lauantai 16. tammikuuta 2010

ZzZzZOMBIE hyvänyän blogaus

Klo 0.00 on vielä aikaa..., mutta toivotetaanpa jo nyt hyvät yöt. -Tuskinpa tulee enää blogailtua muuta tämän päivän aikana -joten ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Lauantain typy <333


Mitäköhän tähän nyt sitten oikein sanomaan :x?!? Muuta kun että...


...DAMN HOTIN SEXYÄ "shittiä" *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p... :D!

Loppuilta L4D 1-ja 2 merkeissä

Vaikka Zombieteema loppuukin pian niin yksi zombieaiheinen asia jää sen jälkeenkin pystyyn.

Nimittäin Left 4 Deadin raiskaaminen -ja varmaan molempien (1- ja 2)... --Zombie täytteisen päivän voisi muuten päättää zombie hyvänyön blogaukseen.

Klo 0:00 zombieilta loppuu

Ilmoitus tuli -klo 00:00 MatoApinan zombieleffailta loppuu ja aika taas siirtyä normaaleihin -ei zombie aiheisiin blogauksiin. -Samalla vaihtuu myös illan leffa genre -ei enää zombiemättöä. -Ajateltiin sitten katsoa -minä ja Tontsa uudestaan -ja Matsku ekaa kertaa John Cenan tähdittämä pettymykseksi osoittautunut toimintarymistely -The Marine..., joka ei nyt ansaitse minkäänlaista linkittelyä -kerran on jo linkitetty.

Pääsi unohtumaan vaihtoehtoleffojen listasta...

Planet Terror

Siis ihan kokonaan pääsi tämä unohtumaan. -Toihan nyt olis ollu TOD LOiSTava leffa zombieleffailtaan. -Ainakin minun (Hulk) mielestä. --Mutta juuri saamieni tietojen mukaan muita tiimin jäseniä -ainakaan Tontsaa leffa ei pahemmin innostanut -joten se siitä sitten.

Zombie päivän ällöttävä kuva

Ällöttävän kuvasta tekee sen aidonnäköisyys. -Hemmetin hyvin lavastettu zombiehyökkäys kuva. -Näyttää kuin maassa lojuvaa tyyppiä raadeltaisiin oikeasti.

Zombieräiskintäpelit pystyyn

Leffan jälkeen pelit vaan pystyyn ja perinteisen L4D:in sijasta räiskittiin zombeja tälläkertaa pelissä -Dead Rising. -Hieman huonompi grafiikka kuin L4D:ssä..., mutta yhtä hauskaa zombiemättöä -ehkä jopa hauskempaakin. -Tontsa tuossa juuri räiskii jättikonarilla zombieita rautakaupassa jossa voi hyödyntää kaupan tuotevalikoimaa zombien tappamiseen..., mm. ruohonleikkuri, moottorisaha ja leka ovat käytettävissä.

Zombieland sälää IRC-galleriassa <333

IRC-gallerian Zombieland yhteisössä tein elokuvaan liittyvän testin ja sain osallistumisesta tollasen makeen sälän liikutettavaksi oletuskuvani taustalle.

Niin..., mitäs niitä sääntöjä oli...? -Hmm... -Ei pysty -nyt ei jaksa muistella. -Mutta oli kyllä hemmetin hienosti tehty ku se sepitti niitä sääntöjä -tekstit vaan tuli siihen -ja kun niihin osui jotain ne vaan lens upeesti. -Oli khyl ihan TOD LOiSTava elokuva -ite ainakin tykkäsin ja se on todettevissa myös omassa Hulkin blogissani -Zombieland arvosteluissa.

Illan leffa: Dawn of the Dead

Illan leffa on valittu ja se on kerrassaan upea -suorastaan TOD LOiSTava -Dawn of the Dead -Kuolleiden aamunkoitto. -Oheisen kuvan voisi pistää myös uudeksi galleriakuvaksi..., mutta siitä e´nemmän omassa Hulkin blogissani.

Liikkuva kuva

Pitkästä aikaa taas liikkuva kuva. -Tollanen hieno -missä typy huitasee nyrkillä zombieta päin näköä..., että sen pää räjähtää kuin vesimeloni heitettynä seinään.

Zombie päivän taide kuva

Tollasen zombieukkeli tuli piirrettyä eilen -olihan nyt saatava myös päivän zombie taidekuva. -No nytpä on sitten sellainenkin. Eipä kait tässä muuta.

Zombie music & lyrics


Hands of the Dead (Burn Baby Burn)

Seduce the wicked one
This is the mortal sting
I am the only one
A dark and dreary thing
The blood washes
Across the crucified
So few are chosen
I do not die

I haunt and horrify
I see through sulfur eyes
I'm burning in denial
A genius of the night
The blood washes
Across the crucified
So few are chosen
I do not die

In the hands of death
Burn baby burn
In the hands of death
Burn baby burn
In the hands of death
Burn baby burn

They creep and crawl inside
Into the heart of cold
So dead and paralyzed
Perversion of the soul
The blood washes
Across the crucified
So few are chosen
I do not die

In the hands of death
Burn baby burn
In the hands of death
Burn baby burn
In the hands of death
Burn baby burn
...

Zombie päivän kuva

Zombie päivän kuvana saa nyt toimia takavuosien Mad lehden kansi missä kansilehtipoika Alfred E. Neuman on zombiena -oikein veitsi ja haarukka kädessä.

Zombie päivän makee kuva

Siinä on Marvelin tutut hahmot zombieina -ja on kyllä mielestäni aika hemmetin makee kuva ja täten juuri sopiva päivän zombie makeeksi kuvaksi.

Leffa vaihtoehdot zombieleffailtaan

Siinä kaikki zombieleffat mitä minun (Hulk) kokoelmista löytyy. -Listaanpa ne tähän alas linkitettynä.
...

-Dawn of the Dead
-Resident Evil
-RE: Apocalypse
-RE: Extinction
-Land of the Dead
-Evil Dead
-Evil Dead 2
-28 päivää myöhemmin...
-28 viikkoa myöhemmin...

Siitä vain valitsemaan -paitsi että taisi jo olla valinnat tehtynä. -Dawn of the Dead ja Resident Evil.

Uusi (zombie) päivä, uudet kujeet

Hyvää huomenta kaikki. -MatoApinan zombie päivät jatkuu -ja kuten eilen..., myös tänään blogaukset ovat zombieaiheisia -only. -Kuten tämä ensimmäistä kertaa käyttöön otettu -Uusi päivä, uudet kujeet blogaus..., johon Dawn of the Dead juliste sopii enemmän kuin paremmin.