tiistai 6. kesäkuuta 2023

Päivän poster + trailer

Nicolas Cage on TODellakin tekemässä paluuta laadun pariin. Eka nähtiin mahtava Renfield ja seuraavaksi tulossa Sympathy for the Devil niminen leffa missä Cage heittää pahakseni roolin. Julisteesta tulee varmaan vielä sellainen missä hahmot esillä..., mutta on tämäkin ihan hieno ja houkuttelevan näköinen. Mutta seuraavaksi nähtävä traileri pamauttaa kyllä tajunnan🤯 - ainakin minulla (Hulk). Alla👇 trailer olkaa hyvät...

...

Päivän jälkiruoka

No löytyihän sieltä jotain laadukasta ohjelmaa (The Simpsons), juuri kun siirryin jälkiruokaan 😇 Ruuan ohellakin olisi mielellään joku 'tämmöinen' ohjelma kelvannut - mutta ainakin jälkiruoka sai sen (hyvän ohjelman) ja hyvin upposi (molemmat; jälkiruoka sekä ohjelma)! Eli löytyi; Cloetta Malaco Lätkäliiga ja Fazer Dumle Original.


Ihan mukava iltama siis... :) Mitäköhän sitä huomenna keksisi..?! Ainiin, huomenna menn... mennään siihen sitten huomenna :saint:

Päivän ruoka

Tässäpä on taas tuttu kuva, kun kaadan limua juomapulloon ruuan ollessa taustalla 😇😋😁 Mikäs mössö siellä näkyy, näyttäisi...

...olevan makaronilaatikko, ja... No sitähän se on/oli, varsin hyvää sellaista 😊😋 Ohjelmasta mulla ei ole hajuakaan, seura vaan katsoi jotain TV:stä - ei tosiaan hajuakaan, että mitä..?!


Tämmöisen ruuan kanssa khyllä pitäisi katsoa joku rymistely leffa B) Menee vähän 'hukkaan' jos taustalla pyörii vaan joku random ohjelma mikä ei kiinnosta... =/ Noh, omasyy - kun en pistänyt mitään tallennetta pyörimään... Mutta silti ihan hyvin upposi ruoka, ja se on pääasia :)

Ruoka ostosten esittely

Nyt olen vähän jäljessä 'ostosten tieto' blogissani, joten en pysty linkittää tämän päivän ostoksia (...mutta ehkä jälkikäteen voin editoida sen tähän)! Nyt kun saatin tämä tärkeä tieto ilmoille, niin eiköhän mennä itse ostoksiin 😇😋😁 Eli löytyy; Kotimaista Täysmaito (1L), Rainbow Emmental Raaste (175g), Myllyn Paras Makaroni (400g), Kotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% (400g), Farmimuna Vapaa M6 (6 kpl 53-63g ~348g) ja Valio Oltermanni Alkuperäinen Ohuen ohut (130g) jämät. Lisukkeeksi tein salaatin, johon tuli; Rainbow Miniluumutomaatti (250g) ja kurkku Suomi (252g - 1,79e/kg). Päälle heitin vielä; Felix Tomaattiketchup (500g) ja juomaksi; Hartwall Limonadi Vadelma (1,5L) jämät (unohdin eilen juoda ne pois... 😕)!


Mitä näistä aineksista tuli, ja kun vielä ketsuppi päälle - niin ei ole vaikea arvata :saint: Mutta pidetään jännitys seuraavaan blogaukseen asti :) =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEEeeeeee :D

Coming up tomorrow: Exped4bles poster + trailer

Yes yes yesss🤩 neljäs The Expendables leffa saa huomenna ekan trailerinsa ja juliste on jo julkaistu..., mutta blogaan sen sitten huomenna trailerin ohessa. 

Näetkö tuhmia?

Suomi🇫🇮 ja Ruotsihan🇸🇪 ne siinä vaikka kyllä vähän näyttää veltolta vehkeeltä kasseineen🤪. 
 

Päivän leffa + poster

Arska-maratonissa seuraavaksi vuorossa tieteisrymistely - Total Recall. Hieman tylsähkö alkuvalikko kuva ilman Arskaa.
Siksipä laitan tähän oheen vielä leffan julisteen. Mutta nyt ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Niin ja tietty ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!11111

Päivän ruo... -eiku jälk... -pelkillä Oreoilla mennään

Tän päivän ruoka on nyt tässä: -Oreo-keksejä mitkä ostin Rautatientorin Karkki Totista. Pistetään tämä nyt tosiaan päivän ruoka labeliin kerran on päivän ainut ateria.
Ja päivän juoma samaan blogaukseen kun siinä näkyy kahvi Oreo-keksien kanssa. Tämmöstä tänään.

 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Mrs. Doubtfire ja Independence Day tuttu Harvey Fierstein täyttää tänään 69-vuotta. Elokuvista The Truman Show..., Sideways ja Shoot Em' Up tuttu Paul Giamatti täyttää tänään 56-vuotta. Painajainen Elm Streetillä elokuvista tuttu Tobert Englund täyttää tänään 76-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Patriot ja Harry Potter tuttu Jadon Isaacs täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.