perjantai 26. lokakuuta 2007

Päivän miniklip!

Ai eks mun ruudulla kävelekään ötökkä :o?!? Nyt kyllä bugittaa Bloggeri ja pahasti :|... :D!

Perjantain typy!

ASENTO! Lepo! Varsinkin siellä housuissa :x... :D! Päivän typy käskee noudattaa kämppiksen ehdotusta siirtää bileitä viikolla tai muuten ei tipu you know whatia nyt, eikä myöskään Resident Evil: Tuhoa katsellessa :o... :x... :|... :D!

Yes, OH YES, m'am =)... :D!

3.11. ehkä -siis EHKÄ halloween naamiaisbileet


Ensi lauantaina, eli 3.11. saatamme ehkä -huom. ehkä -järjestää kämppiksen kaa halloween naamiaisbileet, mutta niistä pitää vielä neuvotella kotopuolella. Kämppis nimittäin ehdotti jo jotain, että olisi viikolla voinut siirtää, mutta siitä sitten tosiaan keskustelemme tarkemmin päästyämme kotiin. Ilmoittelen sitten tekstarein tai blogissa miten on. -Joops.

Perjantain ensi-illat


Nyt tuli ihan kiva läjä taas leffoja. Ensiksi mainittakoon neljäs osa kauhusarjalle Saw. -Saw 4 pitää kyllä mennä katsomaan kun kerran kolme edellistäkin tuli nähtyä. Vois vaikka sen saman kaverin kaa jonka kanssa aikaisemmatkin osat.

Toinen kiinnostava on Christian Balen ja Steve Zahnin tähdittämä sotaelokuva Rescue Dawn, josta Conan O' Brienissä näin kerran pätkän kun Zahn oli vieraana siinä esittelemässä elokuvaa. -Muutenki vois olla ihan hyvä.

Kolmas leffa on 40-v ja neitsyt leffan tekijöiden komedia Superbad. Se nyt kiinnostaa vähiten kun siitä tiedän vähiten. Siis en ole nähnyt trailereita tai mitään.

Lisäksi tuli vielä ensi-iltaan -joka ei mahtunut kuvaan kyllä valitettavasti, mutta maininnan kyllä ansaitsee -Michael Mooren uutuuselokuva -Sicko. -Se perjantain ensi-illoista.

South Park jälkipyykki


Olipa hauska jakso jälleen :D. Stanin isä vaan tappeli yleisössä toisen joukkueen lasten isien kanssa :D. -Ja Rockymainen harjoittelujakso: rikotaan kananmunat lasiin ja..., -paistetaan ne :D. -Öööh. Mitäs muuta vielä hauskaa oli :|...:/? -No, jätetään muillekin jotain.