perjantai 2. heinäkuuta 2010

The Simpsons

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Tosi-tv. Amerikkalainen piirrossarja. Homerin jouduttua yhdyskuntapalveluun hänen hoivaamansa nainen löydetään kuolleena. Pian hän ja Marge ovat syytettyinä murhasta, ja sähkötuoli odottaa heitä. - Vierasääni: Carmen Electra.
...
Kuulostaapa varsin jännältä jaksolta. -Odotan innolla.

Perjantain (oikea) ensi-iltaleffa

When You're Strange

Perjantain ensi-iltaleffana onkin tänään joku dokumenttielokuva. -Leffa kertoo -The Doors yhtyeestä -ja kertojana on itse Johnny Depp. -Vaikka Depp kuuluu yksiin suosikeistani -eipä kuitenkaan tälläkertaa houkuttele. -Ehkä sitten seuraavan kerran neljännen Piraates-seikkailun ilmestyessä -ellei sitä ennen jo tule jotain hyvää Johnny Depp leffaa. -Mutta pelkkänä kertojan äänenä ei kyllä herätä suurta kiinnostusta -joten väliin jää.

Ensi-iltaleffa meni väärin

Voisi ehkä katsoa tarkemmin päiväykset -Shrek neljäs ilmestyy näet ensi-iltaan vasta 9.7.. -Eli ei leffaan tänään porukoiden kera. -Oikea ensi-ilta leffa tänään on joku dokumentti..., mutta eiköhän blogaista se sitten päivän ensi-iltaleffana erikseen.

Perjantain ensi-iltaleffa

Shrek Forever After

Viikon ainoa ensi-ilta on animaatioleffa Shrek joka on jo neljäs osa vihreän örkin seikkailuja. -Mikäli se tuli myös tänne Mikkelin teattereihin ohjelmistoon niin sitähän voisi harkita täällä mentäväksi katsomaan. -Voisi jopa raahata vanhemmat mukaan. -Kyseisessä teatterissa tuli muuten viimeksi nähtyä -Transformers vanhempien kanssa. -Faijan tunnelmat leffan jälkeen ovat kyllä ikimuistoiset.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 1. puolivälieräpäivä

Neljännevälierät ovat ohi ja kuten kuvasta näkyy, suurin osa otteluista oli melko tai täysin selkeitä voittoja, mutta oli mukana myös yksi erittäin tiukkakin peli. Voittajat jatkavat siis puolivälieriin, jotka alkavat tasan nyt. Tänään pelataan kaksi ensimmäistä puolivälieräottelua:


YHDYSVALLAT

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Omat ääneni menevät Brasilialle ja Uruguaylle :p! Aikaa on välierien alkuun eli 6. päivään saakka.