tiistai 1. heinäkuuta 2008

Matkailijan New York ja New York kartta + opas Akateemisesta

Matkaa varten kannattaa ottaa jonkinlaiset matkaoppaat ja käväisinpä täten Akateemisessa kirjakaupassa ostamassa tuollaiset pari kirjaa; Matkailijan New York ja New York kartta + opas. Niistä sitten voi katsoa mitä nähtävyyksiä kannattaa mennä katsastamaan. -Voi sitten lentokoneessa esim. selata tai jotain.

Ei h3lvetti ku repes :D, päivän video <3...


On noi Smoshit khyllä hemmetin hupaisia *SYDÄN*, joka taas todistui (:p... :D) kun meinasin noitten uusimmassa videossa tukehtua nauruun :D! Ei h3lvetti tota laulua =), AIVAN MAHTAVAAAaaaH *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D!

Smosh - Teleporting Fat Guy video *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... :p... :D -linkki



Smoshin Teleporting Fat Guy ja ittelleni plussan anto *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!

PS. On toi/tää khyl kätevää ku voi ittelleen antaa plussia kommentteihin :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


"Teleporting Fat Guy" *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, kohta tukehdun khyllä nauruun :D :D :D!!!111

Tiistain typy!


Noniin :p, nyt sitten saatiinkin pitkästä aikaa, ellei jopa ekaa kertaa (ainakin mun blogaamana) :o... :p... :D, joka pikkupojan (:p... :D) märkä unelma (:p... :D) eli sexy hoitajatar *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo khyllä ton luokse kelpais mennä vaikka joka päivä vähän "tutkimuksiin" :saint:... :p... :D, mikseipä kutsua kotiinkin =)...


...jonka tästä nyt teenkin :saint:, *köhi* a.k.a. muna (:p... :D) kun vähän tarttee hellää hoivaamista *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!

Typy asia(a :p... :D) :saint:!


No kuvahan kaiken kertonee :), joten mitäpä tässä höpisemään :saint:..., TSII-SUS :o, no kuva kun ei kerro oikeastaan mitään :(... :p... :D, eli selittämään :'(, joopS :p... :D! Joo eli :p, niin matka kun on tässä edessä *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D, niin miteis tehdään typyäänestyksen kanssa :x?!?!? No eipä tässä taida olla vaihtoehtona kun tehdä kahden viikon äänestys (13-27.7) sille typyviikolle mikä jää vikaksi ennen matkaa (7-13.7) :), mutta entäs sen vikan (ennen matkaa :p...) typyäänestyksen päättäminen :x, lähtöpäivänä sunnuntaina (13.7) kun se ei oikein (:p... :D) onnistu :/... :'(... :p... :D! Eli pitäiskö jo lauantaina (12.7) päättää se vika viikko :), jolloin jäis khyllä sunnuntain typy pois äänestyksestä :(, mutta eipä sitäkään pahemmin khyllä varmaan ehdi/huvita :/... :'(... :p... :D! Tai sitten vaan heti 00.00:lan jälkeen lähtöpäivä sunnuntaina jyystää typyt ja lopettaa äänestykset sekä käynnistää uuden (joka tosiaan varmaan ois hyvä tehdä kaks viikkoseks :saint:...)! Niin tai onhan sekin vaihtoehto että jättää äänestyksen vaan väliin kun lähtee :saint:... :/... :'(... :p... :D, mutta mitä nyt sellasia :x...

Typy asia(a :p... :D) :saint:... :p... :D -kuva!


...tekee vaan kahden viikon äänestyksen :), johon saa sunnuntainkin typyn hoitamalla sen ja äänestyksen heti 00:00:lan jälkeen :saint:, eikös :p...?

Päivän makee kuva

New York guide sivustoilta poimittu kuva. -Olishan toi nyt aika hemmetin makee kokemuksena. -Mutta tuo hinta tekee siitä vain haaveen sen kin ollessa aika makee 88.84 euroissa, joten tää nyt jäi pelkäks päivän makeeks kuvaks.

Hyvä ja huono vaihtoehto matkalaukuksi

Meitsi (Hulk) suosii enemmän tollasta urheilukassimaista laukkua. -Ei niitä vaatteita kuitenkaan niin paljon tule pakattua ettei ne hyvin viikattuina mahtuisi urheilukassiin. -Lisäksi paljon mukavampi kantaa kun siinä on tollanen hihna että voi kantaa olkapäällä. -Ja tämä kyseinen vaihtoehto löytyykin minulta täältä omasta kotoota. -Joutuisin vanhemmiltani hakemaan niiltä sellasen vedettävän jota en suosi juuri sen vetämisen takia. -Liikaa ärsyttäviä tilanteita, että laukku on alkanut keikkumaan ärsyttävästi veto tilanteessa osuessaan kynnykseen tai muuhun joka aiheittaa töyssyn. -Aina on tullut kiroiltua sellasissa tilanteissa.