perjantai 4. toukokuuta 2012

Päivän makee kuva

Kerran MM 2012 kisat alkoi niin blogaistaanpa päivän makeena kuvana MM 2012 Hockeybird logo. -Ja onhan tuo kieltämättä ihan makee logo.

Suomi vs Valko-Venäjä: 1-0

Suomi sentään voitti -hurraukset sille..., mutta aika tylsin lukemin 1-0. -Olis ny kunnolla raiskannu. -Mutta täähän oli vasta ensimmäinen ottelu -niin eiköhän vielä päästä näkemään parempiakin tuloksia. -Innolla odottaen seuraavaa matsia.

MM2012 Helsinki

MM2012 kisat ovat nyt sitten alkaneet ja parhaillaan pelataan Suomi vs Valko-Venäjä ottelua. -Nyt blogaan vaan pelkän lopputuloksen sitten kun ottelu on pelattu. -Nyt ei jaksa lähteä kyhäämään kuvaa jokaiselle maalille. -Pelin tämänhetkinen tilanne on 1-0 Suomelle. -Hyvä Suomi...!!

Perjantain ensi-illat Nro 3

War of the Dead

Tässä taas yksi kotimainen elokuva mikä kiinnostaa nähdä. -Tosin huomasin Imdb:ssä että tuotantomaat oli USA..., Liettua ja Italia..., mutta elokuvan ohjaaja on kuitenkin suomalainen -ja pääosanäyttelijät -eli siinä mielessä kyllä kotimainen.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Raid: Redemption

Tätä olisi sitten tänään MatoApina tiimillä tarkoitus mennä kattomaan. Trailerin perusteella ainakin varsin vauhdikkaalta vaikuttava elokuva. Kohta onkin aika lähteä. -Vielä yksi ensi-ilta esittely vain.

Perjantain ensi-illat Nro 1