tiistai 22. marraskuuta 2022

Päivän ruoka

Siinäpä se seisoo, päivän "roska" ruoka 😇😎😵😓😋😁 Itku hymiö siksi, koska...


...no kaikkihan tämän tietää, että kotona tehty ruoka on parempaa! Ja näin 'roope ankkana' sen pitäisi olla etusijalla :saint: Mutta, aina ei jaksa kokata =( Ja oli blogaaminen mielessä, niin samalla kun syö - sitä en khyllä kotona tekisi! Ellei varta vasten tee jonku napostelu ruuan, esim. nugetit! Mutta, ei siinä ole sitä fiilistä - ja aika turhaa nyt blogata ja syödä, kun voi syödä ja (jätti B) =D) TV:tä katsella :) Mutta ulkona ollessa tämä on ihan kivaa (ainakin vielä...), minusta vaan ei ole oikein seuraa. Niin jos kaverin/kavereiden kanssa menee syömään (ja läppäri on mukana), mutta sillon ehkä jättää läppäri välistä :/ Ellei se toinen/muutkin aio blogata/tehdä jotain "töitä" samalla :) No mutta, tämä on jossittelua - tilanteen mukaan vaan menee :saint:

Päivän makee kuva

No nyt sitten tein tästä makean kuvan 😇😖 Niin että miksi en aikasemmin tehnyt, sehän oli makeampi kun itse olin kuvassa mukana (*itsekehu* 😁)! 😎 Pitääkin kaivaa se esille; tässä. Melkein siihen editoida tämä labeli, ja tähän ei laittaa mitään 😱 No, on tämäkin aika makea - näkyy kaikille tuttu Windows käynnistys valikko (ellei ole Windows 11, ja se on eri - en tiedä, kun en ole jaksanut päivittää. Tai sitten jos käyttää jotain Linuxia yms...)!


Ei kait sitten muuta :) =X :'( :P :D Tai siitä voisin sanoa, että tulen varmaan/enköhän/tai siis tulen kantamaan läppäriä useammin mukana =) (sitä en tiedä jaksanko enään blogata siitä, aika kertoo...)! Senhän takia sen hankinkin :) Mutta, nyt keskellä talvea sitten innostuin =D Kuitenkin vaan liukastun ja koko paska hajoaa =( :'( Ja hirveän paksut takit, hankala(mpi) kantaa - varsinkin jos on vielä reppu =X Kesällä shortseissa ja t-paidassa ihan eri :) Sitä odotellessa :saint: (ellen riko tätä sitä ennen :'(...)!

Päivän toinen leffa

Jees - kyllä tänään taidan katsoa myös tämän leffan - Independence Dayn ohjaajan -White House Down. Eipä kait muuta kuin leffaa pyörimään. 

"Ruoka ostosten esittely"

No tämä nyt menee rimaa hipoen (siksi " -merkit otsikossa...)! 😖 Mutta BK:ssä olen - taas 😁, niin eipä tästä parempaa kuvaa oikein saa. Niin "ostosten esittely" osiolla, koska... Valmiina se tulee pöytään, niin... 😃 Sama jos on (kunnon) ravintolassa, keittiöönkö pitäisi mennä kuvaamaan ruokansa valmistumista 😂 Tietenkin jättää tämän labelin blogaaminen kokonaan välistä, mutta... Nyt näin! 😇 Ruokana tosiaan Whopper Jr. ateria(t) x2 😊😡😡 Miksi vihaiset hymiöt?! 😲😲 No ennen samaan hintaa sai Whopper(it) 😍 - niin ilman mitään jr. liitettä!! 😡😡 Noh, ainakin tämä on kevyempi, mutta...


...jos on suden nälkä - niinku mulla nyt on (onhan kello jo 20.36, ja en ole syönyt kun lounas keiton töissä), niin olisi khyllä maittanut isompi ateria (mutta en ala maksamaan siitä, tietenkään... :D)! :MAD: Ja muistan khyllä, että tosi tiukkaa on tehnyt toi (pelkkä Whopper ateria, niin kertaa kaksi) - ja on joutunut roskiin heittämään =( :'( Mutta nyt kun se maistuisi helposti (varsinkin kun tässä blogatessa menee aikaa), niin tietenkin silloin on pienempi ateria :thinking: :confused: ?!?

Päivän leffa

Pitkästä aikaan katseluun tämä elokuva. Tästä minulta puuttuu kokoelmista elokuvan jatko-osat London Has Fallen ja Angel Has Fallen. Tästä on kuulemma tulossa myös neljäs jatko-osa nimellä Night Has Fallen. Saa nähdä katsonko vielä tänään vai säästänkö huomiselle erään toisen samanteemaisen elokuvan. Se selviää sitten tämän leffan jälkeen.

Päivän ruoka

Siinä se nyt koreilee: -eilen esittelemistäni raaka-aineista kyhätty herkkupatonki valmiina syötäväksi.
Pätkäisin patongin kahteen osaan vaikka sen se kyllä teki melkein itsestään kun oli niin hauras koostumukseltaan. Onneksi sain sen suhtkoht ehjänä siirrettyä pelliltä tohon tarjottimelle.
 

Happy Birthday following actors and one director also one R.I.P.

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät -ja yksi ohjaaja. Se yksi ohjaaja onkin tässä heti ekana nimittäin The Brothers Grimm..., Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa ja Paroni Von Münchausenin seikkailut ohjaaja Terry Gilliam täyttää tänään 82-vuotta. Sitten mainitsin otsikossa että on myös yksi R.I.P. ja se on tämä seuraavana kuvassa - näyttelijä Michael Kenneth Williams jonka menetimme valitettavasti viime vuonna vain 54-vuotiaana. Hän olisi täyttänyt tänään 56-vuotta. Sitten Marvelin Black Widowna parhaiten tunnettu Scarlett Johansson täyttää tänään 38-vuotta. Ja heti perään tulee toinen Marvel-leffoista tuttu näyttelijä - itse Hulk eli näyttelijä Mark Ruffalo joka täyttää tänään 55-vuotta. Sitten on Casino Royale pahis ja tulevassa viidennessä Indiana Jones elokuvassa nähtävä Mads Mikkelsen joka täyttää tänään 57-vuotta. Ja vielä viimeisenä itse Halloween tähti Jamie Lee Curtis joka täyttää tänään 64-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille ja sitten vielä kepeät mullat ja lepää rauhassa Michael Kenneth Williams 🌺.