torstai 14. elokuuta 2008

Torstain typy!


Joo typy on ihan kauhuissaan ja vihoissaan meidän saamista banneista :|... :'(... :p... :D, mutta, no mikäpäs sen ollessa :saint:... :o, no sehän haluaa lepyttää meidät vähän *u know whatilla* eli panolla jokaiseen sen koloon *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja mitä bannaajiin tulee...


...ne saakin pysyä kaukana tosta :|... B), paitsi kun ne saa bitch slapin tolta :saint:, FUCK YEAH B), BUAHAH :D!

Bännit sitten napsahti :x... |O...

Ensimmäisessä kuvassa näkyy omituinen näky, jonka kohtasin kun menin vähän aikaa sitten lukemaan blogiamme. Ensin ajattelin että mitä helvetin paskaa tää nyt on?, kun kaikki näkyy BB-koodina :x, mutta sitten loggasin sisään ja menin uudestaan blogiimme, jolloin kohtasin kakkoskuvan viestin.

Meidät on siis bannattu 17.8. asti... whoop-di-duu. Syystä ei ollut hajuakaan, mutta onneksi Tontsan tänään klo 13:46 lähettämä meili selvitti asian. Whazzuup the Dicktator (TOD LOiSTavaa että täällä saa haukkua sitä munanlutkuttaja pälli dicktaattoria sydämensä kyllyydestä B)... :D!) mode oli antanut meille 24 tuntia aikaa poistaa bannerin alta häntä mukamas koskevan tekstin |O! Siinä kyllä luki ihan vaan "What's Up" :rolleyes:... No joka tapauksessa mulla ainakin voi Tiltin nykyisen puolikuolleen statuksen ja omien kiireideni takia hyvinkin mennä 24h tai enemmänkin etten käy siellä ollenkaan, vaikken oliskaan matkoilla tms... ja vaikka kävisinkin, niin kommentteja tai yksäreitä en välttämättä huomaa lukea. Samoin meiliä en jonain päivänä paikalla olosta huolimatta saata lukea ollenkaan, joten jos joku huomaa jatkossa tommosta bänneillä uhkailua tiukan aikarajan sisällä, niin bännien syyn - tässä tapauksessa yksi lause - voi vapaasti ottaa pois ja talteen, koska ainahan jälkikäteen voi miettiä minkä muotoisena sen laittaa takaisin, jos ollenkaan. Nyt koska kukaan bänniasian ajoissa huomannut ei tehnyt asialle mitään, rapsahti meille aika turhat bännit :/. Tosin 24h on ihan naurettava aikaraja kenelle tahansa |O... joten syy on 99% yksin herra dicktaattorin.