lauantai 1. maaliskuuta 2008

Päivän TOD makea kuva B)... :p... :D!


No eihän tähän pysty "sanomaan" (:p... :D) kun että *sanaton* *SYDÄN*...

Mä poseeraan Jukka Laaksonen ja Erkki Saarelan kanssa :saint:... :p... :D... B) -kuva!


...damn I'm good :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!

Lauantain typy!

Ahaa =)! Nyt tuli käyttöä peräti kahdelle uskolliselle aina mukana kulkevalle välineelle =)... B). Nimittäin aina repussa mukana kulkevalle haipuvulle ja aina takataskussa mukana kulkeville saksille B), FUCK YEAH :D!

P.S. Jäi sitten eilisen typyn osalta toteuttamatta se mitä vähän suunniteltiin, eli että se olis "Karkauspäivän typy" :/... mutta ehtishän sen vielä muokata :).

Makee kuva varattu

Tontsalle oli nähtävästi tänään varattu päivän makee kuva. OK, sopii, mutta huomisen varaan taas itselleni. -Löytyipä nimittäin yks TOD makee kuva. -Lisäksi pal´jastakoon, että huominen päivän kuva liittyy samaan aiheeseen -siihenkin löytyi näet yks TOD hauska kuva. -Tai ei nyt ihan "TOD" hauska, mutta hauska kuitenkin.
...

Tontsa sanoo... "Päivän makee kuva varattu mulle -FUCK YEAH!!! -Joops" -kuva

"Juosta vielä, taas, taikaisin, uudelleen"

Nyt on minun vuoroni valittaa edestakaisin juoksemisesta, kun Tontsa eilen. -No, mun tarina menee näin: -Sovitaan tyttöystävän kanssa puhelimessa, että tavataan Kampin Anttilassa. No sitten menen sinne Anttilaan ja saankin puhelun tyttöystävältä, että takaisin kotiin -lompakko on kadonnut, en pääse tulemaan. -Siis juuri, kun olen päässyt sinne Anttilaan. Sitten kotona tulee lisää puheluita, että pitäisi nyt taas jaksaa lähteä ja nyt pitäisi raahautua Kirkkonummelle asti. -Otsikko osui siis taas naulankantaan (Touché) "juosta vielä, taas, takaisin, uudelleen". -Voiko osuvammin asiaa enää ilmaista.
...

"Juosta vielä, taas, takaisin, uudelleen" (TOUCHÉ) -kuva

Blade 2 (2002)

(Blade II)

Menestyselokuva Bladen toiminnantäyteinen jatko-osa marssittaa jälleen esiin maailman viileimmän vampyyrinmetsästäjän (Wesley Snipes) ja hänen väsymättömän isähahmonsa Whistlerin (muusikko- ja näyttelijälegenda Kris Kristofferson). Karmivassa seikkailussa Blade saa vastaansa uuden supervampyyrien rodun, jonka nujertamiseksi sankarin on yhdistettävä voimansa pahimpien vihollistensa kanssa. Marvel-kustantamon sarjakuvaan perustuvasta tarinasta vastaa ensimmäisen elokuvan tavoin David Goyer (Batman Begins). Ohjaaja del Toro muistetaan myös fantasiamenestyksistä Hellboy ja Pan's Labyrinth. Blade-elokuvatrilogian päätösosa Blade: Trinity esitetään Nelosella lauantaina 8.3.2008. Pääosissa: Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ron Perlman, Leonor Varela, Norman Reedus, Luke Goss, Thomas Kretschmann. Ohjaaja: Guillermo del Toro. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (112') Uusinta.
...
LOiSTava jatko-osa -kivenkovaa actionia piisaa. -Mutta saa nyt jäädä väliin. Jos mielii katsoa uudestaan joskus, niin DVD:ltä sitten. Kokoelmista kun löytyy upeassa tupla Blade julkaisussa, mukana 8.3. tuleva kolmas Blade leffa.

The Shipping News -Laivauutisia (2001)

(The Shipping News)

Koskettava draama ystävyydestä, elämänuskosta ja muutoksen mahdollisuudesta perustuu E. Annie Proulxin (Brokeback Mountain) Pulitzer-palkittuun romaaniin. Kevin Spacey esittää vaimonsa jättämää yksinhuoltajaisää Quoylea, joka päätyy tyttärensä kanssa asumaan Newfoundlandin lakeuksille. Myrskyävän meren hallitsema ympäristö ja uusi työ saavat aikaan ihmeitä. Tärkeään rooliin kohoaa yksinhuoltajaleski Wavey (Julianne Moore), joka onnistuu avaamaan Quoylen mielen solmuja. Tärkeässä sivuroolissa nähtävä Cate Blanchett voitti osastaan Yhdysvaltain elokuvakriitikoiden liiton parhaan sivuosanäyttelijän palkinnon. Pääosissa: Kevin Spacey, Julianne Moore, Judi Dench, Cate Blanchett, Pete Postlethwaite, Rhys Ifans. Ohjaaja: Lasse Hallström. (106') Uusinta.
...
Onkos tää taas näitä "no thanks" elokuvia? -Joo, taitaa kyllä olla, joten väliin vaan kiitos.

Mummy Returns -Muumion paluu (2001)

(Mummy Returns)

Indiana Jones -elokuvien hengessä, kieli poskessa tehty Skorpionikuninkaan paluusta kertova toimintajännäri. Ohjaaja: Stephen Sommers, USA 2001. (124') Pääosissa: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo, Oded Fehr, The Rock, Freddie Boath, Patricia Velasquez.
...
Vai että "kieli poskessa tehty" -No enpä menisi noin väittämään. Mainio toimintaseikkailuhan tää on. -Odotan innolla kolmosen ilmestyvän teattereihin -ja sitä kautta DVD:lle, jotta vois sitten hankkia Muumio trilogia boxin, jos sellainen ylipäänsä tulee.

Päivän video B)... :p... :D!


Joo tuli multa sittenkin tänäänkin video =), FUCK YEAH B)/no..., joo ihan vaan YEAH :saint:, joopS :p... :D... B)! Joo tulipa sitten tässä koko yö valvottua ja tehtyä videoita =)... :saint:... B), eli huomesenkin vois tässä varata :saint:, mutta pidetään nyt huomenna se tauko nyt herranjumala (:p... :D) sentään :)... :'(, joopS :p... :D! No mutta päivään videoon =), kaksioisaiseen sellaiseen eli Friends Blackout and Chandler Stucking videoon B), katsokaa ja revetkää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!

Friends Blackout and Chandler Stucking Part 1 video B)... :p... :D -linkki



Friends Blackout and Chandler Stucking Part 2 video B)... :p... :D -linkki!



Friends Blackout and Chandler Stucking Part 1 and 2 YouTubessa -kuva!


Joo TOD MAHTAVAA tavaraa taas Frendeiltä =), TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!