä, ihme ettei muka ole sun :x (Matskukin voisi khyllä sanoa mielipiteensä, ainakin kun tää näin levisi...)?!?!? No mutta turha tästä on jauhaa, paitsi jos jatkossakin aiot käyttää tota (numeroiden jälkeen "numerokirjain"...), ihan rumaa/epäselvää :|?!?!?

PS.Jos ei E kelpaa, niin kirjota ne numerot kirjaimilla ;), eli viiskyt 3uroa B), tosta saakin jo jotain selvää...

Päivän typy

Tiltin blogissa: Onko tukka sekaisin ja kampaajalle tarve, vai mistä on oikein kyse? -No, mennään ottamaan selvää uudessa blogissa.--->
...
No kyse ei ole mistään kampaajalle menosta, mutta toi jos menisi, saisi takuulla kunnon palvelua. Myös hiushoidon jälkeen.

Maailmanlaajuinen ensi-ilta tänään

Tänään sit tuli ensi-iltaan maailmanlaajuisesti toimintarymistely -Transformers, jonka sit menemme katsomaan nyt viikonloppunako vasta? -No innolla kyllä odotan. Sen verran upealta näytti, että pitäisi melkein heti päästä katsomaan. Mutta eihän viikonloppuun enää ole montaa päivää. Ylihuomenna onkin jo perjantai nimittäin.

Raidia kehiin

Toisen sain puuhkäistyä seinältä jonnekkin lattialle, mutta toinen kerkesi raon sisään turvaan. Niinpä sitten pätin ottaa vahvemmat aseet käyttöön ja kävin hakemassa siivouskomerosta Raidsuihkeen jolla ruiskutin kaikki mahdolliset raot. Tai lähinnä ne, mistä näin otusten tulevan. Ja eipä sitten sen jälkeen enää kuulunut rapinaa. Hieman Raidinen tuoksu oli sitten huoneessa, mutta se ei häirinnyt yöuniani ja sain sitten loppuyön nukkua rauhassa.

Eipä tullut nukuttua hyvin


En saanut viime yönä oikein nukuttua kun erikoinen rapina piti minut hereillä. Heräilin aina ottamaan selvää mistä rapina tuli ja sitten kyllä bongasin aika nopeasti syylliset. Katon rajassa olevista koloista kömpii esiin tollasia kovakuoriaisia ja se rapina tulee siitä kun ne kävelevät seinällä olevien julisteiden väleissä ja päällä. Yhden kävin heittämässä ulos (poimin sen Jackass 2 kuitin väliin). Sitten bongasin vielä kaksi ja niiden varalle, No erillinen blogaus.