sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Päivän leffa + poster

Tänään tuli käytyä erään kaverin kanssa katsomassa Jurassic Park Tennarissa elokuvan 30-vuotis merkkipäivän kunniaksi. Tämän innoittamana kuuntelin eilen ruokaa tehdessä leffan Soundtrackiä.
Tämä oli sitten kolmas kerta minulle kun kävin katsomassa tämän elokuvateattereissa. Ja edelleen oli kyllä huikea elämys. 

Päivän jälkiruoka

Tämä tuli itse asiassa syötyä ennen leffaanmenoa..., mutta samapa tuo. Mutta joo - vanhempien kanssa tuli nautittua Kansalaistorilla tollaset kuplavohvelit. Nätti png-kuva tuli siitä.

Päivän ruoka + juoma

Päivän ruokana toimii tänään Finnkinon Tacosipsit ja juomana perus Coca-Cola. Kuvassa näkyy myös leffalippu..., mutta siitä leffasta sitten lisää päivän leffa blogauksessa. 

Ja vastaus on... -OIKEIN

Yeah😎 -sieltä tuli oikea vastaus ja ei tule miinuspisteitä väärinkirjoituksesta - varsinkin kun korjasi virheen. Eli kyllä tästä täydet pisteet rapsahti.

Päivän kuva

Törmäsinpä tämmöiseen kuvaan, varsin hupaisa 😋😁


Melkein tarvittais uus labeli?! :x No joku "näetkö outoja", yms... Mutta ehkä se olisi turha, hyvin menee tämmöiset 'vain' päivän kuvana :)

Päivän ruoka

Ai tämäkö kärpäsen p@ska on mun ruoka?! 😨😨 No ei sentään...

No sitä minäkin! 😇😁 Aika pieni alkusalaatti vaan?! 😵 No ei ollut oikein vielä nälkä, mentiin sen verran aikaisin (ainakin mulle) syömään 😕 Pääruuankin sain juuri ja juuri syötyä, niin muikut - muussia jäi aika paljon syömättä. Mutta, onhan se liha aina tärkein 😍 Tai terveellisyyden mukaan, niin ei ehkä - mutta... jepS! 😋


Oli varsin hyvät muikut =) Olin ottamassa kanakoria, mutta onneksi päädyin tähän - mitä muutkin otti :) Kanakoreja on elämän aikana syönyt niin paljon, mutta näitä (muikkuja) harvemmin... Ja onhan tämä terveellisempää :saint:

Mikä elokuva?

Nyt saattaa olla liian helppo vaikka yritin valita mahdollisimman randomit kuvat elokuvasta.
Mitään vihjeitä en nyt anna kun ne saattaa helpottaa entuudestaan. 
Siinä vielä yksi kuva - ei muuta kuin arvailemaan. Tai kirjoittamaan melkein vaan varma tieto kommentteihin.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kolme näyttelijää. Muun muassa elokuvista Fight Club..., Nigtmare Alley..., The Ice Road ja Wrath of Man tuttu Holt McCallany täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Sarjasta Miehen puolikkaat ja elokuvista Wall Street..., Hot Shots ja Money Talks tuttu Charlie Sheen täyttää tänään 58-vuotta. Sitten vielä elokuvista Four Brothers..., Tron: Legacy ja Pan tuttu Garrett Hedlund täyttää tänään 39-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.