lauantai 7. heinäkuuta 2007

Se on lähtö ja MO!

Tai no, kerkiän juuri selata iltiksen, mutta sitten se on lähtö stadiin, ja tämä jääkin sitten vikaksi blogaukseksi tältä päivältä. Minun osaltani siis. -Se on sit MO!

Nyt suihkuun ja sit menoX (Extra typy[t])



Nyt pitää mennä suihkimaan ku sitten on lähtö sinne stadiin pubittamaan.
...

Pistän extra typyt kun seuraavalla vuorolla en pääse panemaan.

Typyt houkuttelee mut hieromalla toisiaan suhkussa -liittymään mukaan. No eihän tosta voi kieltäytyä. Sekaan vaan.

Octorokille pamahtaa meitsiltä ääni


Octorokin toi "Eläinystävällinen hymiöjengi" -kuva oli sen verran hauska, että sille pamahtaa ääni meitsiltä. Ja se Octon toinen kuva "Ruokahymiöt" vaikutti kyllä myös siihen, miksi annan ääneni hänelle. -Hauskoja kuvia molemmat.

Miteis kuvakisan äänestys...?


Kai se sitten pitää etukäteen äänestää :), mutta vielä voi tulla parempia kuvia :/ (kuten mun B)... :whistle:... :p... :D), joten... HMMMmmm, kai sitten vaan pitää sillein että Matsku päättää molemmat äänet :/, niin jos tulee lisää kuvia (mun kuvan lisäksi...), mutta jos ei tule niin sittenhän sä voit äänestää etukäteen (tai siis sen varmaat teetkin, eli se vaan "hyväksytään" jos ei tule muita kuvia) :), joopS :p... :D!


So who's it gonna be...? Me beforehand =), FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEeeeeeee :D?

Tietsikkani kaatuilee, mutta nyt ekan kerran varoituksella


Kirjoittaessani tuota mökkitekstiä näytölle ilmestyi yhtäkkiä varoitus, että tietokoneeni sammuu ja tallentamattomat tiedot pyyhkiytyvät kymmenessä sekunnissa. Aika riensi siinä näytössä, mutta ehdin juuri tallentaa keskeneräisen tekstin ennen koneen sammumista. Jatkossakin voisi tulla tollasia varoituksia, jossa on niinku aikaa pistää pitkä teksti talteen ennen simahtamista.

Huomenna lähtö mökille


Jeps. Lähden sit huomenna vanhempien kanssa kesämökillemme Mikkeliin, ja tulen vasta torstaina takas, eli tuskin tulee siellä blogailtua. -Tiistain typyvuoro jää väliin, mutta torstaina taas pääsen panemaan (:D). -Epäilempä, että vanhempani ottavat mitään kannettaviaan mukaa sinne. -Toisaalta, nyt saan LOiSTavan tilaisuuden jatkaa sarjistani ehkä jopa loppuun asti.

Lauantain typy

Selvästi sanomassa -"Stand up you lazyass maggot. We ain't finished yet" aloiteltuaan panot eka lattialla. Nyt on aika siirtyä uuteen paikkaan uusille panoille :p...:D.

Free hugs

Keskustassa pyöri tollasia ilmaisia halauksia jakelevia tyttöjä ainakin seitsemän siinä Stockmannin edessä. No tottahan toki piti mennä kaikilta pyytämään halaus. Ihan hauska ja kaunis ajatus jaella halauksia ulkona ilmaiseksi.