keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Päivän video!

Hulk pyysi blogaamaan kaimansa tulevan jatko-osa leffan trailerin, koska ei itse koulusta käsin pysty :/, joten nytpä blogaan sen varaten samalla itselleni huomisen "päivän video" blogauksen B).

The Incredible Hulk Trailer

Joo ihan hienolta näyttää :), varsinkin lopun rymistely =), mutta itse en ykkösen tavoin teatteriin varmaan oo menossa tota kattomaan :/. Varsinkin kun oon tällä hetkellä paljon enemmän innoissani leffasta, jonka trailerin aion huomenna blogata =)!

Toivottavasti Hulkki ei suutu ja vihreäks muutu siitä etten halua mennä katsomaan hänen kaimaansa leffateatteriin :D!

Enough... For Today

Joo. -Riitti tältä päivältä blogailut minun osaltani. -Sain typyn pistettyä ja paljon muutakin -nyt on blogailtu riittävästi. -Koulussa ei jaksa tuhlata koko aikaa koneella -kotona sen sijaan vois hyvinkin, jos vain nettiyhteys skulais.

Sub leffa: Van Wilder: Party Liaison (2002)

(Van Wilder: Party Liaison)

Pähkähullu komedia ikuisesta opiskelijasta, joka seitsemän vuoden ajan on paneutunut täysillä kampuksen viihde-elämän pyörteisiin. Hänen isänsä sulkee rahahanan mutta nokkela viihdemies ei lannistu. Ohjaaja: Walt Becker, USA 2002, pääosissa: Ryan Reynolds, Tara Reid, Tim Matheson, Kal Penn, Teck Holmes. - Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

Päivän kuva

"Mmm... Fabulous!" tosiaan. Näyttää kuin mainoksen naishahmo olisi vääntämässä sellaset pa5kat, että oikein pöksyjen läpi pamahtaa :p...:D. -Joops.

Päivän makee kuva

Aika makee kuva löytyi: -Hulk huitasee Iron Manilta pään irti B). -Iron Man -siinä onkin seuraava Marvel filmatisointi, joka pitää mennä katsomaan. -Ja varsinkin hankkia sarjakuvaleffa kokoelmaan muiden Marvel-leffojen joukkoon.

Päivän video ehdotus

Muuten pistäisin itse, mutta kun koulun pa5ka koneilta ei pääse You Tubeen (paras paikka katsoa videoita), enkä muualta jaksa etsiä, niin ehdottaisin päivän videoksia -ja samalla pyytäisin pistämään puolestani -The Incredible Hulk leffan trailerin. -Kaveri näytti sen trailerin mulle, mutta en muista nyt sitä sivua ja..., -no, selitinkin jo ettei You Tubeen pääse, joten...

Päivän typy(t)

Hmm =) <---(innoissaan). Kaksi typyä tarjolla , mutta mitäs typyillä on mielessään kun tolleen tuijottelee? -Eiku Bloggeriin selvittämään.

Toinen näyttää olevan valmis saunaan niitä hommia ajatellen pyyhe olallaan toisen antaessa esikäsittelyn saunahuoneessa. -Sopii mulle.

It's My Turn *typyä ajatellen*

Se on sitten vihdoin ja viimein minun vuoroni -tai tarkemmin sanoen -aika laittaa typy. Vuoro on mennyt jo monesti ohi kun ei ole kyennyt saati ollut sitä aikaa laittaa. -Mutta nyt kykenen ja on sitä aikaa peräti 2. tunnin verran ku on hypäri. -Typy tulkoot kuitenkin seuraavaksi.

Heroes jää sitten tauolle

(Heroes)

Kuinka räjähtävä mies pysäytetään. Nouseeko Hiro tehtäviensä tasalle? Onnistuuko Sylar pyrkimyksissään? Löytävätkö Niki ja DL poikansa? Räjähtääkö New York? Miten sankareidemme käy, saavatko he vastauksia mieltään polttaviin kysymyksiin? Kaikki selviää tässä ensimmäisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa! Amerikkalainen draamasarja joukosta erilaisia ihmisiä, joita yhdistää erikoinen asia: he huomaavat yllättäen omaavansa yliluonnollisia kykyjä. SARJA JÄÄ TAUOLLE!

(South Park)

Kausi 3, jakso 12/20: Nälkä-Marvin avaruudessa. Lähetyssaarnaajiin pettynyt Nälkä-Marvin löytää avaruusaluksen, joka voi tarjota hänen kansalleen todellisen pelastuksen.