perjantai 26. elokuuta 2011

VS: Taiteiden yö, pizza ja Conan

No taiteiden yö ei kyllä pahemmin houkuttele, muutamaa satunnaista kohdetta lukuun ottamatta. Niistä yks olis Narinkatorilla klo 21 asti oleva Helsingin horisontti 2030 -näyttely kontissa:

Näyttely esittelee ilmakuvien, pienoismallien ja videoiden avulla Länsisataman, Kalasataman ja Kruunuvuorenrannan tulevaisuutta.
Laiturin edusta, Narinkka 2

Hulkkikin varmaan innostuis tosta?
Pitsa ei kyllä innosta yhtään :o… niin tuolla nimenomaisessa pitseriassa, jonka yllä kuvassa olevat arvostelut ei oo yhtään mairittelevia. Ruoka 1.3/5… ”Barely edible”… no thanks :|! Ehdottaisin siis ton sijaan esim. Pizza Huttiin, johon mulla on kuponkeja :p.
Conania vois myös harkita, mutta vain koska sain Hulkilta sarjalipun maksuksi aiemmasta leffasta. V*tunmoista kiskurointia olevaa 14€ en harkitsekaan :p.

Taiteiden yö, pizza ja Conan

 Tontsan kaa mennään pyörimään ehkä vähäksi aikaa Taiteiden yöhön Helsingin keskustaan -jonka jälkeen menemme perinteiseen pizza paikkaamme...
...-Erottajan pizzeriaan -mistä tämä keskimmäinen kuva on joltain aikaisemmalta Taiteiden yö kerralta otettu.
Sitten päästäänkin siihen kysymykseen mistä vihjasinkin ekassa perjantain ensi-ilta esittely blogauksessa. -Elikkä kiinnostaisko MatoApina tiimiä mennä kattomaan tänään tota Conan barbaaria...? -Vaikka eka syömään sinne Erottajan pizzaan -ja sit leffaan. -Miltäs kuulostaisi...?

Perjantain ensi-illat Nro 5

The Tree of Life

Edes kaksi hyvää näyttelijää -Brad Pitt ja Sean Penn eivät saa kiinnostusta riittävän korkealle että menisin tätä ihan teattereihin asti kattomaan..., mutta DVD:lle tämä voipi ehkä eksyäkkin -ainakin viimeistään tarjousleffana.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Midnight in Paris

Owen Wilson on ihan hauska näyttelijä..., mutta tämän kaltaisessa komediassa en halua miestä nähdä. -Mieluummin Wedding Crashers tai Zoolander kaltaisissa komedioissa. -Joten -"ei kiitos" -tälle leffalle.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Larry Crowne

Tässä taasen on ainesta ihan teattereissa nähtäväksi elokuvaksi. -Niin -jos saisi jonkun kiinnostumaan tosta mennä katsomaan sitä yhdessä. -Yksin en kyllä mene. -Vaikee vaan kuvitella ketään kavereista -kun tytöistäkin suurin osa on enemmän kauhuleffojen ystäviä. -Ehkä on sitten vain DVD:lle säästettävä tämä leffa.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Iris

Voi hiivatin vattu että pitääkin tulla tälläsiä leffoi :x...:$... -Näille tällasille vaan suoraan se -"ei kiitos" -ja etiä päin esittelyissä. -Näihin tuhlata nyt aikaa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Conan the Barbarian

Vaikka tämä on saanut kovasti haukkuja -niin siitä huolimatta se kiinnostaa TOD paljon nähdä teattereissa. -Erillisessä blogauksessa ensi-ilta esittelyiden jälkeen voisi esittääkkin leffaan liittyvän kysymyksen.