keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Kuvakisa!

Jostain sähköpostista muistan lukeneeni että Tontsaltakin oli tulossa kuva kuvakisaan, ja nyt huomasin että eihän semmoista siellä vielä ole kun aikaa on enää 15 min, joten muistutanpa vaan jos oot sattunu unohtamaan tai jotain :P. Toivottavasti ehit jos kuvaa oli tulossa :)... muussa tapauksessa: Forget about it B)... :D!

Hyvänyön blogaus: -"Glitter hyvänyöntypy Miniklip"

Siinä teille glitterkehyksillä typy toivottamassa -Goodnight, Sweet Dreamssit. -Nyt tulee lähinnä "wet dreams" ku tota ajattelee :p...:D. -No, mutta se on sitten vaan hyvää yötä ja MO!

Tontsakin tuli suututettua, tai siis "suututettua" eilen

Eilen tuli suututettua kunnolla lössiä -eka Harrison Ford, sitten Cartman -ja Tontsakin tuli "suututettua" laiskottelulla hyvänyön blogausten kanssa. -Eli nyt on Tontsallakin syytä hymyyn, sillä seuraavaksi on sit tulossa se hyvänyön blogaus uusine kuvineen ja teksteineen.
...

Tontsa Smiling B) -kuva

"Toinen kaveri myös" :x... :p... :D!

No eiköhän tämä varsin selvä ole :saint:... :/... :'(... :p... :D, mutta joo :p, niin Hulk varmaan voinee samalla maksaa munkin joululahjavelan eli 21,95€ :)! Joo mutta eipä tolla mikään kiire ole :saint:, mutta samantien vaan maksamaan niin ei unohdu :/, niinku nyt meinas jo vähän unohtua :'(... :p... :D, niin ennen Matskun sanomisia :saint:... Mutta miteis tilinumero :saint:, eks sulla ole munkaan tilinumeroa enään tallella :'(... :p... :D...?

Toinen kaveri myös :p... :D -kuva!


Rahoja odotellessa :saint:... :p... :D!

Keskiviikon typy!

No siinähän on typystara joka ois TOD pitänyt olla päivän typynä jo aikoja sitten =) (ja on ehkä ollutkin mutten vaan muista :D): Natasha Henstridge B)... :P! Varsinkin täällä Bloggerissa nähtävänä jättikuvana B)! On vielä helppo nakki luvassa, sillä pukeutumalla sopiviin arvomerkkeihin, Alokas Henstridge (:D) tottelee jokaista käskyäsi ilman mitään kyseenalaistamista =), eli tekee kaikenlaista likasta ja hävytöntä B), FUCK YEAH :D!

Niin, onhan se hotellihuonekin varattu B)...

...eikä siitä vissiin oo tulossa kuvan sähköpostia kummenpaa kuittia/varmistusta :/, joten sitäkin osuutta siirtämään mun tilille rahatilanteen sallimissa rajoissa :).

Kokonaissumma on 1336,16€ (eriteltynä aiemmassa kuvassa), joten jokaisen osuudeksi tulee 455,386666... euroa, mutta se ei mene tasan, joten varaajan oikeudella maksan itse yhden sentin vähemmän eli 455,38€ :saint:, ja te saatte maksaa kumpikin 455,39€, jotta summaksi tulee 1336,16€.

Kun lasketaan edellisen blogauksen jutut mukaan, ovat osuudet seuraavanlaiset:

Tontsa: 1077,44€ (lentoliput, hotellihuone + IYTC-kortti)

Hulk: 1080,34€ (Lentoliput, hotellihuone + joululahjat)

Lentoliput ja Visa saatu B)!

Siinähän ne kuvassa komeilee :P: Meitsin rinnakkais Visa-kortti sekä ISIC-kortti, Tontsan IYTC-kortti ja lentoliput yms. B)! Lentoliput olikin vaan tommoset paperit joilla sitten check-in:ssä saadaan ne varsinaiset piletit, joten täytyy sitten ottaa siellä lentokentällä niistä se peukkukuva B)... :P... :D!

Eli nyt kun lentolippujen osalta varaus on suoritettu loppuun ja saatu vastineet rahoilleni, niin voisitte siirtää tilisiirrolla mulle osuutennen niistä :). Hulkki heti kun kerkee ja Tontsa sitten kun rahatilanne sen sallii. Molemmillahan pitäis olla mun tilinumero tallessa aiemmilta kerroilta, joten sinne vaan osuuttaan siirtämään:

Tontsa: 622,05€ (lentoliput + IYTC-kortti)

Hulk: 607,05€ (lentoliput)

Ja jos Hulkin rahatilanne sen sallii, samallahan sais kätevästi hoidettua joululahjoista jääneen velan :), joka on 17,90€ eli yhteensä 624,95€.