lauantai 18. helmikuuta 2023

Päivän toinen leffa

Jatketaan Batman elokuvilla ja nyt pistetään kehiin hieman kevyeempää ja vähemmän synkempää vuoden 1966 elokuvaa Batman: The Movie.

Päivän "kahden päivän takainen" leffa

Enpä ole ehtinyt tätä blogata, ennenku nyt vasta... 😖 No mutta parempi myöhään, kun ei koskaan(?)! 😓😁 Hulkki tämän jo blogasi (eri julisteella, jonka tein tahalteen - niin että valitsin eri julisteen...)! Ja elokuva blogiini laitoin tämän myös...

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Hulk tosiaan pamautti 🌟🌟🌟🌟½ (4,5), itse tyydyin vaan 🌟🌟🌟½ (3,5) tähteen. Ihan hyvä leffahan toi oli, khyllä ehdottomasti suosittelen katsomaan 😇 Vaikkei supersankari leffoista tykkäisikään/ei ole näistä perillä, niin khyllä tämä silti hyvä leffa on 😊

Mutta eiköhän mennä itse traileriin 😎


Varsin maukkaan oloinen leffa =) Ja sitä se olikin :) Tosin ei nyt mikään paras, minkä arvosana (3,5) kertoo, mutta ihan mukiinmenevä oli B)


Päivän ruoka (ja juoma?)

Juoma sulkeissa sen takia, että... No perus juttu, eli siitä ei ole oikein sanottavaa. Siksi en laita labeliakaan, otsikostakin voisi kokonaan poistaa... Jatkossa en varmaan sitten mainitse siitä (juomasta) mitään, vaikka se kuvassa näkyisikin.

Mutta ruuasta yleensä on jotain sanottavaa, siinähän se näkyy (salaatin kera...)! Ihan hyväähän toi oli, eipä khyllä oikein muuta sanottavaa ole 😕 Eli pitääkö sekin (ruoka) poistaa otsikosta ja olla laittamatta labelia? Mutta mitä sitten blogaan, ilman otsikkoa olevan blogauksen?! 😁

No khyllä ruoka vielä menee, vaikka siitä(kään) ei ole yleensä paljoa sanottavaa - mutta juoma on vähän 'turha' 😖

Hulkista en tiedä, mihin hänellä on intoa blogata... Aika paljon tainnut erikseen ne blogata, en nyt ala kaivamaan blogauksia...


Mutta mä en siis ainakaan 'jaksa' juomaa erikseen blogata - ellei se ole semmoinen, mistä on sanottavaa... Nyt oli punainen Jaffa, se oli khyllä ihan hyvää - mutta... No mikäpä ei olisi?! No on niitä jotain limuja, mitä en siedä... Mutta niistä ehkä joku toinen kerta!

Ruoka ostosten esittely

Siinäpä lepää tämän päivän ruoka-ainekset 😊 Ihan herkullinen ruoka tuli näistä 😋

Ei kait muuta, kun esittelemään ne; Rainbow Spagetti Pasta No. 5, Kotimaista Laktoositon ruokakerma ja HK Amerikan Pekoni.

Ja lisuke salaatti; Pirkka Kirsikkatomaatti, paprika ja kurkku.

Ja juomana; Pirkka Punainen Jaffa.


Kelpo ruoka näistä siis tuli, kahdelle. Tai kaikkea spaghettia en laittanut (ehkä n. kilo olisi vähän liikaa =X :P :D), eikä limukaan mennyt kokonaan. No sitä (limua) jäi sitten illalle/huomiselle :)

600. blogaus

Ja se oli siinä😎 600. blogaus saavutettu - ou FUCK YEAH 🥳. Sitten ei muuta kuin kohti 700. blogsusta ja poimitaan se 666 siinä matkan varrella. Onnistuttaisiinko siinä vielä helmikuun aikana - hyvin mahdollista tällä meidän blogaus tahdilla. Onhan tässä vielä kuuta jäljellä.

VÄLIVIIVA

Nyt pistän vielä tekstintyngän sanoakseni tämän..., mutta jatkossa jos näitä väliviiva blogauksia tarvii vielä blogata niin sitten pelkkä tuo viiva ilman tekstiä.

Just Around the Corner (600. blogaus nimittäin)

Shirley Temple poikkesi muistuttamaan että 600. blogaus on Just Around the Corner. Tämä blogaus nostaa tilin tosin vasta 598 blogaukseen eli pitääkö nyt vielä turvautua väliviiva blogaukseen. Kait se on turvauduttava.

Päivän leffa

Aika pistää uusintakatseluun viimeksi teattereissa näkemäni The Batman elokuva. Mutta sitä ennen... No - selvitetään se omassa blogauksessaan. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista V for Vendetta..., Eastern Promises ja Wrath of the Titans tuttu Sinéad Cusack täyttää tänään 75-vuotta. Taxi Driver elokuvasta ja Moonlightning sarjasta tuttu Cybill Shepherd tänään tänään 73-vuotta. Elokuvista Sekaisin Marista ja The House tha Jack Built tuttu Matt Dillon täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvissa Blockers ja The Unbearable Wright of Massive Talent nähty Ike Barinholtz täyttää tänään 46-vuotta. The Breakfast Club elokuvasta tuttu Molly Ringwald täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvien Free Willy ja The Village tuttu Jayne Atkinson täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista Saturday Night Fever..., Pulp Fiction..., Broken Arrow ja Face/Off tuttu John Travolta täyttää tänään 69-vuotta. Sitten vielä Jurassic World: Dominion elokuvassa nähty Kristoffer Polaha (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 46-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.