lauantai 18. lokakuuta 2014

Annabelle

Annabelle

Tässä on se toinen kiinnostava mitä tarkoitin otsikko blogauksessa. -Tätä voisi vaikka maanantaina harkita. -Tänään ei kerkiä sillä muita menoja -ja sama huomenna.

Antboy - Muurahaispoika

Antboy - Muurahaispoika

Tää jos menis englanniksi puhuttuna -niin voisi läpällä jopa mennä kattomaan tän sillä trailerin perusteella -jossa siis puhuttiin englantia -leffa vaikutti ihan hauskalta. -Mutta mikäli leffa on alkuperäiskielellään eli tanskaksi puhuttu -niin sitten taidan kyllä jättää väliin.

He ovat paenneet

He ovat paenneet

Tälle leffalle en keksi muuta sanottavaa kuin sen -"ei kiitos"-joten... -No -sehän tulikin tuossa jo sanottua -joten turha nyt uudestaan sanoa sitä. -Sit etiä päin.

Dracula Untold

Dracula Untold

No sehän on heti ekana esiteltävänä minkä kävin eilen katsomassa. -Nimittäin varsin mainioksi leffaksi osoittautunut -Dracula Untold. -Sopii muuten hyvin leffakokoelmissa sitten Van Helsing-leffan viereen -kerran on sama tuotantoyhtiö. -Ja on tämä enemmän Van Helsingin kaltainen toimintaseikkailu kuin kauhu -joten senkin takia samaan hyllyyn.

Eiliset ensi-illat

Mitäs kaikkea eilen tuli ensi-iltaan...? -Ainakin kaksi kiinnostavaa joista toisen kävinkin jo eilen katsomassa. -Kumman -se selviää esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Dracula Untold
  • He ovat paenneet
  • Antboy - Muurahaispoika
  • Annabelle