maanantai 26. marraskuuta 2007

Kuvakisan äänestys alkoi :)... |O... :x?!?!?


Vai että H3llraiser johtaa *köh* (:p... :D... :|) kuvallaan :x, WAHT :o?!?!? Ok, mielenkiinto romahti huomattavasti tota kisaa kohtaan :|, pohjamutiin asti... Eli ite ainakin jätän äänestämättä :|, varmaan koko kuvien teonkin jatkossa |O! No mutta...

Blaaah äänestys alkoi -(blurry kamerakänny shit :p... :D) kuva!


...tehkää te mitä te teette :|!

Maanantain typyt!

Mmm :P, kolme typyä eli taas jokaiselle oma =)! Taidan ottaa keskimmäisen =).... tai ehkä sittenkin oikeanpuoleisen =). Äh, samantien kaikki ja teille vaan jämät mun jälkeen B), EHEHEHEE :D! Mutta mikäs laite typyjen takana oikein on?
No sehän on jättimäinen tykki. En edes jaksa heittää "taskussani on vähintään yhtä iso tykki :D" -läppää |O... :D, vaan meen suoraan asiaan ;)... B), FUCK YEAH :D!

Kunhan muuten vain -huvikseni..., joop[b]s[/b]..


Salkkarit tuli tuossa äsken ja ennen niiden alkua siinä "seuraava ohjelma" -mainoksessa sellanen pikkutytön ääni sano, että Juniori.fi sivuilla on joku kilpailu, että kuka tänään kurkkaa llahjapaketista. Paketti vilahti nopeasti ruudun yläkulmassa, mutta nopeana kerkesin juuri bongata kuka sielä vilahti. -No sitten päätinpä ihan huvikseni sitten mainoskatkolla poiketa sielä Juniori.fi sivuilla ja merkkasin vastaukseni (oikean B)). -Nyt sitten odottelemaan palkintoa =), joka ei voisi kuitenkaan vähempää kiinnostaa, sillä kuitenkin on joku lasten hömppä pa5ka |O. -Siis ihan vaan huvikseni vain, ku satuin kerran huomaamaan kuka kurkkas.

Viime maanantain kertaus ja typymuistutus!

Joo tämmöstä "panemista" (:p... :D) Bloggerin (eli tänne :p... :D) blogiin tapahtu viime maanantaina kun Tilt kusi :'(, joopS :p... :D!


No ainakin näkyy kuvassa tärkein :x, että jokaiselle on oma typynsä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joka on khyllä TOD välttämätöntä kun ilman Tilttiä pitää tässä olla :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D! Tai no eiköhän se tärkein ole kuitenkin typyjen sulot =)... :saint:, joten niitä ihailemaan mars MARS B)...

No eipä khyllä hirveästi näy suloja :/ (ainakin jos vertaa aikasempiin, varsinkin rajumpiin typyihin B)... :'(... :p... :D), mutta khyllä nyt ihan "sopivasti" (:p... :D) sentään =), ainakin sen verran että *köhi* on tyytyväinen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mä varaan keskimmäisen slutin (:p... :D) B)...


...jonka kanssa nyt hetipäin "leikkimään" (:p... :D) että unohtaa Tiltin "kuseminen" =), FUCK YEAH B)/noH :o, no ei Tilttiä pysty I-K-I-N-Ä unohtamaan *SYDÄN SYDÄN SYDÄN* (:p... :D), mutta yritetään kuitenkin :saint:, eli "leikkimään" (:p... :D) typyn (brunetin) kanssa B)..., joopS :p... :D!

----------

matsku84 said... I'll take the one on the left B)... =), kunhan vaan noi sateenkaaret ei merkkaa että se on gay :x... :D!?! Bi kyllä TOD kelpais, koska sitten valitsen kaikki kolme B)... :D!



Joo tommosta siellä/täällä (:p... :D) tollon :saint:, FUCK YE..., joopS :p... :D! Joo typymuistutus tämä samalla olkoot B), Matskun vuorohan se on, Öööö :p... :D, no Matskun vuoro se on sen kummin sanomatta mitä :)... :'(, joopS :p... :D!


Welcome to the past what u didn't saw (ainakaan Tiltissä) :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!