tiistai 29. toukokuuta 2007

Se on sitten taas hyvää yötä ja MO!

Huomenna on keskiviikko, sitten on torstai ja sitten perjantai -ja sitten onkin jo kesäloma -F*CK YEAH <-(mokomakin kaunistelija)!! -Mutta huomenna viellä tarttee jaksaa tunkkaista keittiötä -niin tosin torstainakin viellä, mutta perjantaina tarvitsee vain vaivautua -jos haluaa, kevätjuhlaan ja sitten se on loma. -Vähänkö awesomeh. No joo, mutta nyt sitten ei muuta kuin nukkumaan ja se on hyvää yötä ja MO!

Nyc chat, to the xXx dont know :'(... :p... :D!


Joo eli se on nyt sitten PERUTTU :o... :x... :'(, ainakin mun osalta :/, tehän voitte kahestaan :), mutta eiköhän nyt vaan ens vuonna kunnon matka kaikilla "herkuilla" (jossain alhaalla on ne...) <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D! Joo varsin hyvä syyhän tossa kuvassa/mun blogisssa näkyy, EN TOD ala ottamaan mitään velkakasaa :| (kone, matka, kannettava DVD, uusi kamera sekä varmaan vielä littuTV:kin...), varsinkin kun ei toi työpaikka nyt niin varma ole (vaikka uuden saisi varmaankin heti tilalle :), mutta...), paitsi loukkaantuminen jos tulee niin se on sitten menoa, luottotiedoille yms :'(... Joo eli väliin jäi tällä kertaa/vuonna :'(, ainakin multa :/...


Joo mutta niihin "herkkuihin" <3... :p... :D! No ainakin rahaa olisi paljon PALJON enemmän (ainakin mulla, kuhan työt jatkuu, mutta ilman sitä en edes varmaan lähtis joten...), aikaa olisi suunnitella paljon enemmän (mitkä on khyllä lähes jo tehty :)...), Conaniin vois varata liput ajoissa (talvella jo, tai samantien nyt jo <3... B)... :D) ja, öööööö, no kaikki laitteet ja kortit/kortti (Visa, jos nyt edes saan, jota en tänään edes hakenut, mutta enköhän ku mulla on/tulee olemaan Anttilan jotka maksan...)!


Niin ja mitä "herkkuihin" (:D) vielä, niin tekin voisitte niitä hankkia ensi kesäksi ;)... Tai siis sen, kannettavan DVD:n nimittäin, koska aika tuskaa kolmisteen katsoa yhestä :/, kaksistaan vielä menee :), eli jos toinen ainakin hankkis (mitä khyllä varmaan vois/ois voinu jo tänä kesänä :), mutta eipä enään tartte...)! Niin ja "nykyaikaiset" kännytkin ois ihan suotavia hankkia, luottaa nyt yhteen vaan jonka hajotessa /varastettaessa on ihan kusessa (jos niitä "ongelmia" tulee, mitä tuskin tulee, mutta kuitenkin...)!


Joo eli se on nyt sitten PERUTTU :'(, kiitos velkakasan ja ensi vuoden paremmuuden rahoineen ja "herkkuineen" =), no can do :'( (paitsi voittaa lotossa B)... :p... :D), ensi vuonna sitten, niin kolmisteen, voittehan te kahestaan :), mutta :'(... :D...


NOOOOOOOOOOooooooooooooooooou :'(...

DONEh -F*CK YEAH B)!!!

One gone, four more to go -F*CK YEAH B)!! -Joops. Innolla vaan sitten odottamaan seuraavaa panovuoroa elleivät sitten ahneet tiimiläiset rupea röyhkeiksi ja törkeästi varasta jonkun typyistäni. -Those are mine bitches B).

Päivän typy

Alkoi kitaratunnit yhtäkkiä kiinnostamaan. No eipä ihmekkään kun opettajana on tollanen hottis. Tunnin jälkeen vois sit rynkyttää vähän muutakin kuin kitaraa :D...:p.

Whose it gonna be?

Nyt kun on hieman valinnanvaraa päivän typykuvissa, niin whose it gonna be tänään noista viidestä kaunottaresta. -Vaikea valinta -kaikki ovat niin "pantavia" :D...:p.

(24)

04:00 - 05:00. Jack joutuu turvautumaan vihamiehensä apuun. Martha Loganin luottohenkilön, agentti Aaron Piercen kohtalo selviää.
...
Tänään periaatteessa vois katsoa kun ei tule muutakaan ohjelmaa tekusta, mutta ilta on varattu viimeiselle Cage filkalle, josta sitten kyllä viellä oma erillinen blogaus omaan Hulk blogiini.

Päivän pilanimi

Suosikkileffassa Ghostbusters on eräs tosi limainen ja iljettävä aave nimeltä Slimer. Onneksi leffassa ei ole yhtään toisella tavalla "limaisia" -ja "iljettäviä" aaveita. Muutoin leffaa joutaisi paremminkin kutsua...
...

Ghostbusters.....................................Ghostbastards

Päivän skootterimuistutus

Joo, ihan iisisti. Kyllä se typy on tulossa. Ei tartte skootterimuistutuksessa vihjata, että pitää pistää päivän typy. Kaksi täysin eri muistutusta ja typystä on sitä paitsi jo muistuttettu kerran. Kuten siinäkin jo sanoin -hold Ur horses. -Mutta Tontsalta kaivattaisiin sitä päivän skootteria -taas mikäli kerkee/jaksaa sensuroida.

Päivän automuistutus

Juu, ja en sitten tehnyt tuota paintissa vaan ihan Googletin tuon kuvan, vaikka hyvin tuolta saattaisi painttailemani auto näyttää. -Joops, mutta sitä päivän autoa kaivattaisiin Tontsalta nähtäväksi. Mikäli vain kerkee/jaksaa sensuroida.

Kuten sanoin: -eka päivän muut otsikot


  • Päivän automuistutus
  • Päivän Skootterimuistutus
  • Päivän pilanimi
  • (24)
Ja sitten vasta päästään siihen päivän typyyn kun nuo on saatu eka pistettyä. -Joops.

Sehän on minun vuoro typyn kaa


Joo. -Hold Ur horses vaan. Eka ajattelin pistää päivän muut blogaukset -onhan tässä viellä päivän auto -ja skootterimuistutus, päivän pilanimi ja illan 24. Blogaan ne otsikot eka ;).

Päivän miesmuistutus


He-Man saapui miekkaa heilutellen muistuttamaan Tontsaa päivän miehestä. -Suosittelen He-Mania jättämään miekan heiluttelut väliin -tuntien päivän miehen, tiedän että häneltä löytyy paljon järeämmät aseet.

Music and lyrics


Hold me, thrill me, kiss me, kill me

You don't know how you took it

You just know what you got

Oh Lordy you've been stealing

From the theives and you got caught

In the headlights

Of a stretch car

You're a star

Dressing like your sister

Living like a tart

They don't know what you're doing

Babe, it must be art

You're a headache

In a suitcase

You're a star

Oh no, don't be shy

You don't have to go blind

Hold me, thrill me, kiss me, kill me

You don't know how you got here

You just know you want out

Believing in yourself

Almost as much as you doubt

You're a big smash

You wear it like a rash

Star

Oh no, don't be shy

There's a crowd to cry

Hold me, thrill me, kiss me, kill me

They want you to be Jesus

They'll go down on one knee

But they'll want their money back

If you're alive at thirty-three

And you're turning tricks

With your crucifix

You're a star

(Oh child)

Of course you're not shy

You don't have to deny love

Hold me, thrill me, kiss me, kill me
...