sunnuntai 2. huhtikuuta 2023

Ja TAAAAAS siirtyy pizzantekopäivä

Nyt siirtyy sitten taas pizzanteko päivällä eteenpäin koska maanantaina on illalla menoa jonka aikana en halua olla ähkynä vaikka periaatteessa ehtisin ihan hyvin syödä ennen tätä menoa. Ja haluan muutenkin tehdä ja syödä pizzan kaikessa rauhassa ja syömisen aikana katsoa myös leffan - myöskin kaikessa rauhassa. Ja tiistaille ei ole mietittynä/-sovittuna mitään menoa joten omistan sen nyt sitten pizzalle - en mene edes päiväsaikaan kaupungille vaan pesen vaikka pyykkiä kotona silloin ja illalla sitten aloitan pizzanteko hommat. Onneksi raaka-aineissa on vielä käyttöpäiviä jäljellä.

Päivän jälkiruoka (by Hulk)

Sitten palataan vanhempien kämpille blogauksissa ja jälkiruokaan mikä oli isän syntymäpäiväkakku. Suklaakakku minkä päällä oli marenkia ja vattuja - oli hyvää.
Siinä vielä kakkupala lautasella tarjottuna. 

Päivän juoma(t)

Ennen vanhempien luo menoa ja ennen sitä Cafe Picnic sämpylää tuli Herttoniemen R-kioskilta ostettua kuppi kahvia mihin sekoitin kaakaojauhoa. Tuon Vitamin Well Reload pullon minun piti herrasmiehenä ostaa eräälle tytölle jolta jäi se maksuhäiriön takia ostamatta..., mutta en sitten  enää tavoittanut häntä koska sain ajatuksen ostaa sen hänelle vasta kun hän oli jo lähtenyt kioskista. Kelasin nimittäin että jos olisin vielä törmännyt häneen metrolaitutilla. Mutta joinpa sen sitten ite.

Päivän ruoka (by Hulk)

Vanhemmille mentäessä poikkesin Sörnäisten Cafe Picnicistä hakemassa pikkupurtavaa ja mukaan lähti tollanen juustosämpylä.
Vanhempien luona oli sitten tarjolla tollasia lohipiirakoita...
...-ja perus terveelliset salaatit...
...-ja sitten kahta eri kalalautasta mistä en nyt muista mitä kalaa olivat. Jompaakumpaa pistin leivän väliin salaatin ja lohipasteijan kera. Ei tietystikään tullut otettua kuvaa leivästä.
Tätä toista kalalautasta ei tullut maistetuksi joten kohti pääruokaa joka oli...
...-jansoninkiusausta - sekin oli kalapohjainen.
Siinä vielä kiusaukset lautasella tarjottuna. Oli kyllä hyvää ja eipä ollut pitkään aikaan tullut syötyä jansoninkiusausta. Melkein voisi itsekin yrittää tehdä joku kerta. 

Päivän jälkiruoka

Hyvä ruoka, hyvä jälkiruoka - mikäs siinä 😎😋 Fazer taas jyrää, on se/niitten mässyt khyllä hyviä 😊 Tällä kertaa haaviin tarttui vaalea maitosuklaa -ja Mässä Yx, hyviä pusseja molemmat 😇 Tai siis... 😁 pussi ja levy - jos/kun tarkkoja ollaan 😈😋😂


Ihan hyvä jälkiruoka :) Vielä tulee khyllä toinenkin?! =O No tuli tänäänkin 'hulluteltua', saapi nähdä mitä herkkuja/herkkua tarttu mukaan :saint: Veikkaus menisi munkin/tortun suuntaan, mutta... No ihan niinQ en jo tietäis B) mutta en kerro :| itQ :'( joopS :P EHEHEHEEEeeeeeee :D

Päivän ruoka

Siinäpä se makaroonilaatikko lepää valmiina, oli khyl hyvää 😊😋

Oheen tosiaan (kuten esittelyyn laitoin) tein salaatin, sopi khyllä hyvin 😇 Jos sitä yrittäisi useammin syödä kasviksi 🌽🍅🍈 (ei nyt löytynyt oikeita emojeita 😓😋😁)! Miksei, onhan ne (kasvikset) ihan hyviä 😊


Limukin kaatuu hiAnosti (tosi :P :D), khyllä toi suppilo oli ihan hyvä sijoitus :saint: Hyvä ruoka, ei siinä mitään - eiköhän mennä jälkiruokaan :)

Ruoka ostosten esittely

No eipä ole vaikea arvata, mitä näistä tulee..? 😇 Jos on makaroonia ja jauhelihaa, niin... eihän niistä voi tulla kun makaroonilaatikko 😎 Sitten vähän salaattia oheen, niin khyllä kelpaa 😊😋

Mitäs sitä löytyy; Kotimaista Isot vapaan kanan munatKotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23%Myllyn Paras Makaroni ja Rainbow Emmental raaste. Sitten salaattia varten löytyy; Rainbow Kirsikkatomaatti, paprika punainen irto ja kurkku Suomi.


Ihan hyvä setti pitäisi tulla - ja tuleekin B) Ellen unohda laatikkoa uuniin ja se palaa pohjaan?! =X But, aint gonna happen - ei pidä puuhata samalla jotain, niinQ pizzan kanssa 'vähän' kävi =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEEeeeeee :D Eipä mulla ole tainnut koskaan ruoka palaa uuniin, jos ei lasketa 'pika'ruokia, omatekoista en ole koskaan polttanut :) Ja hyvä niin, toivottavasti tilastot pysyykin sellaisina :saint:

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa X-Men: First Class ja Prometheus elokuvista tuttu Michael Fassbender tänään tänään 46-vuotta. Elokuvista Airplane II: The Sequel..., Forrest Gump ja Where the Crawdads Sing tuttu Sam Anderdon täyttää tänään 76-vuotta. Elokuvista Kindergarten Cop..., Junior..., Bean ja Proof of Life tuttu Pamela Reed täyttää tänään 74-vuotta. Sitten sarjasta Agents of S.H.I.E.L.D. ja elokuvasta  Avengers Assemble tuttu Clark Cregg täyttää tänään 61-vuotta. Sarjasta CSI: Miami ja elokuvasta Magic Mike tuttu Adam Rodriguez täyttää tänään 48-vuotta. Elokuvista Silverado ja Kindergarten Cop tuttu Linda Hunt täyttää tänään 78-vuotta. Sarjasta Law & Order ja elokuvista Harald & Kumar Go to White Castle ja Man of Steel tuttu Christopher Meloni täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Game Night..., The Irishman ja Jungle Cruise tuttu Jesse Plemons täyttää tänään 35-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista The Great Wall..., The Equalizer 2 ja The Unbearable Weight of Massive Talent tuttu Pendro Pascal täyttää tänään 48-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.