sunnuntai 5. elokuuta 2007

Aika nukkua


Noita tulee käytettyä usein noita viittomakieliukkeleita blogissa. Just hauskoja. Sanoja löytyy vaikka mitä tarvittaessa -kokonainen lista. No nyt toi kyllä viittoo aivan oikein. "aika nukkua" -ja sehän on juuri se mitä minun on nyt aika. Aika siis toivottaa hyvät yöt, eli se on hyvää yötä ja MO!

Friday the 13th by the Angry Nintendo Nerd


Tässä toinen samaisen hemmon tekemä video. Tälläkertaa kyytiä saa Nintendo peli Fridai the 13th. On kyllä sika läpän näköinen peli. Mutta tyyppi heittääkin siitä vielä parempaa läppää. Enjoy the...



Tollasii meki vaan tekemään <3.

TMNT by the Angry Nintendo Nerd


Olin tänään yhen sukulaisen 60-vuotissynttärillä ja serkkuni näytti siel mulle You Tubesta seuraavanlaisen videon:



Serkku näytti myös toisen saman tyypin tekemän videon, mutta siitä oma blogauksensa.

Lapsuuteni luuserissa tänään!


Joo Hulkille taas lisää blogattavaa :), jos vaan jaksaa :/... :'(... :p... :D! Joo eli tosiaan vois sunnuntaisin aina pistää Everybody Hates Chris - Lapsuuteni luuserina selostuksen tänne :), sitä kun me Matskun kanssa katotaan :saint:... :p... :D, ehkä Hulkinkin alkaessa kattomaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta siihen selosteeseen :p... :D:


Kaikki vihaavat valepukkia. Chris antaa kaikkien ymmärtää, että hänen ja naapurin Tashan välillä on jotain vipinää. Drew'ta harmittaa, kun äiti huomioi Chrisiä ja Tonyaa enemmän.


Hyvältä kuulostaa :), alkais jo =)...


...mitä se kohta tekeekin B)... :p... :D!

Sunnuntain typy!


Näköjään taas typy "joutuu" hoitamaan aamujöpötykset alta pois, kun ei muut laiskurit jaksa blogata mitään :x, EHEHEHEHEHEE :D... :ashamed:... :P! No mutta typy on näköjään jo polvillaan ja suu supussa valmiina purkamaan teltan pystytykset ;)... =)... B)... :D! Eilen Tontsan kanssa katsotun Klik! -leffan japanilaisvanhuksen sanoin: FUCK YEAH :D!