maanantai 26. maaliskuuta 2007

Päivän pilanimi



Meinasi aivan unohtua pistää päivän pilanimi. -No tässä se nyt vihdoin tulee. Kohteena on tänään Eddie Murphyn toimintakomedia Pluto Nash. -Ihan katsottava leffa, mutta ei niitä pärhaimpia. -Täten jos kysytään oliko leffa minusta erittäinkin hyvä vastaisin...

...

Pluto Nash................Pluto Nääh

Unohtu Ircissä onnitella :ashamed:... :'(, melkein B... :D!


No mutta muistin ku muistin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli vielä kerran ONNEKSI OLKOON :)... :D! Ja Rudolf näköjään myös riehu tuolla :)... :D (tai oli siellä muitakin khyllä, "tuntemattomia" joten leikkasin pois B)... :'(... :D)! No kaippa se mua tolla T-Man (T-Bag fanilla <3... B)... :D) tarkotti <3... B)... :D, joo eli vanhempi olen B), FUCK YEAH :D!

Päivän extra miesmuistutus!



Joo mun vuorohan se oli tänään pistää :|... :'(... :D, joten tässä nyt sit tulee extrana <3... :D! Joo mitäs se päivän mies oikein puuhailee toisella puolella :x, paitsi eikö se tossa jo ole muka :o... <3... B)... :'(... :D!


Taasko mun titteli vietiin :|... :'(... :D!

Päivän synttäritypy!



Joo tätä hotti viisikko toivottaa Hulkille hyvää syntymäpäivää ja haluaa vuorotellen vähän yksityskohtaisemmin onnitella u know ;)... :D! Joo ja kai sitä yhtäaikaista Six someakin tulee <3... =).... B).... :D, mutta kai jossain välissä muutkin MatoApinan jäsenet saa välillä vuoron :)... <3... :/... :'(... :D! Joo ja kaikki vaan onnitelee tonne niin ehkä typyt antaa niillekkin ;)... <3... :whistle:... :D!


OnX jo mun vuoro =)... B)... :'(, EHEHHEEEEEEeeeeeeee :D!

Päivän hakusana!

Sen verran monikäyttöinen hakusana löytyi :P, että pitihän se vielä erikseen blogata :D! Päivän... ei vaan viikon :x... eikun kuukauden (:o... :D) hakusana on.... (*rummunpäristys* :D)... "happy birthday" :o... :x... :D! Sillä on löytynyt kaikki tähän mennessä blogatut kuvat (paitsi Ari) ja uskokaa tai älkää myös tämän blogauksen kuva :o... =)... B)!

Joo-o. Tämä blogaus jää ainakin mun osalta päivän viimeiseksi blogaukseksi, jossa käytän päi... kuukauden hakusanalla löytynyttä kuvaa :'(... :D! Mutta sanotaan silti näin lopuksi kuukauden hakusana yhdistettynä päivän mietelauseeseen (:x... :D): Happy birthday Hulk!

Synttäriautomuistutus!

Päivän hakusanalla löytyneiden kuvien esiinmarssi senkun jatkuu :x... :D! Vaihteeksi myös päivän auton laittamisen vuoro on Tontsalla :D! Eiköhän tämä heti päivän typyn jälkeen ole toiseksi paras synttärilahja :D! Parasta siis laittaa se auto ja kunnollaa laittaakin tai muuten :|... EHEHEE :D... :/... vähän vanha vitsi jo :ashamed:... :D!

Synttärimiesmuistutus :x... :D!


Tähänkin muistutukseen löytyi "happy birthday" -hakusanalla sopiva kuva :o... :)! Tontsan vuoro siis vaihteeksi (:D) laittaa päivän mies. Koska tänään on Hulkin syntymäpäivä, niin eikös se ole itsestäänselvää, että hän on päivän mies =)? No parasta olla tai :|... EHEHEHEHEHEHEE :D!

Synttäritypymuistutus!

Sehän on Tontsan vuoro antaa Hulkille päivän ehdottomasti paras lahja (:D) eli päivän typy =)! Paras siis olla TOD hottis typy, jolla on itsensä lisäksi jotain "lahjoja" tarjolla tai muuten :|... EHEHEHEHEHEEE :D!

P.S. "happy birthday" -hakusanalla löytyy kaikkea hyödyllistä, kuten oheinen typymuistutuskuva :P.

Music and Lyrics

Edellisen blogauksen johdattelu päätyy nyt siihen, että Idolsin Ari laulaa päivän biisin: Paljon onnea vaan

P.S. Kuvittele että Iso-A laulaa sun nimen :D!

Paljon onnea vaan,
paljon onnea vaan,
paljon onnea, Jaakko
paljon onnea vaan!


Inuuinni pilluarit :x... :D!

Eli Suomeksi hyvää syntymäpäivää :o! Onneksi olkoon Hulkille 23v. synttärin johdosta =)! Löysin googlella tommosen sivuston, jossa on "happy birthday" monilla eri kielillä, ja silmään pisti heti (:D) gröönlanninkielinen, koska se on "Inuuinni pilluarit!" :x... :D! Lukee siinä myös "arit", josta päästäänkin seuraavaan blogaukseen :o... :D!