perjantai 19. heinäkuuta 2013

World War Z

World War Z

Kuten jo päivän kuvissa ja liikkuvissa kuvissa hieman vihjailin -tänään on sitten luvassa Zombie-ilta kun olisi tätä LOiSTavutta tänään tarkoitus mennä kattomaan. -Kyllä aivan hemmetin kovalta vaikuttaa. -Odotan innolla iltaa.

Now You See Me -Suuri puhallus

Now You See Me -Suuri puhallus

Tää tuli käytyä kattomassa ennakkoon viime sunnuntaina ja oli kyllä hyvä leffa. -Hauska huijarileffa missä paljon yllätyksiä. -Tätä sitten vain odottelemaan DVD:lle mihin se on kyllä ehdottoman tervetullut -kokoelmiin siis.

Matkarakastajat

Matkarakastajat

Ihme on tapahtunut; -kiinnostavan olinen -ei-Hollywood -leffa Espanjasta. -Trailerin perusteella ainakin ihan hupaisan oloinen spanielikomedia. -Muistaakseni vanhemmat -etenkin äiti -taisi tykätä leffan ohjaaja -Almadóvar leffoista. -Voisi esittää ehdotuksen heille mennä kattomaan tota.

Perjantain ensi-illat

Tollaset leffat tänään ensi-illassa. -Hyvältä näyttää. -Ei mutta kuin katsastamaan otsikot...
...
  • Matkarakastajat
  • Now You See Me -Suuri puhallus
  • World War Z

Päivän liikkuva kuva

Haha :D -aika hauska liikkuva kuva löytyi. -Sopisi täydellisesti Halloween liikkuvaksi kuvaksi..., mutta en ole säästämässä sinne asti. -Sopii se tosin tällekin päivälle -nimittäin Zombeja olisi luvassa myös illan leffassa. -Mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Päivän kuva

Päivän kuvassa onkin tänään ensi-iltansa saava elokuva -josta sitten lisää sen esittely blogauksessa. -Elokuvan julisteessa on hauska yksityiskohta. -Annetaan kuvan hoitaa loput kertomiset.