tiistai 23. lokakuuta 2007

Tänään Bla... joo nuQ :|... |O... :'(... :p... :D!


Joo tänään tosiaan tulis, tai tulee, telkkarista Bla... joo ei YHTIKÄS MIKÄÄN |O, nuQmaan meno se kutsuu :'(, TSII-SUS :|, YHYYYyyy :'(, joopS :p... :D! Siis mitein tota...

Bla... nuQ -kuva!


...shittiä oikein jakso kattoa :x, TSII-SUS :|, huoh |O, itQ :'(, joopS :p... :D

Tiistain typy!

Mmmm :P, seksikäs lehmityttöhän se siinä :), mutta eihän typyllä ole aseita :/ (niin ryntäidensä lisäksi :D), vaan jotain shottilaseja :o!? No se on selitettävissä hakusanalla jolla kuva löytyi: Shoot 'Em Up! Paitsi että typy jakelee shotteja (ryntäidensä välistäkö hörpittäväksi =)? :D), niin hän kysyy Hulkilta sopiiko Shoot 'Em Up lauantaina iltapäivällä?

Tänään Prison Breakessa :)!


No tälle ei ole loppua näkyvillä pitkään aikaan =), FUCK YEAH B)/noH :o, no aika älyttömäksi on alkanu jo menemään :/... :'(?!?!? Tai ei nyt älyttömäks sentään :), mutta mitään kovin hyvää tää ei enään ole :/, puhumattakaan alun LOiSTavuudesta B)... No mutta, khyllä tää silti katottava sarja on =), piesten monia sarjoja pikkurillillään (:p... :D), kuten vaikka esim. erästä sukka Bladeja :|... |O, jonka muistutuksen vois säälistä pistää vielä tänään :)... :'(, joopS :p... :D! No mutta tämmöstä olis tänään luvassa...


2.Kausi 9/22.jakso: Esiin kaivettu. Michael kaivaa esiin epäilyttäviä tietoja Mahonen menneisyydestä ja kiristää agenttia niiden avulla. FBI on päässyt C-Noten pakosuunnitelman jäljille ja yrittää saada miehen ansaan painostamalla hänen vaimoaan Kaceeta. T-Bag on rahasaaliineen matkalla kohti Susan Hollanderin kotia, mutta rahoja jäljittävät myös Bellick ja Geary. Lincolnin ja hänen poikansa LJ:n matka katkeaa odottamattomalla tavalla.

Joo, taaspa kuulostaa tuttuun tyyliin "ihan hyvältä" tämäkin :)... :/... :'( (muuta sanottavaa kun ei ole), joopS :p... :D!

Prison Breakin T-Bag (matkalla/perillä Susan Hollanderin kotona :p... :D) -kuva!


PS.Ja ei sovi unohtaa mun T(ontsa)-Bag muokkausta (Tiltissä ja Bloggerissa) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


LOiSTavaH T(ontsa)-Baaaaaaaaaaaaag =) =) =)... :p... :D!