torstai 26. lokakuuta 2023

Päivän jälkiruoka

Puhuinko jälkiruuasta...? 😋 Noh, pullat oli vähän päässyt loppumaan - joten niitä piti leipoa lisää... 😇


Joo, ei kait sitten muuta... :) =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEEeeeeee :D Vähän jäi tyngäksi tämä, mutta... No ei sitä aina tarvi 'runoilla' :)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Sinne menee dipit, ihan herQllisen näköistä 😊😋

Joo, aika kevyt ruoka - täytyy myöntää... 😕 No oli illemmalla yks meno, joten en halunnut mahaa 'ihan täyteen' 😓😋😁 Se on khyllä vähän (ruokahalun) hukkaan heittoa, mutta... 😑 No ihan tyytyväinen olin tohon ateriaan, ei sitä minkään kilon pihvin jälkeen jaksa minnekään mennä 😔 Tosiaan venyi menot aika myöhään, nyt vasta blogaan nämä (kello on 23.45) 😖 Noh, katsoin khyllä TV:tä jonku aikaa kotiin tultuani, sitten vasta vähän ajan päästä tulin koneelle...


Ihan hyvä ateria oli, ei siinä mitään... :) Oliko vielä jälkiruoka? Kysyttekin... :x :P :D

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Kuten kuvasta näkee, nyt unohtui ottaa kuva "ennen" ruokaa 😖😓😋😁 Noh, menee se näin(kin) - vaikka olisihan se kiva nähdä 'pakettien' kanssa, vaikka kyse on vaan ranskalaisista ja kalapuikoista... Noh, ei voi enään mitään - vaikka paketit on vielä pakkasessa, mutta en khyllä ala niitä kaivamaan pelkän kuvan oton takia... 😕

Ei kai muuta, kun esittelemään; Pohjolan Peruna Mummon Poimutetut ranskanperunat (450g 1,09e) ja Pirkka Kalapuikko (10 kpl 250g 1,45e), sekä juomana Coca-Cola Original Taste Delicious & Refreshing (0,33L 0,5833e).

Ja, kerran lähdin noita kaivamaan mun toisesta blogista, niin... No sieltähän löytyy (myös) kuvat ostoksista (ranskalaiset ja kalapuikot), joten... Tehdääpä pieni kuvamuokkaus *hetkinen* 😇

Noin, sain noi(kin) kaivettua :saint: Ei siis ihan turha blogi! B) No joo, eipä tästä nyt hirveästi hyötyä ollut - melkein vaan haittaa, kun joutu muokkaamaan kuvan =/ Noh, tämä oli lasten leikin helppo tapaus, joten... :) Joo, ihan hyvä ruoka pitäisi tulla - ja totuttuun tyyliin; niin tulikin! =)

Päivän toinen leffa

Sitten vain seuraavaksi kolmatta jatko-osaa kehiin - Infernal Affairs III. Oli kyllä kovia ne edelliset - odotan tältä samaa laatua. Ei muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän leffa

Eilen katsoin ykkösleffan ja nyt aika pistää ensikatseluun elokuvan jatko-osa Infernal Affairs II. Näkyisi olevan mukana pari hahmoa jotka kuoli ekassa leffassa. Sijoittuuko sitten aikaan ennen ykkösen tapahtumia. No se jää nähtäväksi. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoka - tai pikemminkin juoma - tuli haettua Ruoholahden metroaseman Poke Amigos kioskista.
Otin tollasen Vihersmoothien. Hauska tämä ottamani kuva: näyttää kuin yrittäisin tarjota juomaa mainostaulun henkilöille ja niiden ilmeet on kuin -"hyi, ei kiitos"😁.


Tässä hörppykuvassa ilmeeni on puolestaan kuin -"no ei sitten" -ikään.

Päivän ruoka

Ruokaostokset oli tosiaan toiselle kerralle ja tässä tulee tämän päivän ruoka. Tuli ruokaostosten jälkeen käytyä syömässä Ruoholahden ostarissa sijaitsevassa Eerikin Pippuri Kebab ravintolassa. 
Tuli otettua tollanen Megaspecial annos ja kyllä kelpas. Nyt ei tarvii tänään sitten muuta. 

Halloween ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä ruokaostoksilla Ruoholahden Citymarketissa mistä ostin valmiiksi Halloweenia varten ruokatarpeet. Halloween on nimittäin ihan kulman takana - ensi viikolla -ja olin suunnitellut taas Halloween teemaisen lihamurekkeen. Minkälaisen - se jää sitten nähtäväksi. Mutta käydäänpä läpi kaikki ruoka ostokset.

Siimä on Naudan paistinjauheliha 2 kpl - La Molisana - Nero di Seppia pastaa (500g) - HK suurpakkaus - Amerikan pekoni (340g) - Irto sipuli 1 kpl - Rummo - Penne Rigate - Dolmio valkokastike - Pirkka Suomalainen kevyt maito ja 1 Fazer Leipurit Ciaba sämpylä. 

Näistä aineksista sitten ensi viikolla lihamureke. 

Screenshot & Link

Jees - nyt en kirjoita mitään jättiselostusta vaan laitan linkin tohon alas👇 viime vuoden blogaukseen. Ja jatkossa varmaan vaan pelkkä linkki ISOIMMALLA MAHDOLLISELLA TEKSTIFONTILLA 👆noin ikään. Jees..., mutta alla👇 tosiaan se linkki (nyt normaalilla tekstikoolla kun tässä muutakin tekstiä)..

Happy Birthday following actors + R.I.P. Bob (again)

Tai tietty linkin lisäksi voi laittaa blogaukseen tekstiksi tyyliin -"Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät" -jne. Ja labelia tähän blogaukseen ei tartte kun tämä ei ole virallinen synttäriblogaus vaan linkkiblogaus vanhaan sellaiseen.