lauantai 9. helmikuuta 2013

Year of the Snake typy

Year of the Snake typynä poseeraa tollanen tummahiuksinen kaunotar käärme vyötärössään. -Oma käärmeeni on sen verran ujo että on vetäytynyt koloon piiloon. -If you know what I mean ;)...:D...:p...?

Year of the Snake typymuistutus (itselleni)

No jopas jotakin -siinähän on oma typypyyhkeenihän se siinä. -Olen tainnut aikaisemminkin käyttää tota typymuistutuksessa..., mutta silloin käytin valokuvaa omasta pyyhkeestäni. -Nyt löysin ton googlettamalla hakusanalla -"snake girl". -Toivottavasti itse päivän typy on yhtä kuuma kuin tämä. -Sehän on minun (Hulk) tehtävä ottaa selvää.

Year of the Snake (päivän) kuva

Year of the Snake (päivän) kuvana toimii tollanen hauska kuva jota olisi voinut käyttää myös typymuistutuksena..., mutta sille on varattu oma kuvansa -joten... -Mutta toihan taitaa olla sama kärmes kuin päivän liikkuvassa kuvassa. -Siinäkö se ensin hypnotisoi typyn ja tässä valmiina syödä.

Year of the Snake makee kuva

Year of the Snake makeena kuvana toimii tollanen aika makee year of the snake logo.

Year of the Snake liikkuva kuva

Year of the Snake liikkuvana kuvana toimii tollanen heiluva piirroskäärme. -Taitaa olla se käärme Viidakkokirja leffasta.

The Year of the Snake, 2013

Tänään vietetään taas Lasipalatsin toriaukiolla Kiinalaista uuttavuotta ja nyt juhlitaan sitten käärmeen vuotta. -MatoApinassa muistetaan käärmeen vuotta seuraavin otsikoin...
...
  • Year of the Snake liikkuva kuva
  • Year of the Snake makee kuva
  • Year of the Snake (päivän) kuva 
  • Year of the Snake typymuistutus (itselleni)
  • Year of the Snake typy