lauantai 4. helmikuuta 2023

Päivän toinen leffa + poster

Ja sitten viimeistä leffaa kehiin - vuoden 2016 Ghostbusters. Tätä hirveen moni jopa ihan vihaa..., mutta omasta mielestäni tämä on viihdyttävä ja hyvä elokuva. Alkuperäisten näyttelijöiden tekemät cameot on parhautta.

Päivän leffa + poster

Ja eiköhän sitten pistetä pitemmittä puheitta illan eka leffa eli Ghostbusters: Afterlife pyörimään. Upea juliste elokuvalla.

Päivän juoma

Väliin vielä päivän juoma blogausta ja siinä juoma kaatuu mukiin...
...-ja siinä täys mukillinen pullon vieressä mikä on vakkariani Schweppes tonicvettä. Tykkään enemmän siitä missä in keltainen etiketti..., mutta on tämäkin ihan hyvää - kyllä sitä juo - varsinkin kylmänä.

Ghostbusters marathon sittenkin tänään päätökseen

Katsonpa sittenkin tänään viimeiset osat Ghostbusters maratonista niin sitten maanantaina pääsee jo katsomaan muita elokuvia - kertynyt kuitenkin taas katseltavaa. Päivitetty lista tohon alas👇.

  • 1.2. Ghostbusters ✅️
  • 2.2. Ghostbusters 2 ✅️
  • 4.2. Ghostbusters: Afterlife & Ghostbusters (2016)

Päivän ruoka

Nyt menee testaukseen hieman erikoisempi pizzatäyte - nimittäin lampaanliha ja Cocktailkirsikat. Siinä pizza valmiina menemään uuniin. Cocktailkirsikat hädintuskin erottuu juuston alta ja tomaattikastikkeen seasta..., mutta yksi on kyllä selkeästi nähtävissä keskellä alareunassa.
No nyt paiston jälkeen paljastui enemmän niitä cicktailkirsikoita. Kyllä ainakin näyttää ihan hyvältä. Kohta selviää maistuuko myös hyvältä. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kolme näyttelijää. Muun muassa elokuvista Hot Tub Time Machine ja Warm Bodies tuttu Rob Corddry täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvissa Patriot Games ja Free Fire nähty Patrick Bergin täyttää tänään 72-vuotta. Sitten vielä elokuvista Aliens ja Terminator 2 tuttu Janette Goldstein täyttää tänään 63-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.