perjantai 4. marraskuuta 2022

Päivän toinen leffa (by Hulk)

Tämän olen katsonut tasan yhden kerran koko sen ajan mitä olen omistanut tämän leffan eli en muista tästä juuri mitään - en edes sitä tykkäsinkö vaiko en. Aika siis pistää uusintakatseluun. Ainakin on hyvät näyttelijät - varsinkin Jennifer Aniston josta tykkään kyllä enemmän komedialeffoissa -ja tietysti Frendeissä.

Päivän elokuva (by Tontsa)

No mikäs leffa tällä kertaa?! 😬 No nyt voi jopa arvatakin tän kuvan perusteella, kun näkyy muutakin kun pelkkä logo. Missäs leffoissa sitä kaljaa juodaan? No eihän niitä montaa ole... 😱😳 EHHEHEEeeeee 😁

Semmoinen leffa paljastu siitä. Ei muuta kun mietteisiin, vaikka... No paljoa ei ole asiaa mielessä, mutta jotain tekstiä varmaan syntyy.

The Gentlemen (2019)

Guy Ritchien elokuva siis. Joka lupaa hyvää, mutta... No mä khyllä petyin, vaikka osasinkin odottaa, että näin uusi elokuva ei välttämättä ole kovin hyvä. Ja oikeassa oli, ei tämä vaan ollut kovin hyvä. 😩 Khyllä tämä nyt vähän yli keskinkertaisia elokuvia korkeammalla on, mutta ei paljoa. Ei tätä varmaan huvita kattoa uudestaan, ainakaan pitkään aikaan...

Toisinkuin Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) ja Snatch (2000) - siinä on kaksi hemmetin kovaa leffaa! 😍😎 Ja noita kahta jaksaa katsoa vaikka kuinka monta kertaa, mutta tämä herrasmies -elokuva, blaaaah... 😞😞😡😡

Sattuipa juuri samalle päivälle tämä mun katsoma leffa, kun - kuten Hulk blogasi, niin tänään on Matthew McConaugheyn synttäripäivä. Onneksi olkoon vaan! 😊 Nyt vaan teit paskan elokuvan - tai olit mukana sellaisessa. Ei hyvä!


Samaa hokemaa toistan; nykyään vaan ei osata enään tehdä elokuvia. Tämmösiä sieluttomia paskoja, jotka on valovuosien päässä (huonoudessa) aikansa kulta-elokuviin... :mad & yawning:

Päivän leffa

Tämä tuli käytyä tänään katsomaan kuten jo elokuvan esittelyblogauksessa vihjailinkin ja ihan ookoo oli vaikka ei ihan Manaaja tason hyvä. Vaikka tosin Manaaja leffaa olen aikoinani jopa vihannut..., mutta nyt olen oppinut tykkäämään ja paljonkin. 

Päivän ruoka

Siinähän se on vielä kääreissä... Jännää - tosi 😁, että mitä paljastuu 😇

No Kebab -ruoka sieltä paljastu, ei ollut mikään hirveä yllätys. Ranskalaisten kera otin, ja oli hyvää 😋 Hinnat vaan vähän noussut, mutta niin ne on vähän kaikkialla. Päästäisiin jo tästä tilanteesta eroon, sähkökatkot ei kuulosta hyvältä, EI TOD!! Mutta ei niistä sen enempää, ainakaan tällä kertaa... Juomahan on tuttu eiliseltä, joten en mainitse siitä mitään (enkä labelia laita)!


Ihan kelpo ruoka =) Ja mikä parasta, ei tarvi tiskata eikä pestä keittiötä - eikä tarvinnut tehdä mitään ja odotella tunti kaupalla! Joskus pitää sijoittaa (hyvinvointiin...? :D) :)

Extra KKSA-kuva + pilanimi

Näitä pilanimi blogauksia on kyllä kertynyt ennätysmäärä tänä vuonna - ehkä jopa enemmän kuin minään muuna vuonna. 

Anyway - tuli muokattua tollanen kuva jossa tehdään parodiaa Harrison Fordin jännäristä - Palomuuri -josta vääntyy...

...

Palomuuri.............................................Panomuuri

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmään oli ilmestynyt muutama Tuure Boelius teemainen pilakuva - tai onhan niitä viljelty aikaisemminkin - itekki tainnut tehdä pari..., mutta anyway - muokkasinpa sitten tollasen ja pistin kuvatekstiksi -"kyläkauppa Tuure" 😐...😑...🙄... -Hieman on kökkö joo🤦‍♂️..., mutta hauskalla tavalla kökkö😁...🤪...

Happy Birthday Matthew McConaughey & Ralph Macchio

Tänään on näyttelijöiden Matthew McConaughey ja Ralph Macchion syntymäpäivät. Matthew täyttää tänään 53-vuotta ja Ralph puolestaan täyttää tänää 61-vuotta. Hyvää syntymäpäivää🎁🎂🎈🥳 molemmille ja vielä englanniksi Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳.

Perjantain ensi-illat, Nro 8

Bros

Kyllähän tämä vaikuttaa ihan hyvältä. Trailerin perusteella ainakin ihan hupaisan oloinen leffa. 

No huh-huh - nyt tuli sitten esiteltyä kaikki ensi-illat. Oli kyllä ennätyspaljon tälläkertaa. 

Perjantain ensi-illat, Nro 7

Insite

Toinen kotimainen jännäri tänään ja tätä voisi jopa harkita menevänsä katsomaan. 

Perjantain ensi-illat, Nro 6

Kauniit sielut

Ehhehee😁 -tämä leffa tuli jo esiteltyä päivän KKSA-kuva + pilanimi blogauksissa😄 -ja muokkaustyöni kuvastaa täydellisesti mielipidettäni elokuvasta. Eli eiköhän tällekin vain se -"ei kiitos" -ja etiä päin.

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Kummeli esittää: Kontio & Parmas

No tämä taasen ei kiinnosta p#skan vertaa. Kummeli-leffat eivät ole kiinnostaneet sitten sysip#skan Kummeli Jackpotin jälkeen. Eli -"ei kiitos" - vaan tälle.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Phone Bhoot

Joku never heard Intialainen mikä lie kummitusseikkailu. Juliste ihan hieno..., mutta taas traileri ratkaisee kiinnostaako vaiko ei.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Prey for the Devil

No tämähän kiinnostaa ja itse asiassa tänään onkin tarkoitus mennä tätä erään kaverin kanssa katsomaan.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Sydänpeto

Juliste ainakin ihan kiehtovan näköinen..., mutta varmaan pitää katsoa traileri eka sillä pelkkä Juliste ei vielä houkuttele katsomaan tätä. Mutta selkeesti jännitysleffa kyseessä ja kyllä jännärit aina kiinnostaa. Taitaa olla kotimainen leffa..., mutta jännäreille voi antaa mahiksen vaikka ei muuten välittäisikään kotimaisista leffoista.

Perjantain ensi-illat, Nro 1


 Ystäväni krokotiili

Kyllähän tätä voisi harkita. Trailerin perusteella ainakin ihan hauskan oloinen leffa ja sijoittuu suosikkikaupunkiini Newyorkiin❤️🗽. Aina Newyorkiin sijoittuvat leffat kiinnostaa - varsinkin seikkailuelokuvat.

Perjantain ensi-illat


Tämään on kyllä ennätysmäärä ensi-iltaleffoja ja sen takia kehitinkin tämän otsikkoblogauksen. Jees..., mutta alla👇 otsikot...

...

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5
  • Perjantain ensi-illat, Nro 6
  • Perjantain ensi-illat, Nro 7
  • Perjantain ensi-illat, Nro 8
Kuten voi nähdä niin on kyllä aikamoinen litania esiteltäviä ensi-iltaleffoja - eipä ole muistaakseni aikaisemmin koskaan tullut näin montaa ensi-iltaleffaa. Kertyypähän ainakin blogauksia. Mutta ei muuta kuin esittelemään ensi-illat. 

Uutuutta perjantain ensi-ilta esittelyihin

Viime perjantaina annoin uuden ilmeen perjantain ensi-illat esittelyille ja nyt voisi tehdä vielä yhden uudistuksen. Nimittäin juhlapyhäblogausten tavoin oma otsikkoblogaus ensi-illoille. Ei muuta kuin blogaamaan ensimmäistä laatuaan.