torstai 9. maaliskuuta 2023

Päivän leffa

Illan leffana toimii supersankarileffa Spawn jonka vihdoinkin sain kokoelmiini kun löysin sen tänään Sörnäisten Pienestä leffapuodista. Nyt sitten ensikatseluun tämä leffa.

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoka tuli nautittua Lauttasaaren kuuluisassa Mutterikahvilassa missä otin kupin kaakaota tuplaespressolla. Syötäväksi otin munkkipossun ja tomusokerilla päällystetyn croissantin. Hyvä setti oli👍.

Päivän ruoka

Tuli käytyä Lauttasaaren Kotipizzassa testaamassa poronkäristyspizza ja oli kyllä ihan hyvää😋👍. Taustalla pilkottaa normi Pepsi..., mutta en nyt merkkaa sitä päivän juomaksi koska juoma tulee päivän jälkiruoka blogauksen ohessa.

Päivän KKSA-kuva + puujalka

Uusin KKSA-kuvani on samalla myös päivän puujalka ja vitsi onkin luettavissa kuvasta joten mitäs sitä muuta tähän lisäilemään. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Tremors elokuvassa nähty Finn Carter täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista Final Destination ja My Bloody Valentine tuttu Kerr Smith täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Men in Black..., Dogma ja Liberty Stands Still tuttu Linda Fiorentino täyttää tänään 65-vutta. Elokuvista The English Patient..., Godzilla (2014) ja Ghost in the Shell tuttu Juliette Binoche täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvissa Uncle Buck..., The Call of the Wild..., Malignant ja Top Gun: Maverick nähty Jean Louisa Kelly täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Prom Night ja Pitch Perfect tuttu Brittany Snow täyttää tänään 37-vuotta. Ja sitten vielä A Most Violent Year..., Ex Machina ja Star Wars elokuvista tuttu Oscar Isaac täyttää tänään 44-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.