maanantai 21. huhtikuuta 2008

Sleeping mode päälle -hyvänyön blogaus

No minä (Hulk) ainakin pistän koneen sekä itseni sille sleeping modelle tältä päivältä. -Huomenna jatkuu taas uusin kuvioin ja merkein, jutuilla ja kujeilla jne.. -Joops. Eiköhän se ollut merkki sanoa taas hyvää yötä ja MO!

Päivän kuva + makee kuva varaus

Jim Carrey hoitaa minulle varauksen sekä päivän kuvaan, että päivän makeeseen kuvaan huomiseksi. -Minulta kun jäi tänään blogailut hieman vähiksi perusasioiden ollessa jo blogattu.

Sinihome (:p... :D) tarkennusta :saint:... :p... :D!


Joo eipä mun lausetta sitten täysin ymmärretty tossa :(, joka johtunee varmaan (:p... :D) parin sanan jäämisestä :'(, mutta, no tarkentaa kun voi jälkikäteen niin :saint:..., joopS :p... :D! Joo eli matkat, koneet ja "ehkä jotku muut" tulee ennen sinihomeita (:p... :D) tossa järjestyksessä :saint:, eli matka on seuraava kohde :), koneiden, "ehkä joidenki muiden" (:p... :D) ja sinihomeiden (:p... :D) jäädessä jonnekkin ikuisuuteen :'( :'( :'(, eli..., joopS :p... :D!

Sinihome (:p... :D) tarkennusta :saint:... :p... :D -kuva!


Nyt sitä lottovoittoa että saa noi kaikki kerralla :saint:, vaikka en khyllä edes lottoa :'(, joopS :p, EHEHEEEEeeee :D!

Päivän video varaus

No mitäpä sitä otsikkoon lisäämään :P. Täten varaan itselleni huomisen päivän video blogauksen. Kyseisen videon saattaa nähdä jo tänään omasta blogistani B), jos vaan ehdin sen blogata.

Consider yourself reserved.

Maanantain typy!


Jahas :p, vai että "crap and squeeze" :x, no TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo selvittämään vaan mihin pitää, tai saa =)... :p... :D, tarttua ja puristaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B)...


Vai että taas, aikasemminkin kun tosiaan olen B)... :p... :D, käytiin salakuvaamassa Anna Kournikovaa :saint:... :x, no mikäpäs siinä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kuviin tarttui upeiden maisemien (:p... :D) lisäksi myös jotain TOD outoutta :x, mistä olen ennenkin valitellut näissä typykuvissa :saint:... :p... :D, mikä lie homppeli (:p... :D) ei nimittäin hipelöi yhtään Kournikovaa eikä housuissa ole mitään liikettä :o... :|, ihan kun sellaista nyt haluisi nähdä :p, USKOMATONTA |O?!?!? No joo :p, pieniä puolustuksia toi saa sillä että se on varmaan jyystäny tota monta päivää putkeen :saint:, mutta silti :|..., joopS :p... :D! No mutta jotain hyvää saattaa seurata homppeloinnista B)... :x...


...no eihän Kournikova tommosta montaa sekunttia enään kato :|, eli se on kohtapuolin varmaan vapaana saalistettavaksi (:p... :D) *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!