maanantai 27. helmikuuta 2017

Paras ohjaus: Damien Chazelle (La La Land)

Parhaan ohjaajan Oscarin vei kotiinsa nuori ohjaaja Damien Chazelle elokuvasta La La Land. -Tämä oli hänen toinen ehdokuutensa ja ensimmäinen voittonsa. -Onnea voitosta.



Paras naissivuosa: Viola Davis (Fences)

Parhaasta naissivuosasta palkittiin näyttelijätär Viola Davis elokuvasta -Fences. -Tämä oli hänen kolmas ehdokkuutensa ja ensimmäinen voittonsa. -Onnittelut voitosta.

Paras naispääosa: Emma Stone (La La Land)

Parhaasta naispääosasta palkittiin näyttelijätär Emma Stone elokuvasta -La La Land. -Tämä oli Emman toinen ehdokkuus ja ensimmäinen voitto. -Onnea voitosta.

Paras miessivuosa: Mahershala Ali (Moonlight)

Parhaan miessivuosan Oscarin pokasi itselleen näyttelijä Maheshala Ali elokuvasta -Moonlight. -Tämä oli hänen eka ehdokkuutensa. -Onnittelut voitosta.

Paras miespääosa: Casey Affleck (Manchester by the Sea)

Paras miespääosa pystin sai Ben Affleckin nuorempi veli Casey Affleck elokuvasta -Manchester by the Sea. -Tämä oli hänen toinen ehdokkuutensa ja ensimmäinen Oscarinsa. -Onnittelut Caseylle.

And the Oscar goes to...

Sitten hieman iloisempiin uutisiin Hollywoodista nimittäin Oscareihin ja tämän vuotisiin voittajiin joista tärkeimmät ovat parhaat mies/nais pääosa/sivuosa näyttelijät ja paras ohjaus. -Seuraavin otsikoin selvitämme ketkä ovat nämä vuoden 2017 Oscarvoittajat...
...
  • Paras miespääosa: Casey Affleck (Manchester by the Sea)
  • Paras miessivuosa: Mahershala Ali (Moonlight)
  • Paras naispääosa: Emma Stone (La La Land)
  • Paras naissivuosa: Viola Davis (Fences)
  • Paras ohjaus: Damien Chazelle (La La Land)

R.I.P. Bill Paxton

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä jaettiin Hollywoodissa Oscarit..., mutta ennen kuin paneudutaan niihin olisi jälleen yksi suru-uutinen Hollywoodista. -Nimittäin näyttelijä Bill Paxtonin äkillinen poismeno. -Bill oli kuollessaan vain 61 vuotias. -Hänet muistetaan ehkä parhaiten elokuvista Aliens, The Terminator, Predator 2, True lies (kuva), Twister ja Titanic. -Todella suuri menetys -R.I.P. Bill Paxton🌷🌹🌺