tiistai 25. maaliskuuta 2008

Coming Soon: Hullut päivät!

No kuva kyllä kertoo jo ihan kaiken tarpeelisen B), mutta kai se on silti pakko selittää |O... :'(... :D! Elikkä Stockmannin Hullut päivät tulevat pian, sillä niiden sivut on avattu! FUCK HELL YEAH =)! Tarkka aika ei vielä tosin ole tiedossa :/, varsinkaan koska Suomi24:sen Hullut päivät ketju ei millään suostu latautumaan :x. Siellä kun yleensä joku vähän etukäteen paljastaa milloin HP:t ovat :)!

Edit: No nyt se vihdoin suostui latautumaan :), ja joku sanoi niiden alkavan 2.4. eli jo ensi viikolla, FUCK YEAH =)!

Whaddaya waiting for :|? HP, of course B)... =)... :D!

Tiistain typy!


Jahas, typyllä ilmettä jaettavaksi :saint:... :p... :D, jotain se kattoo alaspäin ja sitten, no jotain se näyttää odottavan =), kait :/, no selvittämään B)...


No alaspäinhän se hyvinkin kattoo :), mutta miksi ihmeessä :x, selvittämään B)...


No sehän vaan katteli alaspäin että mikä oikein kestää tulla ylös sen luokse =), jyystämään sitä tikkaisiin *SYDÄN*, FUCK YEAH B)/noH :o, no vähän epämukavan paikan on khyllä typy valinnu :/... :'(... :p... :D, mutta, no khyllähän tommosen takia voi "uhrautua" (:p... :D) vaikka mihin *SYDÄN*, tai ei nyt ihan mihin tahansa :|... :/.... :'(, mutta..., FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!


No joo :p, khyllähän sitä suostuis tommosen takia ihan mihin vaan =), FUCK YEAH B)/noH :'(, joopS :p, EHEHHEEEEeeeeee :D!

Päivän kuva!

Kuvan tekstihän sen kaiken kertoo: No matter how good of a gamer you are, you have never beaten this motherfucker. NEVER. Kuvassahan on Ski Free -laskettelupelin lumimies, joka aina... siis AINA syö pelaajan kun hän laskee liian pitkälle ohitettuaan maalin :'(... :D... ja sitten vielä hyppii voittoisana ärsyttävä virne naamallaan :|... :D! Tuota häiskää ei tosiaan juokse tai hiihdä karkuun kukaan B)... :P!