sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Päivän leffa(t, eilinen ja tänään) +poster(it) + trailerit)

Katsoinpa tässä sitten nämä molemmat leffat, ekan eilen ja jatko-osan tänään - ihan hyviä leffoja on molemmat 😊

Wall Street (1987) [mun arvostelu]

Tämä on kieltämättä hyvä leffa, ehkä jopa parempi kun jatko-osa... Tai on, eikä pelkästään "ehkä jopa" - vaan aika selkeästi 😎 Tai ei noilla niin suuri piste-ero ole (mulla ja IMDb:llä), mutta... No melkein yksi piste on eroa, joka on toki aika paljon...

Ihan vauhdikas traileri... Tai noh, ei ehkä 'vauhdikas', mutta... 😋😁 On khyllä hyvä leffa, suosittelen sitä lämpimästi 😇 MatoApinan Matsku ei kai ole näitä nähnyt (ainakaan sillon joskus kun näistä puhuttiin), multa voi aina lainata 😊 Tai ei kuka tahansa voi lainata, vaan... No khyllä haluan ne joskus takaisin, ja hyväkuntoisina - kaikkiin ei voi luottaa...

---

Sitten päästäänkiin tähän jatko-osaan...

Wall Street: Money Never Sleeps (2010) [mun arvostelu]

Ei tämä nyt kehno ollut, mutta... no khyllä ygönen oli/on parempi 😍 Mitään mestariteoksia nämä ei siltikään ole, mutta... no ihan viihdyttäviä pätkiä! 😊

No olihan tämä (traileri) paljon vauhdikkaampi, kun ekan sellainen - mutta...


...no monettakohan kertaa toitotan, että khyllä se eka oli/on parempi =) Jos et ole näitä nähnyt, niin kipin kapin katsomaan - on nää khyl (ihan? =/ :P :D) hyvii leffoi :)

Kanada vs Saksa: 5-2

Ja Kanada🇨🇦 on vuoden 2023 jääkiekon maailmanmestari - nujersi Saksan pistein 5-2. Suuronnittelut Kanadalle voitosta😊👍. Pitihän nämä MM-kisat nyt blogata loppuun asti vaikka Suomen osalta loppuikin jo ennen mitalipelejä. Vielä kerran onnittelut Kanadalle🥳.

Päivän makee(t) kuva(t)

Teinpä sitten oman etiketin tekemälleni Butterscotch-Saarenmaa Vodka liköörille. PicsArt sovelluksella muokkasin kuvan. 
Tänään sitten kävin Citycenterin Kuvatehdas liikkeessä printtauttamassa tarrat muokkaamastani kuvasta. 
Ja siinä on tarra kiinnitettynä pullon kylkeen. Toinen tarra pullon toisella puolella. Kyllä aika h3mmetin hieno tuli vaikka ite sanon.

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se ruoka lepää, eilinen jämä sellainen... 😕 Mutta, no nyt oli niin kova ruoka, että mielellään vetää sen jämiä - varsinkin kun vasta päivä kulunut, jos se viikon olisi ollut jääkapissa, niin... Heitin siihen vähän dippiä (kavli amerikansk dressing original hampurilaiskastike), jonka tiedot löytyy toisesta blogistani...


Ihan hyvä ruoka oli, kuten oli juomakin... =) Juoma on vaan 'väärinpäin', ei näy tiedot... =/ No mähän voin kertoa ne, eli Pirkka Toukkis. Sitten leffakin - tai leffat, näkyy kuvassa - mutta niistä sitten myöhemmin omassa blogauksessaan :saint:

Extra jälkiruoka

Jälkiruokana oli tarjolla Magnum jäätelpuikkoja ja sai ottaa kaksi koska puikot olivat niin pieniä. 
Eka puikko oli maitosuklaata missä oli tollasia rakeita.
Siinä toinen puikko vielä papereissa...
...-ja siinä avattuna. Tämä oli puolestaan valkosuklaata. Ikään kuin se ei olisi nähtävissä.

Extra ruoka

Perinteiset sunnuntaisaunat taas ja otin alkupalaksi ennen saunaan menoa tollasen majoneesileivän minkä välissä oli meetvurstia ja juustoa. 
Saunaruoaksi oli sitten tarjolla herkullista lammaspaistia.
Lisukkeena oli perunasalaattia.
Siinä vielä herkut lautasella tarjottuna. Hyvät tarjoilut jälkeen kerran.

USA vs Latvia: 3-4

Eipä nyt sitten tullutkaan toivomaani voittoa USA:lle - Latvia voitti pistein 3-4. Sitten vaan odottelemaan Kanada vs Saksa ottelua.

Päivän juoma(t)

No onpas siinä juomia kerrakseen. Ensimmäinen juoma on Zhao Teasta ostettu Cocoa Dirty juoma.
Seuraava juoma on Kampin R-Kioskilta ostettu erikoiskahvi mihin tuli puolkuppia kaakaota ja puolkuppia cappuccinoa. 
Sitten tuli vielä otettua Kampin Jungle Juicesta tollanen Piña Koala smoothie. Että semmoset juotavat.

Päivän ruoka + jälkiruoka

Kalasataman Redissä tuli otettua eräästä kahvilasta - nyt en muista nimeä - tollanen kinkku-juusto piirakka. Oli ihan hyvä pieni välipala.
Sitten tuli poikettua Citycenterissä missä tuli Arnold'sista otettua tollanen sitruuna-marenki pulla. Sekin oli ihan hyvän makuinen.

MM-jääkiekko 2023 mitalipelit

Tänään sitten päästään jännittämään näitä otteluja. Klo 15:20 pronssiottelussa vastakkain ovat USA🇺🇲 ja Latvia🇦🇹 josta voittoa toivon USA:lle. 

Sitten klo 20:20 vastakkain ovat Kanada🇨🇦 ja Saksa🇩🇪 jonka puolestaan toivon päättyvän Kanadan voittoon.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Street Fighter..., Moulin Rouge! ja  San Andreas tuttu Kylie Minogue täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Syvälle salattu ja Blade Runner 2049 tuttu Krista Kosonen täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Elokuvista Jurassic World..., Let's Be Cops ja The Mummy (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) tuttu Jake Johnson täyttää tänään 45-vuotta. Sitten vielä elokuvista Wall Street: Money Never Sleeps ja Promising Young Woman tuttu Carey Mulligan täyttää tänään 38-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.