maanantai 13. elokuuta 2007

Miniklip "nukkuva poika" saattelemana nukkumaan


Jaa-a. Poika heiluu unissaa ikään kuin... -joop ;)...:p...:D...:whistle:. -Taso senku laskee. Oikein singahti alas rysähtäen kuten ilmatorjuntatykillä ammuttu lentsikka ikään. Mutta se onkin vain hyvä merkki siitä, että pitää mennä nukkumaan ja toivottaa hyvää yötä ja MO!

Eleven o'clock again, so...-Time to "puhua kakka" :D...:p


On taas se aika päivästä kun kaikki järkevä ja kiinnostava on kiellettyä ja pitää jauhaa pa5kaa. Joka päivä ei nyt jaksa tehdä tälläsiä blogauksia, mutta tuli mieleen tollanen hauska kuva, missä pääsee taas käyttämään noita hauskoja viitomakielikuvia. Niitä kun löytyy lähes kaikkeen tarkoitukseen. Nytkin juuri sopiva yhdistelmä "puhua" ja "kakka". -Sitähän tässä pitääkin -puhua kakka :D. -No eiköhän nyt ole puhuttu ihan tarpeeksi kakkaa? -Voisi tästä valmistautua nukkumaan menoon, sillä huomenna on aikainen herätys. -Tai ei niin hirveän aikainen, mutta silti.

Säästäis nyt hyvä mies sivuhistoriansa


Kelatkaa nyt mikä upea blogi Nakkiksella olis, jos kaveri ei alituiseen poistelis blogauksiaan. Jos olis niinku säilyttänyt aivan kaikki, mistä meillä on onneksi tallessa muutama. Siis Tontsahan on jo ottanut tähän asiaan kantaa, mutta tämä on nyt meitsin kantani, sillä olen aivan samaa mieltä Tontsan kanssa, että... "TSII-SUS :|, joopS :p, YHYYYYYYyyyyyyy :'(... :p... :D!".
...

Siis täysin samaa mieltä -"TSII-SUS :|, joopS :p, YHYYYYYYyyyyyyy :'(... :p... :D!". -Joops :/...:D.

Mitäs Nakkis kommentoi?


No aika pitkästi ainakin kommentoi. Nähtävästi nyt tunnistaa ja luulis muidenkin tunnistavan. -No kyllä minustakin, vaikka itse sanon B)...:saint:...:whistle:...:D. Ja mitä sinisellä viivattuun kohtaan, niin kattoo nyt jaksaako/ehtiikö -varsinkin ehtiikö, sillä huomennahan tosiaan alkaa koulut ja pitää taas ruveta keskittymään niihin hommiin |O. -Mutta kiitos kommentista ei yhtään paha että "valittelit" sillä ihan kiva kuulla muunkinlaisia kommentteja kuin kehuja :).

Nakkikselta kommenttia odottelisin


Niin. Olisi ihan kiva kuulla Nakkiksen kommentti noista uusista Jackie Chan kuvista -ainakin siitä enemmän vaivaa nähdystä kuvasta. Itsehhän meni kommentoimaan, että Jackie on paremmin tunnettu ninjatyylisenä taistelijana, niin siinä nyt sit olis Jackie ninjatyylissään.

Maanantain typy!


Jahas, mitäs sitä venytellään :x... :p... :D?!?!? No sitä että vedettiin kädet pois palleroiden edestä että, ÖÖÖööö, no kaippa sitten että voi puhdistaa ne ku niihin on vähän saippuaa (vai mitä lie "mönjää" :p... :D) jäänyt :x! No mutta on se mitä on...


...I'm already there to clean it/those up with my bare hands =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!