keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

NuQ

Joo-o. -Otsikon tavoin lyhyesti nyt vaan sepitys, että on aika mennä taas nukkumaan. -No joops, elikkä on aika siis mennä nukkumaan ja ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Huomenna Rodriguezin "Planet Terror" -leffaa


Jeps. Käytinpä tuossa edellisen blogauksen kuvassa ohjaaja Robert Rodriguezin kuvaa. -Joop. Mutta huomenna sit menen katsomaan ohjaajan uutuusleffaa -Planet Terror -olenko riittävästi mainostanut, en tuolla kuvalla. -Kuinkakohan monta näitä Grindhouse leffoja oikein on tulossa, ku Imdb:ssä lukee näiden näyttelijöiden kohdalla, että niinku missä Grindhouse elokuvassa kyseinen näyttelijä nähdään, esim. Kurt Russelin kohdalla lukee suluissa "segment "Death Proof"" ja Bruce Williksen kohdalla "segment "Planet Terror"", mutta sitten esim. Nicolas Cagen kohdalla lukee "segment "Werewolf Women of the SS"". Onko sitten senkin niminen Grindhouse elokuva tulossa. -Imdb:ssä on nimittäin merkitty yhteen rypäleeseen kaikki Grindhousen näyttelijät, mutta sit Deat Proofilla on kyllä vielä omansa, missä on pelkät sen leffan näyttelijät. -Varmaan sit niin monta leffaa kuin niitä segmenttejäkin on. Voisinkin listata ne tuohon alas.
...

segment "Death Proof"

segment "Planet Terror"

segement "Don't"

segment "Thanksgiving"

segment "Werewolf Women of the SS"

...

Eli noista paksunnetuistako/kö vielä tulossa oma leffansako/kö. Jaksaakohan niitä kaikkia?

Omatekoinen leffa


Joskus nuorempana -about 12 ikävuosina, muistan, että tehtiin kaverien kanssa omatekoinen leffa käsikirjoitusta ja editointia myöten. -Jännityskomedia se oli -en paljasta nimeä tai kerro leffan juonta. Muistan, että esitin sen koulussa koko luokalle ja leffan loputtua menin nolona pulpetin alle piiloon aplodeja. -Joop. Sen leffan jälkeen suunnittelimme toista hieman toimintapitoisempaa leffaa, mutta siitä ei sit koskaan tullut mitään. -Tänään sit kävelyreissulla tuli jotenkin mietittyä uudestaan ajatusta tehdä kaveriporukalla joku leffa. Kävelin Helsingin Pirkkolassa sijaitsevan lasten uimapaikan ohitse ja kelasin, että se paikka olis mainio paikka filmata jotain vesiactionleffaa, jossa niinku mäiskitään ja riehutaan vedessä ja veden keskellä sijaitsevalla pienellä saarella. -Sinne ku pääsis jotain sotaleffaa kuvaamaan, niin hauskaa kyl olis. Juuri sopiva alue sellaseen. -Se nyt taitaa kuitenkin jäädä pelkäksi haaveeksi. Tuskinpa sellaseen hankkeeseen saa paljoa innostuneita mukaan. -Tai eihän sitä koskaan tiedä, mutta aika toivottomalta ajatukselta kuulostaa. -Ja sen paikan vuokraus kuvauspaikaksi -onhan se kuitenkin lasten uimaranta -tai joku vastaava, vois olla aika kallista ja muillakin tavoin hankalaa järjestää. -Mutta, jos sais kaikki vanhat koulukaverit esim. innostumaan -tai miksi ei ihan kaikki mahdolliset kaverit, niin olis khyl TOD LOiSTavaa.

Simpsonit liput tosiaan hain =), mutta :x...


Joo "alkuperäisiä" lippuja en saanut :o, koska se oli ennakkovaraus joka meinaa että se olisi pitäny ennakkohakea viikkoa ennen :x, eli sinne meni ne paikat :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta, kaikella on tarkoitus :x, WAHT :o... :p... :D?!?!? No Suomenlinnaanhan meidän on pitänyt mennä ja nyt kun oli vähän tarkoituskin (varatessa unohtui...), niin mikäs sen parempi että varaus kusahtaa ja pitää hankki uudet liput =)... B)... :p... :D, myöhäsempään näytökseen että ehtii ennen leffa mennä :), jälkeen nyt jaksa/huvita :|... :'(... :p... :D! Mikäs sen kivempaa kun rojahtaa ihan väsyneenä leffateatteriin =), kuhan ei ole liian väsynyt ja nukahda :/... :'(, eikä liian pa5kainenkaan :ashamed:, mutta tuskimpa sellasesta tarttee välittää :), käy vaan niissä puhtaimmissa luolissa :)... B)... :whistle:... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Niin ja mikä rojahtamista vielä kivempaa :x, no vetää pizzaa =), paikkojen ollessa vielä vähän sivummassa niin saa ahmia rauhemmassa :saint:, FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeeeee :D! Ainoa sitten vaan jos on menty jo sopimaan jotain :/, niin Matsku, Hulkille kun soitin jo ja kävi :), eli mitein on...?


Kaikella on tarkoitus: Simpsonit ja Suomelinna yhteen -kuva!


PS.Tässä astetta kovempi kuva =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEeeeeee :D!


Joo ja kuvata pitäis se yks juttu =), jota (ja muita tulevia videoita) varten tein VIHDOIN ja VIIMEIN MatoApina -tilin Youtubeen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja säkärinkin (matoapina@hotmail.com) tein Hotmailiin :) (jonka vois melkeimpä lisätä tohon blogishittiin :D), samat salasanat noissa kun täällä :saint:, joopS :p... :D! Joo eli videoita vaan tekemään ja pistämään tonne =), aloittaen varmaankin tosta Suomenlinna videosta =), joka khyllä pitää editoida yhdessä :), vaikka eipä se paljoa tartte semmosta =), mutta kuitenkin :'(, joopS :p... :D! Tai Sammakkovideonhan vois jo pistää (myös tonnekkin) =), tai ehkä ensiksi Suomenlinna ja sit se :saint:, kattoo :p, joopS :D!


Niitä videoitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaH =)...