perjantai 23. lokakuuta 2009

Päivän puujalka

Kuten eilen tuli mainittua esitellessä blogiuudistusta -päivän puujalka..., niin Fingerporia voi halutessaan myös blogaista -ja nyt minulta (Hulk) on luvassa ainakin kolme kyseisen sarjakuvan sketsiä -ja tässä nyt tulisi eka missä ei ole tekstejä..., mutta kuvathan puhuvat puolestaan. -Huomenna tulossa kuitenkin tekstien kanssa ja silloin pistän pelkät siteeraukset -en muuta tekstiä. -Tai korkeintaan että -"siteerataanpas kuvan puhekuplat" jne..
...

EDIT. Sellainen seikka vielä..., että jatkossa tollasten sanattomien sketsien kohdalla pistän sitten tekstin saamiseksi selostuksen mitä kuvassa -tai kuvasarjassa tapahtuu..., mutta nyt kun tekstiä tuli muutenkin riittävästi jätän selostuksen väliin.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Pihalla

Tätä jos joku raahaa katsomaan..., niin olen hyvin mahdollisesti elokuvan nimen omaisesti aika nopeasti pihalla. -Niin -salista. Tämä on taas niitä -"ei kiitos"-leffoja nimittäin. Ei kyllä houkuttele niin yhtään tällaset leffat.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Whatever Works

Woody Allenin elokuvia -ohjaamia/näyttelemiä -en ole nähnty..., paitsi äänenä kuullut elokuvassa -Antz -Muurahaiset. -Ja eipä ole kyllä mikään intokaan ollut nähdä yhtäkään..., joten joten... -Tai no muutama jonka trailerin olen nähnyt on kyllä hitusen kiinnostanut..., mutta eipä kyllä noin muuten. -Tämäkin uutuus saa jäädä puolestani näkemättä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Final Destination

Neljäs Final Destination elokuva saapuu ihan teattereihin asti -kahden edellisen tullessa suoraan myyntiin..., mutta 3D versiona joten pikkasen kyllä arveluttaa saako sitä taas kuitenkin pettyä niihin 3D tehosteisiin -kuten tuli jo muutenkin huonon Scar kauhupätkän -ja muuten todella hyvän Up animaation kohdalla tapahtumaan. -Eli ehkä säästän DVD:lle tämän. -Ellei sitten ole muuta tekemistä..., niin sitten voin harkita teattereissa käyntiä.

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Informant

Hmm..., voisi ehkä DVD:lle säästää -ihan ei kyllä tempaissut mukaansa leffan traileri. -Vaikka niitä lippuja tosin nyt on..., niin tähän nyt tuhlaamaan -ei kiitos. Siinä tuli tuttu "ei kiitos"..., mutta tämä leffa ei kuitenkaan kuulu niihin -"ei kiitos" elokuviin. -Kuten sanoin..., DVD:lle sitten viimeistään.