maanantai 14. tammikuuta 2008

Kauniita unia

Vanha taas kierrätykseen. -Tuo Akuankan taskukirja "Kauniita unia" on kyllä ollut joskus aikaisemmin käytössä blogissamme samassa tarkoituksessa -vuoden 2006 puolella muistaakseni. -Joops. No nyt ei sit muuta kuin toivottelemaan niitä kauniita unia, eli se on hyvää yötä ja MO!

Cartman vilkuttaa hyvät yöt..., -eipäs vilkutakkaan

Niin, siis ei vielä hyviä öitä vilkuttele, vaan pienet väli vilkutukset vilkuttaa, sillä pian -klo 23:20 alkaa South Park, jonka jälkeen sitten kyllä vielä tulossa itse hyvänyön blogaus, jolee teen mainoskatkolla tilan sillä ohjelman jälkeen ei paljon enää kerkiä. -Nyt sitten siihen asti MO!
...

...Tai kuten Cartmanin sanoin: "Screw you guys, I'm going home" :D...:p.

Music and lyrics


Bad Boys (Bob Marley)

Bad boys whatcha want, whatcha want
Whatcha gonna do when sheriff John Brown
Come for you tell me whatcha gonna do, whatcha gonna do.
(yeahh)


Bad boys bad boys
Watcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you
Bad boys, bad boys
Watcha gonna do, watcha gonna do
When they come for you

When you were eight
And you had bad traits
You go to school and you learn the golden rule
So why are you acting like a bloody fool
If you get hot then you must get cool

Bad boys, bad boys
Watcha gonna do whatcha gonna do
When they come for you (repeat)

You chuck it on that one
You chuck it on this one
You chuck it on you mother and
You chuck it on you father
You chuck it on you brother and
You chuck it on you sister
You chuck it on that one and you chuck it on me

(chorus)

Nobody naw give you no break
Police naw give you no break
That old Soldier naw give you no break
Not even you idren naw give you no break

(chorus)
...

(Simpsons)


Välkky ja välkympi. Maggiesta paljastuu yllättäviä älykkyystekijöitä, mikä tekee Lisasta mustasukkaisen, koska hän ei enää olekaan perheen ainoa välkky.
...
Mikä kausi, mikä monesko jakso -en nyt jaksanut pistää kun nyt tämän kerran pistän. -Mutta tollasta Simpsoneissa tänään Subilta. Eipä kerro mitään juonisepitys, joten hyvin voi katsoa.

Maanantain typy(t)!

Öh, näenkö typyn kahtena :$... ja jos en, niin miksi sitten otsikossa lukee päivän typy(t) :x? Kaksosetko luvassa =)?
No ei :/, vaan sama typy molemmilta puolilta =)! Se onkin itse asiassa parempi ;), sillä jos ois odottanu kaksoisia ois joutunut pettymään karvaasti pästyään typyn luo :'(... :D! Ja paljasta pintaa toivottiin, joten eipä tossa paljoa oo typyn herkullisia muotoja peitelty B), FUCK YEAH =)... :P... :D!

Typymuistutuksia riittää =): HH ja L-koodi!


Joo ei sovi unohtaa Huippumalli haussa ohjelmaa :saint:, jonka takia blogiselostuksen maanantai vaihtui B), jota se tulee tänään taas tekemään :x, koska, noh, otsikkohan kaiken kertoo ;), L-koodi jatkuu taas =), FUCK YE..., joopS :p... :D... :x, no ei se nyt mikään maailman paras sarja ole :/... :'(, mutta ihan katottava khyllä :), varsinkin paljas pinta =), vaikka lesbojen, tai "lesbojen" (näyttelijöitä kun noi on ;)... :p... :D), se onkin :/, mutta..., joopS :p... :D! No mutta, tämmöstä olis tänään luvassa molemmissa =), aloittaen Huippumalli hausta jossa edetään kuudennen kauden toiseen jaksoon :), jonka voi varmistaa IMDb:stä ja TV.comista :saint:, jonka jälkeen sitten L-koodi jossa alkaa neljäs kausi :), jonka voi varmistaa IMDb:stä ja TV.comista :saint:...


Kausi 6, jakso 2/13: Tytöistä tulee kaljuja. Tytöt kilpailevat huomiosta lehdistötilaisuudessa, muuttavat hulppeaan lukaaliin ja heistä tehdään kaljuja ensimmäisiä kuvauksia varten. Vierailevina tähtinä ovat huippumallit Janice Dickinson ja Eve Salvail.


Sitten onkin L-koodin selosteen aika =), jossa alkaa neljäs kausi :), jonka voi myös varmistaa sieltä IMDb:stä ja TV.comista :saint:...


Kausi 4, jakso 1/12: Lain tuolla puolen. Uusi kausi alkaa Kanadan katastrofin jälkeen. Bette pakoilee poliisia, Shane toistaa vanhaa kaavaa ja Helena sinnittelee pennittömänä.


Joo hyvältä kuulostaa =), varsinkin mitä aivot sanoo :saint:... :x, no paljasta pintaa on molemmissa luvassa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo toivottavasti sitä paljasta pintaa on myös luvassa Matskun tämän päiväisessä typyssä =), joka ei ainakaan pitäisi unohtua kun muistutuksia on sadellu jo kaksin kappalein :saint:...

The Bald Nude L-Word (:p... :D) -kuva!


...mihin tässä enään viagraa muka tarttee :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!