torstai 12. elokuuta 2010

Päivän pilanimi

The Expendablesia on nyt raiskattu siihen tahtiin blogissamme että otetaan se nyt esille vielä päivän pilanimen muodossa. -Vitsi joka johdattelee itse pilanimeen on kirjoitettu englanniksi -ja se menee näin: -The actors on this movie are ...
...

The Expendables.........................................The (MOST) Expensives

Saa korjata jos on jotain korjattavaa..

Päivän makee kuva

Pääsin omassa Hulkin blogissani blogaisemaan pitkästä aikaan uudesta työpöydän taustakuvasta kun tuli vaihdettua se vanha pitkään ollut omatekoinen Ghostbusters 3 logo uuteen taustakuvaan.

Ja mihinkäs muuhun tulikaan vaihdettua kuin huomenna ensi-iltaan tulevaan -The Expendables elokuvan julisteeseen. -Ihan h3mmetin TOD upean näköinen -ei voi muuta sanoa.

The Simpsons / Illan leffa: Top Gun

Mitäs hauskaa illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Varaklovni. Kun Hassu-klovni juhlii ensimmäistä juutalaista juhlaansa, hän pestaa Homerin apurikseen, jottei jäisi tämän varjoon. - Vierasäänet: Jackie Mason, Mr. T.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Odotan suurella innolla =)...:)... -Entäpä mikä olisi illan leffa tänään...? -Sehän on...

Top Gun

Tom Cruisen tähdittämä toimintaelokuva kertoo USA:n laivaston eliittiin kuuluvien hävittäjälentäjien koulutuskeskuksesta. Maverick Mitchell (Tom Cruise) on nuori huimapäälentäjä, joka on valmis mihin tahansa päihittääkseen haastajansa. Vetävä naiskouluttaja Charlie (Kelly McGillis) opettaa Maverickille asioita, joita ei koulun penkillä käsitellä. Elokuvan tunnuskappale Take My Breath Away palkittiin sekä Golden Globella että Oscarilla. Pääosissa: Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer, Anthony Edwards, Tom Skerritt, Meg Ryan. Ohjaus: Tony Scott. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (105')

...
Klassikko..., löytyy VHS-okoelmista -pitäisi poimia jostain DVD-kokoelmiin. -Siitä onkin aikaa kun viimeksi tuli tuo nähtyä.

1 Day left

ENÄÄ 1 PÄIVÄ JÄLJELLÄ -HOLY SHIiIiIiIiIiIiIit......!!!!!!!!!!!!!!11111111111 -Huomenna se sitten pamahtaa teattereihin *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* -Kerrassaan TOD fantastisen upeaaH...!!! -En pysty samoihin MAMMUTTITEKSTEIHIN kuin Tontsa..., mutta tähän ei nyt tarvitsekkaan mitään über pitkiä selostuksia muutenkaan pistää -joten... -Niin, joten joten... -Mutta huomenna se on täällä -FUCK YEAH...!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111