keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

 Tämän päiväisen Miehen puolikkaat jakson nimi on -Hautajaiset -ja nyt ei ainakkan kuvan kanssa tarvitse ihmetellä mikä mahtaisi olla oikea kuva jaksoon liittyen. Se siitä. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs niissä olisi tänään luvassa...?

 Joulutarinoita. Homer pääsee saarnaamaan joulun ilosanomaa, kun sekä pastori Lovejoy että Ned Flanders ovat tilapäisesti kykenemättömiä joulumessun pitämiseen.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Entäpä sitten illan CSI..., mitäs jännää siinä oolisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Valkoisen pallon taika. Entinen golf-ammattilainen löytyy kuolleena kesken huipputurnauksen. Uhrin poika pelaa ammattilaisena ja rikkoi juuri isänsä kenttäennätyksen, josta seurasi riitaa. Pian rikostutkijamme alkavat epäillä, että ennätys ei syntynyt rehellisin keinoin. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä kuulostaapi :).. -Boksia innolla odotellessa =)... -Muita illan ohjelmia odotan suurella innolla :)...

Ghostbusters kuva WTF?

Tontsa huomautti kuvasta että minun (Hulk) ja hänen omat kasvonsa olisivat muka yli värikkäitä. -Että mun kasvot olisivat punaiset kuin Hellboylla ikään -ja Tontsan kasvot vihreät kuin Hulk. -Ja nyt tulee se WTF. -Sillä omissa silmissäni ne ei näyttäneet yhtään liian kirkkailta vaan juuri sopivilta. -Siksi en tajunnut pyytää edes apua värien säätelyssä kun minusta ne vain näytti täydellisiltä. -Matskun naaman onnistuin sitten kuulemma saamaan juuri sopivaksi. -Sinne poistui ainakin Facebookista mokoma virheellinen teos. -Olisi pitänyt vaan eka pyytää Tontsaa tekemään esi tarkastuksen ennen mitään Facebookiin julkaisua. -Tai pikemminkin ennen mitään tallenteluja ylipäänsä valmiiksi kuvaksi.

Team MatoApina the new Ghostbusters?

Taas innostuin leikkimään Face in hole ohjelmalla ja nytpä teetin taas koko team MatoApinasta kuvan -tälläkertaa Ghostbusters hahmoina. -Kestipä muuten aivan hemmetin pitkään löytää toi kyseinen pohja. Aloin jo menettää toivoani..., mutta sitten se vain pamahti silmiini. -Julkaisinpa jo kuvan Mato Apinan Facebook seinälle -ja taas kerran tägasin kaikki jäsenet + itse Mato Apinan.