tiistai 17. marraskuuta 2009

Päivän "Mafian" makee -kuva B)!


Joo kuten Hulkin edellisessä blogauksessa kommentoin :), niin makeeta kuvaa olis tarjolla samasta aiheesta =), eli minusta ja mun uudesta/uusimmasta kuvasta *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!


Mafian hommat on ollut mielessä jonkin aikaa ja haaveet sitäkin kauemmin =), joten, no ei kai sitten muuta kun Suomen Mafiaa pystyyn *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!


Eikä edes olla kaukana totuudesta läpän ollessa aika pientä :saint:, mutta, no khyllä sitä pikkasen ollaan vielä läpän puolel :/... :'(, PIKKASEN ;)... :|... B)... :p...................???

Päivän ällöttävä tapahtuma + kuva

Voi jeesus sentään :|...:/...:x...:$...:o...??? -IRC-galleriassa joku pälli -käyttäjänimeltään martti100 -on mennyt käyttämään Tontsan kuvaa omanaan (kuva 1.) ja...

... -kerännyt vihakommentteja muilta käyttäjiltä (kuva 2.).. -Sielä ainakin jotkut on haukkunut tyyppiä kuvan perusteella homoksi..., eli periaatteessa haukkunu Tontsaa homoks. -No meitti (Hulk) päätti mennä korjaamaan tilanteen kommentoimalla tyypille -oikeanpuoleisen kommenttinivaskan viimeiset kommentit kuvassa -lukekaa siitä. -Ja sekä Tontsa että minä ilmiannettiin tyyppi..., muuta vielä ainakaan ei ole tapahtunut mitään. -Mutta on kyllä TOD h3lvetin ällöttävä -v|ttu jos esim. joku pälli käyttää mun pärstää ja kerää vihakommentteja..., niin sitten sellaiset haukut sen niskaan -että...!!!!!!111

Hauska sarjis

Tollanen löytyi joskus Halloweenin aikoihin..., mutta eipä nyt tullut laitettua sitä Halloween makeeksi kuvaksi -kun ei nyt silleen liity Halloweeniin..., vaikka nyt onkin verinen jne.. -Mutta nyt sitten ihan perus makeeks kuvaks -tai kuten otsikossa -päivän makee (sarja)kuva. -Onhan toi nyt silleen aika makee. -Vaikka nyt tekstiä kerääntyikin tähän..., niin voisi silti siteerata sarjiksen puhekuplat tähän alas.
...

Female mental patient: -"God. How long were we there?"
-"No sense in wasting any more time... I want to know what's going on here!"
-"Holy shit"
Other female patient: (Covered in blood): -"It's about time you woke up, sleepyhead! You're missing all the fun!"
...

EDIT. Tontsalta tulossa päivän makee kuva liittyen viimeksi blogaamaani päivän ällöttävään kuvaan -tai ei suoraan liity siihen..., mutta samoilla aiheillä liikutaan (IRC-galleria)..., jotenka tämä nyt sitten muuttuu otsikoltaan pelkäksi -"Hauska sarjis" -ja tähän mielummin tämä editti kuin menisin muokkailemaan tekstejäkin tässä blogauksessa -pois kaikki nuo makee kuva maininnat.

The Simpsons

Entäpä illan Simpsonit jaksossa..., mitäs siinä on tänään luvassa...?
...
Homerin trippi. Amerikkalainen piirrossarja. Homerin jokavuotinen munaus tekee taikojaan. - Vieraileva ääni: Johnny Cash.
...
Tainnut muuten tämän nähdä. -Välissä on tullut monta mitä en muista nähneeni..., mutta tämä on nähty. -Mutta silti odotan innolla. --Homerin toilailuja on kuitenkin mukava aina seurata.

2x F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs illan ekassa Frendit jaksossa on tänään luvassa...?
...
Vyötiäinen. Pyhien lähestyessä Ross yrittää muuttaa skenaariota. Jouluaattona syntyy tungos, kun paikalle saapuvat joulupukki, Teräsmies sekä valtava vyötiäinen.
...
Vänkää. -Entäpä illan toisessa jaksossa..., mitäs siinä luvassa...?
...

Juustokakkuja. Monica ei ole saanut kutsua serkkunsa häihin - Ross on. Phoebe törmää vanhaan ihastukseensa. Chandler ja Rachel sortuvat naapurin juustokakkuun kiusallisin seurauksin.
...
Odotan erittäin suurella innolla molempia illan jaksoja.