perjantai 1. lokakuuta 2010

Perjantain ensi-ilta Nro 5

Mr. Nobody

Tämä nyt kiinnostaakin perjantain ensi-illoista vähiten -eli ei mikään ihme että jäi alussa huomaamatta. -En kuitenkaan anna -"ei kiitos" -elokuvan leimaa -jätän muuten vain näkemättä.

Suprised by perjantain ensi-illat EDIT.

Dammit. -Ehdin jo pyörähtää kaupungissa -ja vasta matkalla sinne huomasin Metro-lehdestä että ensi-iltoja onkin viisi. -Lähdin kaupunkiin mennäkseni leffaan kattomaan sen Wall Streetin..., mutta tuli pieni käänne -ja edelleenkin tosin menossa kattomaan sitä..., mutta Tontsan kaa ja myöhemmin illalla. -Se ei suinkaan ole se käänne tosin..., mutta siitä oikeasta syystä en halua edes mainita blogissa. -Henkilökohtainen syy jonka voin toki jakaa tiimin jäsenien kanssa keskenään live näkemisen aikana -mikäli edes kiinnostaa..., mutta TOD en puhu siitä blogissa.

Miehen puolikkaat / The Simpsons

 Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Kaikki keinot sallittu. Vannoutuneen poikamiehen Charlie Harperin (Charlie Sheen) elämän ainoa vipinä on löytynyt peiton alta. Mutta kaikki on kuolevaista, sillä eräänä päivänä oven takana kolkuttaa pimakan beiben sijaan veli eskari-ikään ehtineen poikansa kanssa. Menestyskomedia seuraa näiden miehenpuolikkaiden henkistä sekä fyysistä kasvuprojektia Malibu Beachilla.
... 
Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan Simpsoneissa -mitäs kivaa niissä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

Viimeinen tuomio. Homer vaikuttuu näkemästään elokuvasta ja alkaa uskoa, että maailmanloppu lähestyy. Hän yrittää turhaan saada muut vakuuttuneiksi ennustuksestaan, kunnes outo ennusmerkki saa kaupunkilaiset pelon valtaan.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Odotan molempia illan ohjelmia suurella innolla =)...:)...

Illan leffat TV:stä laiskotellen

Ei linkkejä -ei selostuksia. -Jälkimmäiset näkee oheisesta kuvasta. -Mutta ihan kelpo leffoja tulee tänään telkusta. -Kaksi tosin -Hurjapäät ja Kung Fu Hustle -löytyvät jo DVD-kokoelmista -eli niiden näkemin telkusta ei ole tarpeen. -Kolmas leffa -Saanko luvan? -tuli viimeksi nähtyä teattereissa ja sille kerralle saakin jäädä. -Älkää kysykö miksi olin katsomassa moista leffaa teattereissa.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Buried

Tämä nyt kiinnostaa vähiten..., mutta silti kiinnostaa. -Tämän voi pistää pahan päivän varalle -jos ei kerta kaikkiaan ole yhtikäs mitään tekemistä -eikä kotonakaan jaksa nyhjätä. -Mutta aivan edellisten leffojen tasolle ei kyllä nouse kiinnostus. -Edelliset voisi mennä melkein kaikki samana päivänä -jos olisi sarjalipuja..., mutta tämän voisi melkein jopa säästää pelkästään DVD:lle.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Scott Pilgrim vs. the World

Ihastuin leffan traileriin ja raiskasin sitä varmaan sata kertaa kyllästymättä -joten kyllä -haluan nähdä tämän elokuvan teattereissa. -Jos tykkää hauskoista tehosteista kuten minä -tässä on juuri oikeanlainen elokuva nähtäväksi. -Harmi kun tämän piti tulla samaan aikaan ensi-iltaan Wall Sreet jatko-osan kanssa. -Tämäkin nimittäin kutkuttaisi nähdä kovasti heti..., mutta Wall Streetin kerkesin jo kuitenkin lyödä lukkoon -se kun oli ekana listalla Finnkinonkin sivuilla ensi-iltaleffoissa -ja pääsi ensimmäisenä innostamaan.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Grown Ups

Aina uusi Adam Sandler komedia kiinnostaa -varsinkin jos siihen on ladattu muita hyviä koomikoita..., kuten esim. lähes jokaisessa Sandler leffassa esiintyvä -Rob Schneider, rääväsuu koomikko -Chris Rock -ja David Spade sekä Kevin James -tuttuja koomikkoja hekin. -Lisäksi naiskauneutta leffaan on ladattu mm. -Salma Hayek ja viimeisimmässä Muumio-leffassa nähty -Maria Bello. -Eli kyllä tämäkin houkuttelee kovasti teattereihin.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Wall Street: Money Never Sleeps

Mainion ykkösleffan ollessa suhtkoht tuoreessa muistissa -on vihdoinkin aika mennä katsomaan hyvinkin kiinnostavalta vaikuttava jatko-osa. -Tätä olen pienellä innolla odottanut. -Tänään voisi siis tota harkita mennä katsomaan. -Tai eipä tarvitse paljoa edes harkita -mähän menen katsomaan ton tänään. -Ei epäilystäkään.

Suprised by perjantain ensi-illat

6. päivä elokuuta, perjantaina olin disgusted by perjantain ensi-illat -koska silloin tuli pelkkää paskaa ensi-iltaan..., mutta nyt olen kyllä täysin suprised. -Neljä ensi-ilta leffaa ja kaikki kiinnostavia että voisi harkita teattereissa asti. -Ei muuta kuin esittelemään nämä fantastic fourit.

October

Aika taas kääntää sivua vuoden 2010 New York kalenterissa. -Lokakuun sivulla meillä onkin varsin kaunis kuva George Washington sillasta.

2010 typykalenterin lokakuu avattu!

Lokakuussa on bikinikuvioista päätellen selvästi Tarzan leikkien aika: Me Tarzan, you Jane, we fuck! Ehehehee :D!