perjantai 24. maaliskuuta 2023

Päivän toinen leffa

Illan toisena leffana toimii tämä tänään Filmihullusta ostamani teinikomedia - 10 Things I Hate About You - mitä en olekkaan aikaisemmin nähnytkään. Nytpä sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. Käytänpä muuten paljon tuota lausetta näissä blogauksissa.

Päivän ruoka

Ennen leffaa tuli käytyä Raxissa syömässä ja tämä ei itseasiassa kuulunut alkuperäisiin  suunnitelmiin. Alunperin piti mennä vasta leffan jälkeen syömään ja ihan eri paikkaan - Sörnäisten Chiter Chicken raflaan..., mutta sitten tapahtui pieni kusahdus leffan kanssa. Näytös nimittäin peruttiin teknisten vikojen vuoksi ja jouduin menemään myöhäsempään näytökseen ja täten meni sitten ruokssuunnitelmatkin uusiksi. Joops..., mutta ruoasta ei sen enempää kun se on perus Raxi

Päivän ruoka (by Tontsa)

Jahas, taas vedetään pizzaa 🍕😋 No onhan nyt sentään perjantai, joten... 😍😎 En nyt tiedä mitä muuta tähän sanoa, ei kai muuta - kun...


Hyvää viikonloppua.!! =) Toki hinnasta voisi vähän itkeä (melkein 20e)?! =X Mutta, oli toi khyllä hyvää - oliko hintansa arvoista, niin... Mutta on ne 5e pizzat oikeasti aika kamalia, tässä oli/on laatua! B) Ja sitä hintaa =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEHEEEeeeee :D

Päivän leffa

Tänään tuli käytyä katsomassa tämä dinosaurus seikkailuelokuva 65 ja se osoittautui kyllä valitettavasti pieneksi pettymykseksi😐. Olihan siinä toimintaa ja jännitystä..., mutta yhtä asiaa oli liian vähän mikä tuotti sen pettymyksen. Dinosaurusleffaksi tässä oli tosi vähän dinosauruksia. Keskityttiin enemmän niihin ihmishahmoihin. Annan tälle ehkä ⭐️⭐️⭐️ ja puol. Enempi dinosauruksia olisi nostanut tämän jopa täyteen 4 tähteä. Kokoelmiin tämä on edelleen tervetullut sitten kun ilmestyy. 

Päivän kuva

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa - ihan hauska kuva😁. Pitäisiköhän palkata Japanilaisia rakennusmiehiä hoitamaan Mannerheimintien korjaustyöt😄.

Näetkö tuhmia?

Siinä on jonkun onnettoman tytön tatuointi jonka piti esittää häntä itseään halaamassa suojelusenkeliään..., mutta näyttää kyllä aivan joltain muulta 😜...😁...

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village

No sentään jotain kiinnostavaakin tänään ensi-illoissa. Anime aina kiinnostaa vaikka ei olisi aikaisemmin kuullutkaan. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

 Jonain päivänä kaikki tämä on sinun

Taisinko joskus tehdä siten että liitin näihin -"ei kiitos" -elokuvien oheen pelkän ison -"ei kiitos" -kuvan enkä lisännyt muuta tekstiä oheen. Pitäisiköhän palata siihen tyyliin🤔...? Säästyisi turhalta kitjoittamiselta kun ei näistä muuta oikein voi sanoa kuin sen -"ei kiitos". 

Ja mitä tähän leffaan niin... -no olenkohan jo toistanut sitä ihan riittävästi tässä blogauksessa. Vai vielä yhden kerran -"ei kiitos". Eiköhän se tullut nyt selväksi.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Revontuulten räppäri

Ei Jeesus mitä leffoja - siis melkein pitäisi blogata vaan ne leffat mitkä kiinnostaa..., mutta silloin ei kertyisi blogauksia mikä on kyllä tavoitteena että niitä kertyy paljon -joten kait se on vain sitten blogattava näistä ei kiinnostavista leffoistakin vaikka kuinka tympisi. 

Juu - tällekkin vaan se -"ei kiitos". 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Kutsumus 

Ja lisää vaan pukkaa -"ei kiitos" -shittiä🤭..., mutta kertyypähän labeliin lukemia. Sitten vaan etiä päin esittelyissä - saadaan nää pois alta.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Hiljainen tyttö

Onneksi keksin sen -"ei kiitos" -labelin sillä muuten näitä olisi tylsä esitellä näitä leffoja jotka ansaitsevat sen labelin. Nyt sitten labelin täyttymisen tähden jaksaa näitä. Ihme syy..., mutta mikäs siinä. Mutta itse leffasta jotain - no se ei kyllä kamalasti houkuttele joten -"ei kiitos" -vaan tälle.
 

22.3. ensi-iltaleffa

John Wick: Chapter 4

Tämä tuli tosiaan jo 22. päivä ensi-iltaan ja tulipa se myös silloin käytyä katsomassa ja blogattua päivän leffa blogaukset. Joten ei muuta lisättävää elokuvasta..., mutta tuosta julisteesta voisi sanoa sen verran että on kyllä jopa aika makee - eli saa makeet kuvat labelin.
 

Perjantain ensi-illat

Yksi tuli jo keskiviikkona ensi-iltaan ja tulikin se myös silloin käytyä katsomassa. Siitä ja muista ensi-illoista sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

...

  • 22.3. ensi-iltaleffa 
  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista The Fifth Element ja King Arthur tuttu Charlie Creed-Miles täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Revenge of the Nerds..., Escape from L.A. ja Django Unchained tuttu Robert Carradine täyttää tänään 69-vuotta. Wrongfully Accused elokuvassa nähty Kelly LeBrock täyttää tänään 63-vuotta. Sarjasta Twin Peaks ja elokuvista Happiness ja Men in Black 2 tuttu Lara Flynn Boyle täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvista American Pie ja Date Movie tuttu Alyson Hannigan täyttää tänään 49-vuotta. Sarjasta The Big Bang Theory tuttu Jim Parsons täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvissa It's Complicated..., No Strings Attached ja No Escape nähty Lake Bell täyttää tänään 44-vuotta. Elokuvista Army of the Dead..., Beavis and Butt-Head do the Universe ja Your Place or Mine tuttu Tig Notaro täyttää tänään 52-vuotta. Sitten vielä elokuvista Zero Dark Thirty..., A Most Violent Year ja Crimson Peak tuttu Jessica Chastain täyttää tänään 46-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.