maanantai 16. huhtikuuta 2007

Toppy vastauksia B)... :D!

Welcome to the AWESOME family =)... B)... :D!

1) Jos siinä on tommoset päät ku viereisessä kuvassa, niin pitäis käydä

2) Ennen oli semmonen mesta kuin TAP World (http://tapworld.eu.tt/), mutta se on näköjään lakkautettu :/. Eiku se onkin vaan siirtynyt tonne, YEAH =)! Suurimman osan linkeistä hyviin ohjelmiin oon kuitenkin saanu suoraan Mikrobitistä ja ne ohjelmat on löytyny millon mistäkin, mutta esim. tässä on hyvä lista hyvistä TAPeista. Kun hakee Googlella esim. "Topfield TAP", niin löytää paljon hyviä (suomalaisiakin) paikkoja.

3) Kyseessä on loistava ilmanen QuickJump, jonka saa ladattua tuolta. Tota ilmankin voi hyppiä katselussa johonkin prosenttimäärään (1-99,9) numeronäppäimillä.

4) Tällä hetkellä mulla on käytössä QuickJumpin lisäks vaan TF5000Display, jolla saa siihen nelinumeroiseen näyttöön enemmän tietoa ku vaan esim. "P003". Toi mistä puhut saatto olla semmonen maksullinen vähän kaikkea parantava, joka mulla oli vähän aikaa käytössä (30 päivää sai ilmaseks käyttää). En kyllä tosin oo varma mitä tarkotat tallennusvalikoilla, koska tallennuksen voi tehä niin monesta paikasta. Pistä vaikka kuva tai jotain...

5(:D) Jos haluu paremman ohjelmaoppaan (EPG), niin JAG's EPG on hyvä... itekin hankin sen vähän aikaa sitten, mutta en oo ehtiny/jaksanu pahemmin testata kun vanhallakin pärjää loistavasti.

3 kommenttia:

sh1raz kirjoitti...

FUCK YEAH <3... =)... B)!

1) Eli ei muuta ku testaamaan =), huomenna khyllä vasta ku venähti näin myöhään :/... :'(... :D!

2) JoopS :)... :p... :D!

3) Tota TOD tarvitaan <3... =), vaikka ihan kätevä toi numero prosentti juttukin (just testasin...), mutta minuutteina se oli PALJON parempi khyllä, mutta QuickJump hoitaa homman <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


4) No ne sun "rinkulat" (missä näkyy paljon on tallentanut...) näytti/näyttää paremmalta, ellei se sit johtunut siitä 30 päivän testistä... No mutta TF5000Display:ta vaan käyttöön =)...


5 (:D) Niin tosiaan unohtu sanoa että suositeltavia ohjelmia vaan :)... Joo voisihan tota testata :), vaikka ei khyllä oo mitään vikaa nykyisessä :), mutta kaippa toi on parempi, testaamalla selviää :)...


Joo mutta kiiti neuvoista :)...

matsku84 kirjoitti...

Eipä kestä :)...

4) Rinkulan/rinkuloiden vieressä näkyy enemmän tietoa aina vähän aikaa tallennuksen tai katselun alkaessa ja sen/ne saa näkyviin muulloin painamalla "i" tai play (2 kertaa). Sillä maksullisella ohjelmalla (nimeltään Improbox) ne rinkulat muuttu palkeiks, jotka oli ehkä hienomman näköisiä, mutta ei niissä muistaakseni ollu (ainakaan kovin paljoa) enempää tietoa.

matsku84 kirjoitti...

P.S. Kai oot hankkinu ja asentanu uusimmat ajurit? Niillä kun helpottuu mm. tallennusten (uudelleen) nimeäminen :)!