tiistai 30. toukokuuta 2023

Päivän peli

Nyt on mennyt vähän aikaan viime blogauksesta... 😖 Koska, noh... ajattelin, että kerään sanottavaa kyseisestä pelistä. Vähän niinQ arvostelun 'tynkäistä', tai sitten samalla 'koko' arvostelu 😎 Kaikista vaan en aio arvostelua tehdä, esim. tästä (Midtown Madness 2) pelistä tuskin teen - kun tämä on niin simppeli... Tai noh, onhan tässä vähän kaikenlaista - enemmän kun ykkösessä (joka olisi myös kiva saada, lapsena sitä hakkasin hulluna 😍)! Mutta, jotenkin tästä ei huvita arvostelua tehdä - ainakaan nyt (tai siltä nyt tuntuu, katsoo jos joku päivä innostuu...)! 😊 Eli, no nyt en tee arvostelua enkä sen 'tynkästä' - laitan vaan muutaman kuvan tähän..

Oli/on tää khyllä ihan hyvä peli, vaikka... no ei tämä niin hyvä ole, kun aikoinaan... Ygönen oli khyllä ihan kultaa, varmaan kun oli lapsi =) Tai noh, olin mä silloinkin lapsi - kun tätä aloin pelaamaan... Mutta vanhempi silloin kun ekaa osaa (aloin pelaamaan...)! Ja, onhan eka nyt aina "eka" - ei sitä jatko-osat voita... Toki, poikkeuksia on - kuten, öööööö... No Terminator 2: Judgment Day, vaikka... no nyt olen vanhempana alkanut tykkäämään khyllä enemmän ygösestä :)

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi vuorossa komediaa Arska-maratonissa ja elokuvaa - Twins - Identtiset kaksoset. Tästä piti tulla jatko-osa..., mutta se ikävä kyllä peruuntui koko projekti. Jees..., mutta ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Niin ja tietty - ARNOLD FOREVER...!!!!!!1111

Extra EXTRA EXTRA juoma

Sitten vuorossa vielä viimeinen ostamistani Oha Kune Kombucha tölkeistä - Ginger sellainen. Hassusti esittelin ne kaikki tälleen erikseen omissa blogauksissaan..., mutta kertyypähän blogauksia.

Extra EXTRA juoma

Toisen ostamani Oha Kune Kombucha tölkin vuoro - tälläkertaa Green Apple. Ei muuta lisättävää.

Extra juoma

Maailma kylässä tapahtumassa tuli ostettua eräästä kojusta kolme eri Kombucha tölkkiä joista ekana korkkaan Oha Kune Kombucha -Blueberry Pie juoman. Ei kai sitten muuta lisättävää.

Päivän leffa + poster

Seuraava leffa Arska-maratonissa on mainio kyttäleffa - Red Heat - Punainen vaara. Hieman tylsähkö alkuvalikko kuva joten...
...-tässä vielä elokuvan juliste. Ja nyt sitten vaan leffan pariin. Mutta sitä ennen vielä ~ ARNOLD FOREVER...!!!!1111

Extra KKSA-kuva

Teinpä sitten toisen Auer teemaisen pilakuvan. Aika huono🙄...😐...😶...🫣..., mutta menkööt.

Päivän juoma(t) + jälkiruoka

Sörnäisten R-Kioskilta tuli haettua kuppi kahvia jälkiruokajuomaksi.
Koska piti saada myös jotain syötävää jälkiruoaksi poikkesin sitten Cafe Pequeño nimisessä kahvilassa missä otin kaksi eri kakkupalaa - juustokakku palan ja vegaanisen suklaakakku palan. Lisäksi otin myös kupin kahvia mihin pyysin kaakaota sekoitettuna. Kaikkialla ei vaan toimi tämä sekoitus.
Sitten tuli vielä käytyä skumppalasillisella M/S Maria nimisessä baarilaivassa joka on telakoitueena Sompasaaren laiturissa. Sain napattua hienon kuvan Kalasataman pilvenpiirtäjät taustalla. 

Päivän ruoka

Tuli käytyä pizzalla Pronto nimisessä pizzapaikassa Helsingin Hämeentien varrella. 
Otin sielä omavalintaisen pizzan neljällä täytteellä ja ne oli ne vakkarini; -salami..., pepperoni..., herkkusieni ja aurajuusto. Oli kyllä herkullinen😋.

Päivän KKSA-kuva

Tässä on ensimmäinen KKSA-kuvani minkä muokkasin uudella puhelimellani. Tarkkasilmäinen tai yhtään asiasta edes kiinnostunut saattaa huomata että KKSA-nimimerkkini tekstifontti on vaihtunut. Jouduin muokkaamaan uuden koska edellinen hävisi vanhan kännykän hajottua. 

Mutta ite pilakuvaan - muokkasimpa tollasen Anneli Auer teemaisen pilakuvan koska ryhmään oli ilmestynyt enempikin teemaan liittyviä kuvia.
 

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvista Päiväni murmelina ja Karvinen - elokuva tuttu Stephen Tobolowsky täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvasta Hocus Pocus tuttu Omri Katz täyttää tänään 47-vuotta. Elokuvista Under Siege..., Con Air ja Layer Cake tuttu Colm Meanry täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvassa Jurassic World: Dominion nähty DeWanda Wise (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 34-vuotta. Sitten vielä elokuvien Training Day..., King Arthur ja The Equalizer ohjaaja Antoine Fuqua täyttää tänään 58-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.