maanantai 16. huhtikuuta 2007

Se on meitsin (Hulk) osalta hyvää yötä ja MO!

Ja sanoinko että löysin hyvän kuvan tähän hyvänyönblogaukseen. -No sehän on ihan awesome hyvä kuva. -Joops. Eli tämä blogaus jää ainakin minun osaltani vikaksi blogaukseksi tänään. Katson leffan loppuun ja sit menen nukkumaan. -Huomen sit jatkuu uusin kujein. -Se on hyvää yötä ja MO!

Toppy vastauksia B)... :D!

Welcome to the AWESOME family =)... B)... :D!

1) Jos siinä on tommoset päät ku viereisessä kuvassa, niin pitäis käydä

2) Ennen oli semmonen mesta kuin TAP World (http://tapworld.eu.tt/), mutta se on näköjään lakkautettu :/. Eiku se onkin vaan siirtynyt tonne, YEAH =)! Suurimman osan linkeistä hyviin ohjelmiin oon kuitenkin saanu suoraan Mikrobitistä ja ne ohjelmat on löytyny millon mistäkin, mutta esim. tässä on hyvä lista hyvistä TAPeista. Kun hakee Googlella esim. "Topfield TAP", niin löytää paljon hyviä (suomalaisiakin) paikkoja.

3) Kyseessä on loistava ilmanen QuickJump, jonka saa ladattua tuolta. Tota ilmankin voi hyppiä katselussa johonkin prosenttimäärään (1-99,9) numeronäppäimillä.

4) Tällä hetkellä mulla on käytössä QuickJumpin lisäks vaan TF5000Display, jolla saa siihen nelinumeroiseen näyttöön enemmän tietoa ku vaan esim. "P003". Toi mistä puhut saatto olla semmonen maksullinen vähän kaikkea parantava, joka mulla oli vähän aikaa käytössä (30 päivää sai ilmaseks käyttää). En kyllä tosin oo varma mitä tarkotat tallennusvalikoilla, koska tallennuksen voi tehä niin monesta paikasta. Pistä vaikka kuva tai jotain...

5(:D) Jos haluu paremman ohjelmaoppaan (EPG), niin JAG's EPG on hyvä... itekin hankin sen vähän aikaa sitten, mutta en oo ehtiny/jaksanu pahemmin testata kun vanhallakin pärjää loistavasti.

Toppy asiaa/kysymyksiä :)... :ashamed:... :'(... :D!


Näin alkuun <3... :p... :D, joo HEMMETIN hyvä ja kätevä laite khyllä (varsinkin 3 ohjelmaa samaan aikaan) <3... =)... B), TOD :D! Joo mutta niihin kysymyksiin...


1) Joo USB siirtohan tossa on :), mutta mitein johto, käykö kovon johto (ainakin näyttää samanlaiselta "kololta", mutta en viitti kokeilla jos ei käykkään ja, joo :p... :D) vai pitääkö olla joku oma johto...?


2) Mistäs niitä ohjelmia saa (ohjelma millä ne laitetaan on khyllä tiedossa, mutta paikkaa ei mistä niitä saa, eli mistä...)?


3) Mikäs on se ohjelma millä voi pomppia haluamansa (kuhan on ensiksi säätänyt...) mukaan ohjelmissa, tai suoraa linkkiä vaan imutukseen :)... Ihan sukka khyllä toi kelaus :|... :'(... :D!


4) Muita hyviä ohjelmia :) (ainakin se millä saa noi tallennus valikot "paremmiks", eli näkyy enemmän ja paremmin tietoa =), niinku sulla...)?


Kelauksesta pitäisi khyllä HETI päästä eroon :|... :'(... :D!

Maanantain typyt!


Senkun pahenee ryyppyputki :x... :p... :D, neljänä jo näkyy :o... :x, eri näkösinä khyllä :'(... :p... :D, mutta... Joo hiAnoja palleroita näkyy :'(... <3... =)... B)... :D, jokaiselle taas riittää omansa sekä jollekkin vielä toinen =), tai mulle vaan kaikki neljä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta khyllä TOD kelpais mennä laittaa vähän "rasvaa" noitten päälle <3... =)... B), pariakin laatua :x... ;)... <3... B), FUCK YEAH :D!


PS.Nyt khyllä vaan menee kaikki aika yhen uuden (<3... =)... B)) laitteen kanssa :/, joten eipä ehi typyjen kanssa olla :'(, tai ehkä pikaset <3... =)... B), EHEHEHEEEEEeeeeeee :D! Kanavia etsitään tällä hetkelle, JIM löytyi jo <3...


Rasvaa päälle ja rutkasti =)... B), EHHEHEHEEEEEEeeeee :D!

Kuvakisaan toiseksi ehdokkaaksi


Venähti nyt lähtö kaupunkiin kun aloin tekemään muita sellasia. Kohta olen oikeasti lähdossä, mutta eka esittelen toisen kuvaehdokkaani kesäaiheiseen kuvakisaan. -Kuvan nimi on "riivatun helle". -Käytin kuvaan Tontsasta ja meitsistä otettua irvistelykuvaa, joka sopi täydellisesti helleaiheeseen. -Ilmeet näyttää kuin kärsisimme kovasta helteestä. -Ja sit vielä ajattelemme pirtelöitä ja jätskejä. -Tai pirtelöä ja jätskiä. -Jeps. Mitenkäs on. Pistetäänkö kisaan?

...

EDIT. Toinen on tosin kuuma cacao, mutta ei nyt puututa pikkuseikkoihin.

Päivän pilanimi


Pilanimen saa tänään Will Smithin tähdittämä toimintatrilleri Enemy of the States. Enpä ole tuotakaan nyt vähään aikaan nähnyt. Hyvä leffahan se oli -on edelleenkin. -Mutta päivän pilanimee, johon nyt ei tule erillistä vitsiä, joka johtaa itse pilanimeen, joka on...

...

Enemy of the States....................Enema by the State

Vallattiin uusimmat blogauksetlista -LIKE NOBODY CARES |O...:|


Taas tällänen vähän turhemmanpuoleinen blogaus, mutta sama se. -Jos juttua piisaa, se on pääasia. Tylsiä sellaset päivät ku ei tuu lähes yhtään mitään asiaa, tai vähemmän asiaa. -Perus blogaukset ja that's IT. -Ei sellasia päiviä kiitos. -Joka päivä pitäis olla kunnolla kaikkee. Oli se sit turhaa jauhamista tai fiksujen ajatusten suoltamista :/...:|...:D. -Jokainen blogaus on tärkeä. Se on jo todettu.

Kunhan mietiskelen


Joo. Ei tää periaatteessa silleen häiritse enempää, mutta miten tyyppi, joka blogaa yhden blogauksen päivässä ja on vielä uusimpien blogien listallakin yhdeksäntenä, voi nousta taas ekaksi aktiivisimmissa. Siis kunhan tässä mietiskelen vain. -Me kuitenki blogataan joka päivä ihan kellon ympäri kaikkea turhaa, vähemmän turhaa ja sit ihan kunnon asiaakin. -Tämä blogaus lukeutuu niihin turhiin blogauksiin :ashamed:...:D. -Joop. Mutta en anna asian häiritä minua enempää. -Life goes on.

Päivän automuistutus

Tässä ois vielä tämä päivän automuistutus Tontsalle. -Ehkä jos tänään jaksais pistää päivän autokuvan. -Sit jos väsähdät sitä pistäessä voit ainakin rentoutua vähän samaan malliin ku toi kuvan poika. -Paitsi et tossa varmaan väsähtää vielä enemmän ku pitää käänellä rattia ja polkaista kaasuja jne.

Telkusta tulis hyvä leffa illalla

(Old School)
Hulvaton komedia vanhoista opiskelukavereista, jotka lähtevät viimeiseen taistoon ikuisen nuoruuden puolesta keski-iän alakuloa vastaan. Ohjaaja: Todd Phillips, USA 2003. (87') Pääosissa: Luke Wilson, Will Ferrel, Vince Vaughn, Jeremy Piven, Ellen Pompeo, Juliette Lewis, Leah Remini. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Tontsaltahan löytyy tämä leffa VHS kokoelmistaan, mutta sitä nyt sinne erikseen lainailemaan -nope. Täähän oli ihan -tai siis tosi hauska leffa. -Vois katsoa uudestaan. Viimeksi tuli nähtyä kun se kuului vielä Tontsan tuoreimpiin hankintoihin, eli joskus vuonna nakki ja kala (:D). -Joop. Mutta uudestaan vaan. Hauskahan tuo oli.


Päivän miesmuistutus

Ghostbusters T-paitainen nörtti muistuttaa Tontsaa päivän miehestä. -Kaverin paita taasen muistuttaa minua minun sarjakuvaprojektistani ja että sitä voisi taas jatkaa muutaman sivun. -Eiköhän tältä -ja huomiselta vapaapäivältä löydy aikaa myös sille. -FUCK YEAH B)!!

Typymuistutus


Se on Tontsan vuoro tänään pistää päivän typy. -Sillä ei ole mikään juokseva kiire -kuten kuva antaa ymmärtää, mutta mielellään ei ihan viimetinkaan kuten eilen. -Mikä ei tosin haitannut. Odotus tosiaan palkittiin.

Music and Lyrics


Deeper underground


Ooow!
Yeah, you know they're gonna bring it down now
They're gonna wreck it down, yeah

Something's come to rock me and I can't keep my head
I've never seen the New York city streets when my leg'ers still treads
I know I'm still better off standin' in the shadows far from
humans with guns
But now, it's too late, there's no escape from what they have done, come on

I'm goin' deeper underground
There's too much panic in this town
I'm goin' deeper underground
There's too much panic in this town

I'm goin' deeper underground
Well, I got to go deeper
Got to go much deeper yeah
Ah, yeah, they're gonna wreck it down, yeah

Step dooooo, down, d-down, d-d-down, hey, hey
Yeah, we gotta bring it down yeah

Some people with a pocket full of money and an eye full of hate
Take your pleasure with destruction of of everything that they try to create
Somebody tell me why this own mankind only tip of them touch
Heaven, help them when they bite off more
than they can chew and now, it's too much

I'm goin' deeper underground, hey, ah
There's too much panic in this town
I'm goin' deeper underground
There's too much panic in this town
I'm goin' deeper underground
There's too much panic in this town

I'm goin', I'm goin', I'm goin' deeper underground
I'm goin', I'm goin', I'm goin' deeper underground
I'm goin', I'm goin', I'm goin' deeper underground
I'm goin', I'm goin', I'm goin' deeper underground

Something's come to rock me and I can't keep my head
I've never seen the New York city streets when my leg'ers still treads
I know I'm still better off standin' in the shadows far from humans with guns
But now, it's too late, there's no escape from what they have done

I'm goin' deeper underground
There's too much panic in this town
I'm goin' deeper underground

I'm goin' deeper underground
(I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin')
I'm goin' deeper underground
(I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin')
I'm goin' deeper underground
(I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', got to go, got to deeper)
Deeper, deeper, yeah

I'm goin' deeper underground
(I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', got to go deeper)
I'm goin' deeper underground
(I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin',
I'm goin', deeper, gotta get down now, they're gonna bring it down, yeah)

I'm goin' deeper underground
(I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', I'm goin', they're gonna bring it down now)
I'm goin' deeper underground...

...


TOLD YA ;)


Mitäs minä sanoin? -Mehän noustiin taas ykkösiks aktiivisimmissa. -Seuraavaks taas joku lucky bastard ohittaa meidät ja sit taas kimpaistaan takas ykkösiks. Niin se homma vaan menee. -Kukakohan kiilaa meidät seuraavaksi. Aina on ollu eri tyyppi. Eka kiilas Rudy, sit Fantsu ja sit LefaLefa. -Who is gonna be next?