torstai 1. huhtikuuta 2010

2010 typykalenterin huhtikuu avattu!

Huhtikuussa mieli tekee merille :p, mutta laivan vesille lasku näyttäisi jääneen kesken :/. Se nyt ei todellakaan ole mikään ihme kun tollasta typyä olisi tarjolla pantavaksi =)... :D!

Päivän makee kuva

Tulipa ostettua uusi lampunvarjostin vanhan mentyä viime vuonna -toukokuun 23. päivä pidetyissä leffailloissa hieman rikki. -Mutta saikin mennä ruma valkoinen paperivarjostin -tämä uusi on punainen kangasvalmisteinen missä on hienot lankakoristeet ja hienot kuviot pinnassa. -Aivan hemmetin makee kyllä -ja vain 6,80. -Tuon kanssa täytyy sitten olla varovainen.

The Simpsons

Pitkästä aikaa taas Simpsoneita. -Mitäs illan jaksossa olisi tänään luvassa...?
...
Herran ylistys. Amerikkalainen piirrossarja. Naapuri Ned Flanders ei toivu millään vaimonsa menehtymisestä. Hän päättää toteuttaa vaimonsa viimeisen tahdon, kristillisen huvipuiston.
...
Tää kuulostaa tutulta. Onks tää se missä kaikki polvistuu rukoilemaan sitä Flandersin vaimon patsasta, mutta oikeesti lyyhistyy maahan kaasuvuodon takia.

April

Jälleen aika kääntää sivu vuoden 2010 Nyc kalenterissa. -Huhtikuu on kuukausi ja tuttu museo tälläkertaa kuvassa -nimittäin The American Museum of Natural Hitory -jossa tuli MatoApina tiimin kanssa käytyä vuoden 2008 unohtumattomalla reissulla.