keskiviikko 30. elokuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer (by Tontsa)

Vedimpä tosiaan sitten tänään pizzaa, tämän leffan kera 😇 Khyllä kelpasi 😊😋 TOD..!! 😍😎

The Godfather Part II (1974) [mun arvostelu]

En khyllä ymmärrä tämän pisteitä, 9,0/10 😨😨 tsiiiiiiiish... Onko IMDb ihan sekaisin?! 😵😖 Ei siinä, khyllä tämä hyvä leffa oli - mutta EI TODellakaan noin hyvä 😡😓😋😁 Mutta, eiköhän mennä itse traileriin...

Olipas harvinaisen puuduttava trailer, jo itse alku - kun listattiin jotain Oscar-voittoja :x =/ itQ :'( Ja pituutta yli 4min, nykyajan lapset nukahtaa näin pitkän trailerin aikana =O :P :D Mutta joo, trailer ja itse leffa aika 'meh bizmo blaaah tasoa =( Mutta khyllä tämä nyt jotenkuten katsottava oli, kuten mun antamista pisteistä (7,2) voi todeta :)

Päivän ruoka (by Tontsa)

No innostuin sitten ottamaan(kin) monta eri kuvaa eri vaiheelta, vähän niinQ ennen vanhaa MatoApinassa 😇

En tiedä miksi niin innostuin?! 😵

Kai kun olin innostunut, kun olin hyvän ruuan keksinyt 😍🍕😎

Aika harvoin teen tätä vain itselleni, mutta... No mikäs siinä 😊 Hiivaa vain jäi n. puolet, en oikein tiedä - mihin käyttäisin sen?!

Mietin jo rääppiäis pizzaa, huomiselle tai ylihuomiselle - katsoo mitä keksii (vai heittääkö vaan roskiin...)?! 😨

Nyt meni vähän kuvat ohitse, kun höpisin omiani 😖😓😋😁 Mutta...


...eipä noista ole oikein paljon sanottavaa, aika perus kuvia. Iso limu khyllä kelpasi, sai 'melkein' juoda niin paljon kun halusi =) Tai ihan vaan sai (ilman '-merkkejä), koska sain juoda niin paljon kun halusin - D'oh! :P :D Oli khyllä erinomainen pizza, TOD..!! B) Katsoo sitä rääppiäistä, vaan laitanko vaan loput ainekset sekaisin yhteen, ehkä jonku pastan/perunan kanssa :)

Uusi yritys; ruoka ostosten esittely

Nyt mennään eri kuvalla kun aikaisemmin, että tähän saa enemmän vaihtelua. Vaikka, no onhan ne tekstit tärkeämpiä - ainakin yleensä. Tässä ainakin on, vaikka on kuvakin ihan kiva 😊 Ei kait muuta, kun esittelemään; Mutti Solo Pomodoro Parma Tomatpuré Dubbel Koncentredad (innehåller 0,7kg färska tomater) (130g 1,15e), Rainbow Katkaravut MSC (180g 3,79e), Valio Kevyempi pizza juustoraaste 17% (150g 2,69e), Snellman Pepperoni (100g 2,55e), HK Amerikan pekoni (170g - 95% lihaa 2,49e) ja sipuli irto (102g - 1,00e/kg 0,10e). Sitten tähän kuului vielä aikasemmassa kuvassa ollut Hungry Chef Pizzajauhoa 00-vehnäjauhoa! (750g 2,89e), Suomen Hiiva tuorehiiva (50g 0,30e) ja juomaksi iso Coca-Cola Original Taste Delicious & Refreshing (1,5L 2,045e).


No nyt ei tarvitse sanoa, että; "hyvä setti varmaan tulee" - koska..?! No se on varma asia, pizza ei voi epäonnistua B) Tai voihan se silloin, jos se on liian 'kunnianhimoinen'?! Mitä toi nyt meinaa... :x :x

Päivän toinen leffa + poster

Sitten seuraavaksi katseluun kolmas elokuva - Joy Ride 3: Road Kill.
Nyt oli hieman tylsähkö alkuvalikko kuva joten tässä vielä leffan juliste. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän kuva (by Hulk)

Whatsappissa muiden julkaisemat kuvat ilmestyvät oman kännykkäni kuvagalleriaan ja nyt oli tullut tämmöinen kuva ja sehän menee täydellisesti päivän kuvasta joten jätän sen nyt tähän. On kyllä hupaisa kuva😁.
 

Päivän leffa

Eilen pistin uusintakatseluun elokuvan - Joy Ride -ja nyt sitten tarkoitus katsoa elokuvan jatko-osat. Ei muuta kuin kakkosleffaa kehiin. Nyt on kyllä tyylikäs alkuvalikko kuva..., mutta ei taida nyt kuitenkaan mennä päivän makeesta kuvasta.

Päivän ruoka

Siinä toinen puolisko eilisestä kanasta. Vielä oli hieman jäänyt raa'aksi joten meni kuvan ottamisen jälkeen vielä hetkeksi uuniin.

 Ja siinä valmiina lautasella tarjottuna odottamassa tulemista syödyksi.

Päivän kuva(t)

Törmäsimpä sitten tämmöisiin kuviin... 😇

Joten nehän sopii päivän kuviksi kun nyrkki silmään... 😍😎😋😁


Toi ylempi sopisi myös "synttäri" blogauksiin, en tiedä - vaikka se olisi ollut jo niissä... Sen verta ollaan niitä jo blogailtu :saint: Mutta, pizzaa tekee mieli - näitten kuvien myötä entistä enemmän =) :P

Ruoka ostosten esittely

No nyt sitten päätin pyöräyttää oikein kunnon ruuan, yhdistä parhaista; niin kotona kun ravintoloissa 😍🍕😎 Nyt en vaan ehdi esittelemään noita, joka... no tekee tästä blogauksesta vähän turhan 😕😓😋😁 No mutta, ainakin pientä esimakua - ja kertyy blogauksia, kun blogaan ainesten esittelyn erikseen - jahka kerkeän...


Nyt lensi maito roskiin :x :x :P :D No pitäähän ruokien kuningasta syödessä olla kunnon, noh, 'hovinarri' juoma B) :P :D Mutta miksi iso, enhän mä yksin sitä saa juotua =/ Tällä kertaa ei ole seuraa, ihan yksin vedän nämä (en nyt kaikkea kerralla, mutta...)! Limua jää huomisellekin (mitä sitä yleensä jää seuran kanssakin), mutta sipsin jämät on kaapissa - niin illalla sitten vedän ne, lasillisella kylmää Colaa =) Maito saa nyt väistyä, hampaat kiittää =( itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEeeee :D

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmässä on väännetty pilakuvia Dio nimisestä bändistä joten lähdinpä sitten mukaan omalla teoksellani. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Sarjoista The Commish ja The Shield ja elokuvista Fantastic Four ja Parker tuttu Michael Chiklis täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Dragnet..., Vampyyrin suudelma ja Happiness tuttu Elizabeth Ashley täyttää tänään 84-vuotta. Elokuvista Get Shorty..., Payback ja Drag Me To Hell tuttu David Paymer täyttää tänään 69-vuotta. Elokuvista The Mighty Ducks..., The Butterfly Effect ja Déjà vu tuttu Elden Henson täyttää tänään 46-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Mask..., Sekaisin Marista ja Charlien enkelit tuttu Cameron Diaz täyttää tänään 51-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.