lauantai 9. tammikuuta 2010

Korjaus: Talviolympialaiset, Oscarit ja MM-kisat to the rescue

Kuten edellistä blogausta kommentoidessa tuli jo todettua, niin tänä vuonna (kuten muutenkin joka neljäs vuosi) voidaan blogata peräti kahtien lätkäkisojen live-seuranta. Ensin helmikuussa Vancouverissa järjestettävien tavliolympialaisten yhteydessä ja sitten toukokuussa tavallisten MM-kisojen muodossa :p. Siksipä uusi blogaus muokatulla kuvalla ja otsikolla :p... samalla edesautan viime vuoden blogausten määrän ylittämistavoitetta :saint:... :D!

Oscarit ja MM-kisat to the rescue

2010 Oscarit -ja jääkiekon MM-kisat pamauttavat blogin kukkaan. -Minä (Hulk) voin ottaa Oscarit taakakseni. -Blogaan jokaisen mies/nais pääosa/sivuosa ehdokkaat erikseen -ja ohjaajatkin voisi blogaista jokaisen erikseen. -Ja jääkiekon MM-kisojen reaaliaikaiseen seurantaan voin osallistua vaikka siten että Tontsa seuraa peliä ja minä päivitän blogia. --Oscarit ja MM-kisat tothe rescue.

MatoApina Hulkin taakaksi...???

Auttakaa nyt miestä -enhän mä nyt yksin pysty pitämään blogia yllä. -Siis mikäli halutaan tehdä parannus viime vuodesta. -Muistaaksen ainakin Tontsakin taisi jossain vaiheessa hehkuttaa samaa -että tänä vuonna paremmin..., mutta nyt sitten ilmoitti väsyneensä blogailuun. -Mähän en väsy ikinä -blogaan niin kauan kun juttua piisaa -oli se sitten paskan jauhantaa. -Minä ainakin haluan tehdä parannuksen viime vuodelle -en TOD anna blogin kuolla. -I'm doing the best I can ettei niin pääse tapahtumaan -että blogi kuolisi. -Seuraavan aatteen voisi ilmaista erillisellä blogauksella.

Hyviä leffoja tänään telkusta

Telkku.com sivuilta poimin tämän illan leffat tänne mainostettavaksi. -Tosiaan pelkästään mainostettaviksi -eipä nyt tule katotuksi yhtäkään niistä. -Mutta hyviä leffoja kuitenkin tulee ja pistänpä ne tähän alas.

Hannibal (K-18)

Hannibal Lecter palaa Yhdysvaltoihin kymmenen vuotta Uhrilampaiden tapahtumien jälkeen. Oikeusministeriön hampaisiin joutunut FBI:n agentti Clarice Starling vedetään mukaan tutkimuksiin, joita tekee myös paikallisen kuraattorin katoamista selvittelevä Firenzen poliisi. Omaa kostoaan hautoo lisäksi Lecterin käsissä kärsinyt Mason Verger. Ohjaus: Ridley Scott, Englanti/USA 2001 (131'). Pääosissa: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Ray Liotta, Gary Oldman ja Giancarlo Giannini. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille ja nuorille.
...
Löytyy DVD kokoelmista joten siksi ei ainakaan tätä.
...
Waterworld

(Waterworld/USA 1995, 130') Toimintaseikkailu tulevaisuudesta missä meret peittävät lähes koko maapallon ja ihmiset kamppailevat eloonjäännistä. O: Kevin Reynolds. N: Kevin Costner, Jeanne Tripplehorn, Dennis Hopper.
...
Tätä voisi harkita -niin..., DVD:lle -mikäli löytyy.
...
Elokuva: Alfie

Jude Law nähdään särmikkään romanttisen komedian pääosassa Manhattanilla hurjastelevana lontoolaisena autonkuljettajahurmurina, jonka elämää hallitsevat loputtomat naisseikkailut. Alfien viehätysvoima saa naisen kuin naisen New Yorkissa polvilleen. Veijarin pinnan alta paljastuu kuitenkin herkkä ihminen, jonka on ennen pitkää pakko kyseenalaistaa hulvaton elämäntapansa. Äveriään leskirouvan roolissa loistaa Susan Sarandon, Alfien elämän muita tärkeitä naisia esittävät Marisa Tomei ja Sienna Miller. Pääosissa: Jude Law, Marisa Tomei, Susan Sarandon, Sienna Miller, Nia Long, Omar Epps, Jane Krakowski. Ohjaus: Charles Shyer. (101')
...
Tää ei edes ollut niin hyvä..., eli -Hjoops.

Ghostbusters III vaikuttaa lupaavalta

Kolmannen Ghostbusters leffan tulo vaikuttaa jo hyvinkin lupaavalta -ainakin jos on Imdb:ssä oleviin tietoihin luottamista. -Kolmannessa elokuvassa pitäisi olla kaikki alkuperäiset tähdet mukana. -Listataanpas heidät tähän alas.
...

Bill Murray

Herra Murray palaa Dr. Peter Venkmanin rooliin. -Vaikka ikää on jo..., niin kuvittelisin kuitenkin vielä yksien Venkmanien jaksavan. -Vetreästä näyttelystä saatiin näyte vuonna 2008 ilmestyneessä seikkailuelokuvassa -Hehkuva kaupunki. -Pienellä maskeerauksella saa pahimmat vanhuuden merkit peitetyksi.


Dan Aykroyd

Herra Aykroyd palaa Dr. Raymond Stanzin rooliin. -Häntä ei kyllä tarvitse maskeerata näyttämään nuoremmalta. Hän voisi näytellä Raymondia vielä neljännessä -ja viidennessäkin Ghostbusters jatko-osassa..., joita toivon mukaan ei tehdä sillä tällä kolmannellakin on riskinsä lässähtää..., mutta sitten neljäs -ja viides olisivat jo täyttä sontaa. -Ainakin voisin kuvitella näin.


Harold Ramis

Herra Ramis palaa Dr. Egon Spenglerin rooliin. -Hän on hieman pyöristynyt..., mutta se ei todellakaan haittaa ja ole mikään estävä tekijä palaamasta vanhaan rooliin. -Ja ikäkään ei ole vielä mikään este -joten vielä yhdet Spenglerit luulisi menevän helposti. -Herra Ramis tekee muuten paluun taas isompiin rooleihin. -Nyttemmin hänet on nähty vain pienissä sivurooleissa. Tässä kolmannessa Ghostbusterissa taas keskeinen osa.


Sigourney Weaver

Unohtui mainita noiden edellämainittujen kohdalla että he ovat ainakin varmoja tapauksia palaamaan kolmanteen osaan. -Toisin kuten sitten alkuperäisistä näyttelijöistä -Sigourney Weaver..., joka on vielä huhujen pohjalta mukana..., mutta eiköhän huhut kohta muutu todeksi. -Neiti Weaver tosiaan palaa -tai tällähetkellä -palaisi Venkmanin naisystävän -Dana Barretin rooliin. -James Cameronin Avatar leffassa nähtiin -että ainakin vetreyttä löytyy vaativampiin rooleihin. -Ja eihän Danan rooli ole edes vaativa.

Ernie Hudson

Herra Hudson palaa Winston Zeddmoren rooliin. Hän kuuluu näihin varmoihin tapauksiin jotka tekevät paluun. -Ja hänestä ei voi kyllä sanoa että ikä painaa. -Ei TOD..!! -Aykroydin tavoin myös voisi näytellä neljännessä -ja viidennessä osassa -helposti. -Ernie Hudson nähdään muuten tänä vuonna ilmestyvässä -Smokin' Aces jatko-osassa. -Ja Imdb merkintöjen mukaan hänen seuraava leffa onkin sen leffan jälkeen tämä kolmas Ghostbusters elokuva. -Ellei nyt sitten välissä tule leffoja. Ghostbusters III tulee kuitenkin vasta vuonna 2012.


Rick Moranis

Herra Moranis palaa Danan nörttinaapuri -Louis Tullyn rooliin. -Ainakin huhujen mukaan. -Mutta eiköhän tämäkin ole aika varma tapaus...? -Herra Moranis ei olekkaan näytellyt leffoissa sitten vuoden 1997 -Kulta, kutistin meidät elokuvan. -Tosin ääniroolin hän on heittänyt Disney piirrosleffaan -Karhuveljeni Koda -ja sen jatko-osaan.

Annie Potts

Neiti Potts palaa Ghostbusterssien sihteeri -Janine Melnitzin rooliin. -Tosin myöskin vasta huhujen mukaan..., mutta kuten Sigourney Weaverin -ja Rick Moranisin kohdalla -uskon hänenkin olevan aika varma tapaus. -Neiti Potts on nyt enemmän näytellyt TV-sarjoissa. Viimeisin kunnon leffa missä hänet on nähty on vuonna 2004 ilmestynyt -Elvis Has Left the Building komedia. -Ainakin tarkistamani mukaan.

-Siinä oli kaikki tämän hetkiset näyttelijät jotka ovat mukana kolmannessa elokuvassa. -Odotan innolla että pääsen blogaaman ketä uusia tähtiä on mukana leffassa.

MatoApinan historiallisia otsikoita, jotka eivät ole enää käytössä

Eipä tosta typymuistutuksesta paljoa hyötyä ole kun nykyään blogataan typy silloin kun jaksaa/ehtii. -Mutta oli tuo kyllä paljon käytössä -taisi jopa olla joka päiväinen blogaus..., mutta silloin typyjäkin jaksettiin blogata päivittäin. -Nyt tahti on vähän laiskistunut. -Mutta mitäs muita historiallisia otsikoita joita on lakattu käyttämästä...? -Listataanpas kaikki tähän alas.
...

-Päivän miesmuistutus
-Päivän automuistutus
-Päivän miniklip
-Uusi päivä, uudet kujeet *)

Siinä ne taisivatkin olla -tai en ainakaan tällähetkellä muista enempää..., mutta noita tuli blogailtua ihan joka päivä. -Paitsi tuota viimeistä *) otsikkoa -se tuli blogaistua aina silloin kuin muisti/ehti. -Sen voisi muuten ottaa uudestaan käyttöön.